View Full Version : Create Setup in Vb
Hamid-K
چهارشنبه 14 مرداد 1383, 16:14 عصر
در قسمتی از وی بی که (packager And deployments Wizard)در ÷ایان با زدن فینیش خطای Out of Stack ظاهر می شود دلیل چیست؟
Gates :idea:
بابک زواری
چهارشنبه 14 مرداد 1383, 18:21 عصر
حمید جان راه رو کوتاه کن و بیا از setup سازهای قوی تری استفاده کن
مثل wise , mind vision vise , install sheild هم امکانات زیادی دارن هم
مشکل ندارن
binyaz2003
چهارشنبه 14 مرداد 1383, 21:31 عصر
میشه لطفا فایلهای لازم رو برای اضافه کردن به برنامه های ستاپی مثل install shild معرفی کنید(run time)
hmm
پنج شنبه 15 مرداد 1383, 10:03 صبح
آقا لطف کن لینک این برنامه ها رو بده خیلی وقته دنبال این چنین برنامه هایی میگردم
ممنون
M-Gheibi
پنج شنبه 15 مرداد 1383, 11:15 صبح
آقا لطف کن لینک این برنامه ها رو بده خیلی وقته دنبال این چنین برنامه هایی میگردم
فکر کنم سی دی این نرم افزارها رو تهیه کنید به صرفه تر باشه.
بابک زواری
پنج شنبه 15 مرداد 1383, 15:30 عصر
من run time های مرتبط با بعضی ابزارها رو دارم که کریستال ریپورت رو تا ورژن 7 ساپورت
میکنه اگر دوستان نیاز دارن PM بدن تا به نحوی به آقای کرامتی بدم تا در نسخه بعد cd
برنامه نویس اگر موافقت شد به دستشون برسه .
binyaz2003
پنج شنبه 15 مرداد 1383, 20:39 عصر
من منظورم این بود که چه فایلهای باید به ستاپ اضافه کرد تا تو هر کامپیوتر اجرا بشه
jannati
شنبه 17 مرداد 1383, 08:10 صبح
شما با ست آپ خود vb یک setupدرست کنید.یک فلدر به نام supportدر مسیر ست آپ ایجاد میشه .اون فلدر تمام چیزهایی که شما نیاز دارید را داره! :wink:
البته در فلدر system دستگاهتون هم بگردید .چیزی از قلم نیفته. (:D)
کم حوصله
جمعه 23 مرداد 1383, 22:44 عصر
شما با ست آپ خود vb یک setupدرست کنید.یک فلدر به نام supportدر مسیر ست آپ ایجاد میشه .اون فلدر تمام چیزهایی که شما نیاز دارید را داره!
البته در فلدر system دستگاهتون هم بگردید .چیزی از قلم نیفته.
جواب شما خیلی کلی است میشه یکم بشکافینش ؟؟
M-Gheibi
جمعه 23 مرداد 1383, 22:52 عصر
منظور خانم جنتی فایلهایی مثل ocxهای انتخاب نشده و یا فونتهای اضافه و یا فایلهای dllی مانند VBAME.DLL و ... هست.
کم حوصله
جمعه 23 مرداد 1383, 22:58 عصر
خوب چگونه بفهمیم که این فایل ها نیازند ؟؟
چون در فولدر سیستم مملو از فایل های .dll .ocx است چگونه بفهمیم کدام ها نیازند در ست آپ اضافه کنیم ؟؟؟ :?:
M-Gheibi
شنبه 24 مرداد 1383, 01:54 صبح
بعضی هاش که به قول معروف تابلو هستند و بعضیاش هم با تجربه.
مثلا اگر در برنامتون از فونتهای ایران سیستم استفاده کردید میبایست این فونت را اضافه کنید. (مورد تابلو)
اگر برنامه شما از خاصیت راست چین استفاده میکند میبایست فایل VBAME.DLL را اضافه کنید. (تجربی)
و ...
کم حوصله
یک شنبه 25 مرداد 1383, 21:44 عصر
می تونید یک کمک بکنید :)
من با کریستال کار می کنم و همیشه مجبورم به همراه ست آپ برنامه یک عدد سی دی کریستال هم بدیم که گزارشات اجرا شود چه فایلهایی را در ست آپ باید اضافه کنم که دیگر نیاز به خود کریستال نباشد ؟؟؟ :?:
jannati
دوشنبه 26 مرداد 1383, 07:34 صبح
اگر با WiseInstallerکار کرده باشید حتما دیدید که اونجا گزینه ای داره که علامت زدن اون فایلهای مورد نیاز برای کریستال ریپورت را در ستاپ شما قرار میده.امتحان کنید.جواب میده :)
کم حوصله
سه شنبه 27 مرداد 1383, 20:28 عصر
:متفکر: :متفکر:
خانم جنتی اینجا بحث در مورد ست ؟آپ ساز خود وی بی است شما رفتید سراغ وایز اینستالر :!: ؟؟ :متفکر:
MM_Mofidi
چهارشنبه 28 مرداد 1383, 16:09 عصر
برای اینکه بفهمید یک نرم افزار نیاز به چه Ocxیا Dllهایی دارد برنامه WiseInstaller یک Wizard دارد که برنامه شما را اجرا میکند و پس از پایان کار لیست تمام Ocxیا Dll های استفاده شده را برای ساخت Setup اضافه میکند.
البته نرمافزارهای دیگری هم هست ولی معمولا برای :evil2: :twisted: استفاده میشود.
ماکه استفاده نکردیم ،نمودینیم. :سکوت: :سکوت: :سکوت: :سکوت:
MM_Mofidi
چهارشنبه 28 مرداد 1383, 16:18 عصر
برای اینکه بفهمید یک نرم افزار نیاز به چه Ocxیا Dllهایی دارد برنامه WiseInstaller یک Wizard دارد که برنامه شما را اجرا میکند و پس از پایان کار لیست تمام Ocxیا Dll های استفاده شده را برای ساخت Setup اضافه میکند.
البته نرمافزارهای دیگری هم هست ولی معمولا برای :evil2: :twisted: استفاده میشود.
ماکه استفاده نکردیم ،نمودینیم. :سکوت: :سکوت: :سکوت: :سکوت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.