PDA

View Full Version : Virtual PC to Host PC Network Connection Fails

bijibuji
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 02:57 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
من نسخه Evaluation از Windows Server 2003 رو روی نرم افزار Virtual PC 2007 نصب کردم.
OS خودم هم ویستا Ultimate هستش.
حالا میخوام بین کامپیوتر سرور (Virtual PC) و کامپیوتر کلاینت (Host PC) یک Network Connection ایجاد کنم. :لبخند:
می دونم که باید یک Network Adapter با عنوان Microsoft Loopback Adapter به صورت نرم افزاری روی کامپیوتر Host ایجاد کنم و اون رو به عنوان Adapter بین Host و Virtual PC در نظر بگیرم.
اما نمی دونم که چرا موفق نمی شم که روی شبکه دوتا کامپیوتر هم رو Ping کنن. :عصبانی++:
اگه ممکنه راهنمایی کنید. :اشتباه::ناراحت:
ممنون :قلب:

رضا عربلو
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 20:31 عصر
چه IP هایی به دو ماشین داده ای؟

bijibuji
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 21:30 عصر
من بحث IP ها رو توی Help مربوط به Microsoft Virtual PC در قسمت Networking خوندم.
به Host که PC ی خودم هستش, 192.168.2.1 و به Virtual PC , 192.168.2.2 دادم.
Subnet Mask هم روی 255.255.255.0 تنظیم شده.
Gateway و DNS هم ندادم چون خوندم که Conflict ممکنه داشته باشه.
جهت اطمینان, بقیه Connection های Network مثل Wireless و ... رو هم Disable کردم.
اتفاقا" به کمک یکی از دوستان این کار رو 2 روز پیش انجام دادیم و حتی Ping هم کردیم و جواب داد. متاسفانه ایشون الان در دسترس نیستش و باید خودم درستش کنم.
اما چون ویندوز من Home Premium بود و عضو Domain نمی شد, مجبور شدم Remove کنم و Ultimate نصب کردم. بعدش هم Vitual PC 2007 رو روی Ultimate نصب کردم.
اما Network Adapter مربوط به Microsoft Loopback Adapter در بخش تنظیمات Virtual PC Console نیست.
حتی Microsoft Loopback Adapter رو از داخل Windows Server 2003 (Virtual Machine هم نصب کردم, اما باز هم در بحش Network Adapters نمی یاد!!!!
چه کار کنم؟
3 روز تمام دارم باش ور می رم
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک :عصبانی++: :گریه: :اشتباه:

رضا عربلو
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 18:13 عصر
مشکل شما این است که "اما Network Adapter مربوط به Microsoft Loopback Adapter در بخش تنظیمات Virtual PC Console نیست".
بهتره به بخش تنظیمات مربوط به Virtual Machine یک نگاهی بکنی (قبل از اینکه virtual Machine ات را start کنی). شاید هم با unInstall کزدن و دوباره Install کردن Virtual PC مشکلت حل شود.
آیا اصلاً هنگامی که یک Virtual Machine می سازید، هیچ Network Adapterی می تواند داشته باشد؟

bijibuji
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 21:04 عصر
ممنون از راهنمایی تون.
اما من چندین و چند بار Uninstall و Install کردم Virtual PC رو و درست نشد.
ضمنا" وقتی که Virtual PC نصب می شه در بخش Network Adapter هاش تمام کارت شبکه های Host می یاد و باید بیاد که این میون جای دوستمون Microsoft Loopback Adapter خالیه!! :ناراحت:
مشکل عجیبیه و غیر منطقی ...
حالا این بخشی که می گین کجا هستش؟ (Virtual PC) رو می گم

رضا عربلو
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 21:23 عصر
حالا این بخشی که می گین کجا هستش؟ (Virtual PC) رو می گم
همون دکمه Settings وقتی که یک Virtual Machine را انتخاب می کنید.

وقتی که Microsoft Loopback Adapter را نصب می کنی ایا در Control Panel-->Network Connections کانکشنی ساخته می شود و Enabled است؟
آیا درایوری از مادر بوردت است که درست نصب نشده باشد (در device manager با علامت سوال بیاید)؟

bijibuji
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 10:32 صبح
سلام
ممنونم از جوابتون.
نه همه درایورها نصب شدن البته باید بگم که من روی نوت بوک VAIO VGN-FZ140 E/B قبلا" بطور پیش فرض Vista Home Premium داشتم و همون زمان بود که تونستیم به Virtual PC وصل شیم و Ping کنیم.
اما بعدش چون نمی شد اون رو عضو Domain کرد 50 دلار ریختم دور و یک Ultimat قفل شکسته نصب کردم.
اما درایورهای VGN-FZ140 E/B فقط مخصوص Home Premium بودن و چون چاره ای نداشتم همون ها رو از http://support.sony.com دانلود کردم و نصب کردم و بعدش هم Virtual PC و از همون زمانه که Loopback Adaper رو توی لیست Network Adapter مربوط به Virtual PC نمی بینم و همینطور همش با مشکل صفجه آبی (Blue Screen) مواجه می شم و حین بالا آمدن ویندوز و یا حین کار با Wireless Networking برای ارتباط با اینترنت یه هویی Hang می کنه و Dump of Physica Memory می ده.
البته بعدش Vista می یاد بالا و یه پیغام می ده در مورد این Shutdown نا خواسته و آدرس یه فایل dmp و یه فایل xml و یه فایل txt که روی هارد هستند و من پیداشون کردم اما سر در نمی یارم ازشون.
ضمنا" روی صفحه آبی در آخرین لحضه قبل از Restart دیدم که نوشت:
Driver Range Lower or Not Equal که فکر کنم مربوط به کارت شبکه باشه.
کمک کنید لطفا"

رضا عربلو
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 16:39 عصر
وقتی که Microsoft Loopback Adapter را نصب می کنی ایا در Control Panel-->Network Connections کانکشنی ساخته می شود و Enabled است؟

bijibuji
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 19:41 عصر
بله
ساخته می شه و توی Connections هم دیده می شه و فعاله و هیچ مسکلی هم نداره, اما توی Setting مربوط به Virtual PC نمی یادش!! :افسرده:

رضا عربلو
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 00:44 صبح
virtual Pc شما چه نسخه ای است و ایا Virtual PC شما ویندوز ویستا را ساپورت می کند؟
دانلود آخرین ورژن Virtual PC (مجانی):
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=04D26402-3199-48A3-AFA2-2DC0B40A73B6&displaylang=en

Mehdi Asgari
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 07:42 صبح
من هم FZ140 دارم. از Virtual Box استفاده کن. عالی جواب میده

bijibuji
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 09:05 صبح
ممنونم
با اینکه مدت زیادی میگذره اما مشکل هنوز تازه مونده.
ممنونم از راهنماییت.
ظمنا" اگه دوستان با وجود تمام لطفی که دارن لینک هم بدن خیلی عالی می شه.
دوره زمونه بدی شده و ما هم ....

Mehdi Asgari
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 13:43 عصر
www.virtualbox.org

Khalil morradi
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 15:01 عصر
من هم مدتي قبل همين مشكل رو داشتم هر كاري كردم موفق نشدم اونو حلش كنم تا جاييكه مجبور شدم ويندوز رو عوض كردم و Virtual Pc رو نصب كردم كه موقع نصب با پيشفرضاي خودش و راهنماي خودش نصب كردم درست شد و نفهميدم مشكل از كجا بود اما اگر ضرورتي رو براي استفاده ار Virtual PC نداريد ار Workstation VMWare 6 استفاده كنيد مشكل كمتري داره نسبت به MS Virtual PC و كار باهاش راحت تره

bijibuji
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 15:24 عصر
راستی حالا که صحبتش شد, من نسخه VHD از Windows Server 2003 رو روی این Virtual PC نصب کردم.اما هرچی Product Key های نسخه های معمولی رو روش تست کردم جواب نداد. 5 یا 6 روز دیگه هم که داره Expire می شه. کسی می دونه چطور می شه Activate اش کرد؟