View Full Version : خطای licence کریستال روی سرور
nooshin100
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 23:55 عصر
با سلام:
من در برنامه ام از کریستال ریپورت استفاده کردم.Local به خوبی کار می کنه و لی وقتی پروژه را روی سرور قرار می دهم، یکی در میون خطای licence می ده!همه dll il رو سرور هست(intranet).کسی به این مشکل بر نخورده؟ممنون از کمکتون.:لبخندساده:
twelve
جمعه 06 اردیبهشت 1387, 23:58 عصر
باید بابت استفاده از کریستال ریپورت به هاست هزینه بدید ، با هاست مشورت کنید
nooshin100
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 00:27 صبح
هزینه بابت چی؟ بابت خرید licence؟ اینترنت نیست، اینترا نته. همه فایل ها و dll های مورد نیاز هم نصبه.باید حتما licence خرید؟crack یا کار دیگه نمی شه کرد؟ممنون از کمکتون.
twelve
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 01:42 صبح
هزینه بابت چی؟ بابت خرید licence؟ اینترنت نیست، اینترا نته. همه فایل ها و dll های مورد نیاز هم نصبه.باید حتما licence خرید؟crack یا کار دیگه نمی شه کرد؟ممنون از کمکتون.
نمیدونم برای اینترانت هم Licence میخواد یا نه چون امتحان نکردم ، ولی مطمئنا برای کار کردن کریستال ریپورت روی سرور اینترنت باید هزینه Licence رو پرداخت کنید (بین 130 تا 170 دلار در سال ) ، کریستال ریپورت یک کامپوننت تجاری مخصوص گزارش گیری و بسیار حرفه ای است و پرداخت هزینه برای Licence اون زیاد هم غیر منطقی نیست
البته میتونید به جای کریستال ریپورت ، از ReportViewer استفاده کنید که میگن مجانیه ( در مورد مجانی بودن یا نبودنش هنوز بین علما اختلاف نظر هست و فتوای قطعی صادر نشده!!!) میتونید در این زمینه با کسانی که قبلا از این کامپوننت استفاده کردن مشورت کنید
nooshin100
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 09:31 صبح
ممنمون از پاسختون.متاسفانه بنا به درخواست کاربر از vs 2003 دارم استفاده می کنم.
ورژن کریستال 9.1 هست.توی اینترنت crack ورژن های متعدد کریستال وجود داره الا 9.1.اگر crack بشه قاعدتا دیگه نباید خطای licence بده نه؟
سوال دیگه اینکه چه جوری می تونم کریستال 9.1 را به کریستال 9.2 update کنم؟
nooshin100
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 20:50 عصر
یعنی کسی تا حالا به مشکل licence بر نخورده؟:متعجب:
twelve
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 21:12 عصر
یعنی کسی تا حالا به مشکل licence بر نخورده؟
قطعا این طور نیست. همه این بنده خدا ها کاری کردند که در پستهای گذشته عرض کردم خدمتتون.شما مشورت کنید با هاست ، شاید نیازی به update و پرداخت هزینه و ... اصلا نباشه.
سوال دیگه اینکه چه جوری می تونم کریستال 9.1 را به کریستال 9.2 update کنم؟
در گوگل جستجو کنید ، اگر هم کرکی ، سریالی چیزی پیدا کردی که خطای License رو دور بزنه هوای ما رو هم داشته باش خواهر جان!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.