ورود

View Full Version : ٌRegedit

IC_prog
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 07:09 صبح
regedit در سیستم من مدتیست که اجرا نمیشه و میگه باید با administrator وارد شی ولی با admin هم اجرا نمیشه و میگه دیسیبل شده .
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم ؟

mehran_337
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 08:30 صبح
ارتباطش با فاکس و نمی تونم درک کنم .

rezaTavak
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 07:59 صبح
ارتباط ندارد اما برای اینکه کارتون راه بیافتد:
رجیستری یوزر شما خراب شده است.

با رمز Admin وارد شوید یک کاربر دیگر به نامی دیگر بسازید. گرچه با حذف ntUser.dat در شاخه خانگی کاربر و یک رجیستری مناسب مسئله حل است اما راه حل ساخت یوزر جدید بهتر است.

در یوزر جدید اطلاعات خانگی یوزر قبلی را کپی کنید و یورز را حذف کنید.

اگر می خواهید اسم یوزر یکی باشد اول در document and settings از اطلاعات یوزر بک آء بگیرید سپس یوزر را حذف و دوباره بسازید. سپس بک آپ را باز گردانید.

mehran_337
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 09:32 صبح
اطلاعات خانگی را چطور می شه در یوزر جدید کپی کرد؟

rezaTavak
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:35 عصر
در ویندوز رده NT شاخه Document and settings کلیه کاربرها دارای یک شاخه هستند که به نام کاربری آنهاست. درست مانند home در یونیکس.

کلیه شاخه های آن مربوط به یوزر است.

توجه ممکن است در رجیستری این شاخه عوض شود.

IC_prog
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:43 عصر
جناب توکل با تشکر از راهنماییتون.
آیا برای رجیستری میتوان برنامه نویسی کرد .
یعنی اگر بخاطر شرایط خاص برنامه نیاز باشد تا در رجیستری تغییراتی ذخیره گردد آیا میتوان این تغییرات را با vfp کدنویسی نموده تا در رجیستری ثبت گردد.

mehran_337
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 14:52 عصر
در این زمینه مثال و کلاسهای مختلفی نوشته شده است بنده یک نمونه از این برنامه را اینجا می گذارم

rezaTavak
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 07:42 صبح
خود فاکس در قسمت مثالها مثالی در این خصوص دارد.
samples/solution/winapi/regfox.scx

یک برنامه برای تغییر رجیستری هم در samples/classes/registry.prg هست. که مثال از أن استفاده کرده است.

IC_prog
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 07:59 صبح
البته ربطی نداره ولی مشکلم به روش زیر حل شد :
در فسمت run برنامه gpedit.msc رو اجرا و در بخش user configuration/administrativ templates/system رفتم و در prevent access to registry editing tools کلیک کرده ودر setting گزینه disabeld را فعال.

rezaTavak
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 20:40 عصر
راستش روش بالا را که من گفتم توی یکی از کامپیوترها اجرا کردم درست شد. اما راستش من خیلی وقته دیگه ویندوزی نیستم.

majjjj
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 08:32 صبح
راستش روش بالا را که من گفتم توی یکی از کامپیوترها اجرا کردم درست شد. اما راستش من خیلی وقته دیگه ویندوزی نیستم.

منهم یک روش دیگه تو بخش بیسیک برای ایشون گذاشتم که میشه رجیستری رو بست یا باز کرد البته مشکل ایشون از اون کلید نبود و توضیحی هم به بنده در مورد چگونگی بسته شدن رجیستریشون ندادن

IC_prog
دوشنبه 06 خرداد 1387, 08:06 صبح
منهم یک روش دیگه تو بخش بیسیک برای ایشون گذاشتم که میشه رجیستری رو بست یا باز کرد البته مشکل ایشون از اون کلید نبود و توضیحی هم به بنده در مورد چگونگی بسته شدن رجیستریشون ندادن

البته مشکل بنده به روشی که گفتم حل شد. ولی دوست من اگر من میدونستم که چکار کردم که رجیستری بسته شده خوب راه حلش رو هم ...:لبخند:
در هرصورت از تلاشتون برای رفع مشکلم تشکر میکنم.