View Full Version : تنظیم Regional and Language Options
mrrahman
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 10:50 صبح
با سلام.
من یه سوال راجع به راست به چپ کردن برم در دلفی داشتم. اینو می دونم که باید مشخصه BidiMode را به RightToLeft تغییر بدهم. ولی علاوه بر این کار باید به Regional and Language Options رفت و در Tab مربوط به Reginal Options در قسمت Standards and Formats زبان را به فارسی تغییر داد.
به نظر من این کار یه کم غیر منطقی که از کاربر بخواهیم که برود و این تنظیمات را اصلاح کند. می خواستم ببینم راه دیگری وجود دارد که نیازی به این تغییر تنظیمات نباشه. و اگه راهی وجود نداره، آیا روشی وجود داره که بشه در کد این کارو کرد.
البته من یه چیزایی در مورد SetLocaleInfo خوندم ولی خیلی بدرد نمی خوره چون فقط میشه یه سری قسمتها شو تغییر داد.
ممنون.
B-Vedadian
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 11:34 صبح
روش بهترش اینه که از کامپوننت های Tnt Unicode استفاده کنی و فرم رو هم TntForm. با این روش برنامه unicode میشه و فقط کافیه زبان فارسی نصب باشه. برای اینکه با برنامه نویسی پشتیبانی فارسی رو نصب کنی هم یک راهنمای کامل تو همین سایت هستش.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=71149
mrrahman
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 12:31 عصر
ممنون از جوابتون
اما مسئله من Unicode نیست. من مشکل کاراکتر ندارم. اتفاقا از Tnt هم استفاده کردم. مشکل من راست به چپ کردن فرم است. من BidiMode مربوط به فرم را روی RightToLeft می گزارم. ولی تا وقتی که در Regional and Language Options قسمت Standards and Formats زبان فارسی را انتخاب نکنم راست به چپ نمی شود. لطفا توجه کنید که راجع به برگه Advanced در Regional and Language Options صحبت نمی کنم. بلکه راجه به برگه Regional Options صحبت می کنم.
با تشکر
B-Vedadian
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 13:22 عصر
وقتی که پشتیبانی زبان فارسی نصب باشه، و همچنین از فرم TntForm استفاده کرده باشید، راست به چپ درست کار میکنه.
برای نصب پشتیبانی زبان فارسی هم همان آدرسی که دادم همه چیز رو داره.:لبخند:
تاکید کنم: برای برنامه unicode زبان پیش فرض اهمیت نداره.
mrrahman
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 15:17 عصر
ممنون.
با اون لینکی که فرستادید مشکلم حل شد.
فقط یه مشکل دیگه باقی می ماند. یک برنامه چه با Unicode نوشته شده باشه چه نه، اگر تنظیمات کامپیوتر اصلاح نشه، راست به چپ درست کار نمی کنه. البته با این کدی که دیدم می شه تنظیمات رو به راحتی عوض کرد. فقط می خواهم بدونم آیا راهی وجود داره که مشکل راست به چپ بدون تغییر تنظیمات سیستم حل بشه.
ممنون.
B-Vedadian
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 22:14 عصر
پشتیبانی زبانهای پیچیده، تنها رابط راست به چپ ویندوزه. اگه بخواید راه غیر استانداردی در پیش بگیرید، مسلما میشه راست به چپ رو نقاشی کرد. حتی برای این نقاشی در ویندوز توابع API وجود داره که می تونید باهاش caret، علامت های + و - درخت و ... رو بکشید ولی اصلا قابل توصیه نیست.
mrrahman
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 07:41 صبح
سلام و ممنون.
به نظر می رسه که در C#و VB.net دیگر نیازی به تغییر Locale نیست و به راحتی بت تغییر RTL فرم میشه همون چیزی که من الان بدسا آوردم رو داشت. به نظر شما چه چیزی در .Net در نظر گرفته شده که در دلفی نیست.
ممنون
B-Vedadian
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 07:54 صبح
تغییر Locale مهم نیست، فقط باید پشتیبانی فارسی نصب باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.