View Full Version : مدیریت پهنای باند
maxpayn2
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 15:15 عصر
سلام
میخواستم اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید که کار مدیریت پهنای باند یک شبکه ( داخلی ) رو انجام بده ، یعنی بگه الان کدوم کلاینت داره چه قدر از پهنای باند رو استفاده میکنه
cybercoder
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:03 عصر
برای مشاهده از PRTG یا MRTG روی SNMP و برای مدیریت می تونی از Mkrotik استفاده کنی که برای مدیریت پهنای باند فوق العادست.
maxpayn2
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:04 عصر
روی ویندوز کار میکنن ؟
cybercoder
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:06 عصر
PRTG آره ولی Mikrotik خودش یک Router نرم افزاری بر پایه لینوکس.
maxpayn2
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:17 عصر
اینطور که من متوجه شدم این نرم افزار گزارش کلی استفاده از پهنای باند رو میده و مشخص نمیکنه کدوم کلاینت با چه آی پی چه قدر از پهنای باند رو استفاده میکنه ؟ درسته ؟
ramkly
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 16:45 عصر
بهترین نرم افزاری که برای مانیتورینگ پهنای باند دیدم نرم افزار magic network هست که گزارش پهنای باند مصرفی هر کاربر را روزانه براتون بصورت نمودار گرافیکی email می کنه. البته قابلیتهای دیگرب هم داره که برخی از آنها عبارتند از
1- تست سرعت اینترنت
2- تست سرعت شبکه
*در صورتی که سرعت اینترنت کند باشه می تونه تشخیص بده که آیا ایراد از شبکه است یا از اینترنت*
3- به اشتراک گذاری فایل و فولدر در شبکه و مدیریت آنها
و ...
ولی تنها عیب و بزرگترین عیب اینه که به محض نصب برنامه باید آن را Update کنی و بعد از update هم بدون crack تا یک هفته بیشتر جواب نمی دهد.
لینک دانلودش را می گذارم اگر کسی crack آن را پیدا کرد لطف کنه لینکش را بده که خیلی بدرد می خوره.
http://www.p30world.com/archives/007240.php
maxpayn2
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 09:28 صبح
این نرم افزار بیشتر کار هاش با اینترنت هستش و در ابتدا هم شروع میکنه دنبال روتر گشتن و به گفته شما اول هم باید آپدیت بشه ، ولی شبکه ای که من میخوام از این نرم افزار توش استفاده کنم یک شبکه داخلی هستش و اصلا به اینترنت وصل نیست روتر هم نداره ، چی کار باید بکنم ؟
maxpayn2
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 09:02 صبح
از روزي كه اين تاپيك رو شروع كردم خيلي تو اينترنت گشتم ولي همه نرم افزار ها فقط گزارش كلي استفاده از پهناي باند رو ميدن و مشخص نمي كنن كدوم كلاينت چه قدر از پهناي باند رو استفاده ميكنه ( در شبكه داخلي كه به اينترنت هم وصل نيست ) ، به نظر شما چي كار بايد بكنم ؟
bijibuji
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 09:11 صبح
فکر کنم بهتر باشه Keyword هاتو عوض کنی.
مثلا" از کلمه Online استفاده کن ببین چیزی پیدا می کنی یا نه.
mnajafi
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 11:08 صبح
cache express اين نرم افزار رو تست كن.من يه وقتي باهاش كار مي كردم يادمه يه قسمتي داشت كه روي IP گزارش ميداد .البته شما بايد ازش به عنوان پروكسي سرور استفاده كني.
يه حالتي هم وجود داره كه شما روي سرورت يه بريج راه بندازي و ترافيك شبكه ات رو از اونجا رد وبدل كني و b/m رو رو اون انجام بدي.(من تا حالا اينو تست نكردم ولي يكي از دوستام مي گفت جواب ميده).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.