View Full Version : کدام بهتر است؟ساختن وبلاگ و یا ایجاد سایت به وسیله کد نویسی
nkhozooii
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 09:22 صبح
مدتی است که تصمیم دارم برای یک شرکت صنعتی یک وب سایت ایجاد کنم که از طریق آن قادر به معرفی خود و محصولاتشان باشند. اما از طرفی به این نتیجه رسیده ام که می توان به جای ایجاد وب سایت و زحمت کد نویسی ، با عضو شدن در یکی از سایت ها مثل aftablog.com یک وبلاگ برای آن شرکت ایجاد کرده و دامنه رایگان نیز دریافت کرد. حال این سوال برایم پیش آمده که با امکاناتی که این قبیل سایتها برای ایجاد تبلیغات و ارائه دامنه رایگان به کاربرانشان می دهند چرا شرکتها برای خود وب سایت شخصی می سازند. و آیا این به نوعی هدر دادن وقت ( جهت کد نویسی ) و هزینه ( مانند خرید هاست و دامین ) نمی باشد؟ اصلا چه فرقی میان یک وب سایت شخصی و یک وبلاگ وجود دارد و آیا بهتر نیست هر شرکتی به جای ایجاد وب سایت آن شرکت ، به ایجاد یک وبلاگ بسنده کند؟
chaalesh
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 10:04 صبح
پرسیدن هر سوالی در بخش مربوطه از همه بهتره
cache_overflow
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 10:19 صبح
اگر بخواهیم با این دید نگاه کنیم باید بگوییم که بهتره به جای برنامه نویسی کردن برای ایجاد یک سایت از سیستمهای مدیریت محتوا (cms) استفاده کنیم که امکانات نسبتا کاملی را در اختیارمان قرار می دهند در حالیکه باید این را در نظر بگیریم که اکثر شرکتها می خواهند صفحات و قابلیتهای منحصر به فردی در سایتشان وجود داشته باشد.
mohsen_metn
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:16 عصر
سلام
فکر می کنم این اصلا مقایسه درستی نیست. هر کدام از اینا کاربرد خودشون دارند. وبلاگ بیشتر برای نشر افکار و عقاید شخصی به کار میره (مثل نویسندگان ، سیاستمداران و ...)
ولی سایت برای هدف های کلی تر و بزرگ تر به کار می ره
KavoshGar_ir
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 13:16 عصر
مدتی است که تصمیم دارم برای یک شرکت صنعتی یک وب سایت ایجاد کنم که از طریق آن قادر به معرفی خود و محصولاتشان باشند. اما از طرفی به این نتیجه رسیده ام که می توان به جای ایجاد وب سایت و زحمت کد نویسی ، با عضو شدن در یکی از سایت ها مثل aftablog.com یک وبلاگ برای آن شرکت ایجاد کرده و دامنه رایگان نیز دریافت کرد. حال این سوال برایم پیش آمده که با امکاناتی که این قبیل سایتها برای ایجاد تبلیغات و ارائه دامنه رایگان به کاربرانشان می دهند چرا شرکتها برای خود وب سایت شخصی می سازند. و آیا این به نوعی هدر دادن وقت ( جهت کد نویسی ) و هزینه ( مانند خرید هاست و دامین ) نمی باشد؟ اصلا چه فرقی میان یک وب سایت شخصی و یک وبلاگ وجود دارد و آیا بهتر نیست هر شرکتی به جای ایجاد وب سایت آن شرکت ، به ایجاد یک وبلاگ بسنده کند؟
معمولا شرکت های صنعتی بیشتر از خود سایتشان از ایمیلهایشان استفاده می کنند! ایمیلی با دامین نام شرکت در حال حاضر یعنی اعتبار هر چه بیشتر در بازار و جذب مشتری! و این آن چیزی است که این شرکتها دنبال آن هستند!
علاوه بر آن مطئن هستید با استفاده از این وبلاگها کلیه نیازهای شرکت را می توانید برآورده کنید؟!
اگر شرکت یک فایل حجیم ( بالاتر از 100 مگ )بخواهد بر روی هاست سایتش برای دانلود دیگران قرار دهد! این فضا را کجا فراهم می کنید؟! امکان آپلود فایل را چگونه برایشان فراهم می کنید؟ حتما از سایتهایی که فضای رایگان می دهند!؟ وبلاگها چنین امکاناتی دارند؟
به نظر من اگر چنین کاری کنید در طولانی مدت با مشکل روبرو می شوید! چون نیازهای متعدد شرکت از سایت و پولی که هزینه کرده را با امکانات محدود وبلاگها نمی توانید برآورده کنید!
mohsen_metn
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 13:46 عصر
معمولا شرکت های صنعتی بیشتر از خود سایتشان از ایمیلهایشان استفاده می کنند! ایمیلی با دامین نام شرکت در حال حاضر یعنی اعتبار هر چه بیشتر در بازار و جذب مشتری! و این آن چیزی است که این شرکتها دنبال آن هستند!
علاوه بر آن مطئن هستید با استفاده از این وبلاگها کلیه نیازهای شرکت را می توانید برآورده کنید؟!
اگر شرکت یک فایل حجیم ( بالاتر از 100 مگ )بخواهد بر روی هاست سایتش برای دانلود دیگران قرار دهد! این فضا را کجا فراهم می کنید؟! امکان آپلود فایل را چگونه برایشان فراهم می کنید؟ حتما از سایتهایی که فضای رایگان می دهند!؟ وبلاگها چنین امکاناتی دارند؟
به نظر من اگر چنین کاری کنید در طولانی مدت با مشکل روبرو می شوید! چون نیازهای متعدد شرکت از سایت و پولی که هزینه کرده را با امکانات محدود وبلاگها نمی توانید برآورده کنید!
با تشکر از دوست خوبمون ، من هم کاملا با هاش موافق هستم و همونطور که گفتم اصلا قیاس این دو موضوع با هم بدلیل کارکرد های مختلف اشان و امکاناتی که که هر کدام در اختیار می گذارند کار اشتباهیه
nkhozooii
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 15:27 عصر
دوستان ، از راهنمایی تان ممنونم. تنها مسئله ای که باعث شد این سوال را مطرح کنم این بود که در مراحل اولیه طراحی سایت برای شرکت مذکور بودم که با معرفی یک وبلاگ که تمامی امکانات سایت مرا هم دارد مواجه شده و به نوعی می توان گفت کاری که در حال انجام آن بودم بی ارزش جلوه کرد و توضیحی برای این مسئله نداشتم و مجبور به پرسیدن و قیاس این دو مسئله شدم. و از آنجا که در تالار asp.net اکثر افراد هم کار طراحی و کدنویسی صفحات را انجام می دهند این سوال را در این تالار عنوان کردم. به هرحال از راهنمایی تان ممنونم.
hamidreza hushyar
جمعه 07 تیر 1392, 13:50 عصر
سلام به تمام دوستان و کاربران محترم.
برای پروژه باید این http://www.ir4.org سایت رو طراحی و پیاده سازی کنم. احتیاج به کمک دارم.
در مرحله اول به عضویت سایت در اومدم و جندین اکانت ایجاد کردم تا با معامله ی صوری بتونم به تحلیل عملکرد سایت بپردازم. ولی به کمک شما عزیزان هم نیاز دارم. هنوز ابزار کار رو هم انتخاب نکردم. خوشحال می شم اگه نظر یا پیشنهادی دارید ارائه بدید.
با تشکر
fakhravari
جمعه 07 تیر 1392, 16:09 عصر
سلام به تمام دوستان و کاربران محترم.
برای پروژه باید این http://www.ir4.org سایت رو طراحی و پیاده سازی کنم. احتیاج به کمک دارم.
در مرحله اول به عضویت سایت در اومدم و جندین اکانت ایجاد کردم تا با معامله ی صوری بتونم به تحلیل عملکرد سایت بپردازم. ولی به کمک شما عزیزان هم نیاز دارم. هنوز ابزار کار رو هم انتخاب نکردم. خوشحال می شم اگه نظر یا پیشنهادی دارید ارائه بدید.
با تشکر
حال شما خوب نيستا!
هي بياين زير مطالب اين پست بزنيد.
hamidreza hushyar
جمعه 07 تیر 1392, 18:41 عصر
حال شما خوب نيستا!
هي بياين زير مطالب اين پست بزنيد.
حال کی دقیقاً خوب نیست؟
این چه طرز صحبت کردنه؟ یه نگاه به سننت بنداز. بچه که دیگه نیستی. مودبانه تر هم می تونی صحبت کنی!
fakhravari
جمعه 07 تیر 1392, 19:51 عصر
عزيز دل برادر چون 2 بار ديدم پست زدي
و هيچ ربطي به اين تاپيك ها نداشت.
hamidreza hushyar
جمعه 07 تیر 1392, 21:00 عصر
عزيز دل برادر چون 2 بار ديدم پست زدي
و هيچ ربطي به اين تاپيك ها نداشت.
سلام
من بیشتر از دوبار فرستادم. حالا شما دو تا رو دیدی ولی نه اینجا!
شما پیام من رو اینجا دو بار دیدی؟ درثانی اصلاً در شان شما نیست این جور صحبت کردن. حالتون خوب نیست یعنی چه؟
موفق و موید باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.