ورود

View Full Version : نحوه به روز رسانی در بانکهای sql2000

ب- تات
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:41 عصر
سوال : دیتابیس رو دادی دست 100 نفر در جاهای دور و نزدیک. اینک تغییراتی در قسمتهای مختلف و استراکچر ها میدهید.
یک راه ارسال Script تغییرات به مشتریان است. اما برای Update کردن View ها مشکلاتی هست و اونم اینه که اگر در هنگام ساخت یک View برای ارسال تغییرات کلیه متعلاقات درون View قبلا موجود نباشد اون View ساخته نمیشه .
خواهش من از اساتید اینه: آیا برنامه یا راه حلی برای بروز رسانی دیتا ها در نقاط دیگر وجود داره.
اینم بگم منظور استفاده از Replication و مشابه اون نيست.

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 15:20 عصر
سلام.من خودم همیشه یک Script تهیه میکنم به این صورت که ابتدای script تغییرات ساختاری جداول رو انجام میدم مانند اضافه کردن فیلد، تغییر سایز و غیره بعد هم در نهایت اگر view,sp,udf,trigger باشه در قسمت پایین اونارو دنبالش میگردم اگر باشه اونو drop میکنم دوباره میسازم اگر هم نباشه که میسازه.فقط هم یک بار اجرا میشه.در دیتابیس در یکی از جداولم یک فیلد برای بروز رسانی دیتابیس مشخص کردم و اونو در برنامه چک میکنم و وقتی که با داخل دیتابیس فرق میکرد فایل مربوطه رو اجرا میکنم.
الانم حدود 500 مشتری در سراسر کشور دارم که اصلا مشکلی ندارم.
موفق باشید.

ب- تات
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 11:16 صبح
در دیتابیس در یکی از جداولم یک فیلد برای بروز رسانی دیتابیس مشخص کردم و اونو در برنامه چک میکنم و وقتی که با داخل دیتابیس فرق میکرد فایل مربوطه رو اجرا میکنم.
موفق باشید.

يعني شما فقط اون جدول خاص رو براي مشتري ها Update ميكنيد؟!
خوب بودن يا نبودن يك آبجكت تنها مهم نيست . امكان داره تغييري در يك View داده باشيد.
اصلا ميشه بيشتر توضيح بدين

ب- تات
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 09:55 صبح
اصلا يه چيزي ... من چطور مي تونم حتي اگر يك View داراي اشكالي در Syntax داشته باشه باز Create كنم ؟ يعني View ايجاد بشه حتي اگر داخل اون به Table اشاره شده باشه كه الان موجود نباشه باز هم اون View ايجاد بشه تا بعدا مشكلشو حل كنيم.