View Full Version : محاصبه بزرگترین مقسوم الیه مشترک؟!
Dante is Alive
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 14:31 عصر
با سلام خدمت دوستان. موخواستم کد برنامه ای رو درخواست کنم که دو عدد رو از ورودی گرفته و بزرگترین مقسوم الیه مشترک که در هر دو عدد مشترک باشه رو محاسبه کنه.مثلا در 21 و 32 3 و 7 مشترک هستند. ممنون میشم کمکم کنید چون فوری به این کد نیاز دارم.
vbhamed
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 15:35 عصر
سلام
شما بنویسید تا بچه ها کمک کنند
چون جواب دادن به سؤالهای درسی و حل تمرین مخالف قوانین سایت هست
و اینجا معمولا کسی این کار رو انجام نمی ده
Dante is Alive
یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 17:58 عصر
سلام. بله دوست عزیز درست میفرمایید:لبخند: من قوانین رو به دقت مطالعه کردم کهنوشته بود: درخواست و حل تمرین پروژه های دانشجوییاکیدا ممنوع. :متفکر:البته من روی این مساله خیلی فکر کردم ولی این اولین باری بود که توی همچین چیز ساده ای موندم!:ناراحت: جالبه بدونید دبیر ما هم نتونست حلش کنه و من به خاطر این مجبور شدم کدهای مورد نظر رو درخواست کنم :بوس: ولی باور کنید این نه تمرینه نه تمرینه نه پروژه دانشجویی !:متفکر: ببینید منظورم اینه که ب.م.م Text1و Text2 بدست بدست بیاد بعد بیاد بررسی کنه که چه ب.م.م هایی در اون مشترک هستند مثلا 2 و 5 بر هر دو بخش پذیر و در عین حال ب.م.م هستند. اگر کسی تونست و کمک کرد خدا خیرش بده!!!:تشویق::لبخند:
vbhamed
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 01:13 صبح
با سلام خدمت دوستان. موخواستم کد برنامه ای رو درخواست کنم که دو عدد رو از ورودی گرفته و بزرگترین مقسوم الیه مشترک که در هر دو عدد مشترک باشه رو محاسبه کنه.مثلا در 21 و 32 3 و 7 مشترک هستند. ممنون میشم کمکم کنید چون فوری به این کد نیاز دارم.
خوتون ميگين ب م م يعني بزرگترين مقسوم عليه مشترك
پس ديگه بزرگترین مقسوم علیه مشترک که در هر دو عدد مشترک باشه يعني چي ؟
بعدشم عدد 32 كه بر 3 بخش پذير نيست
شايدم منظور شما رو نفهميدم
mononok
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 08:45 صبح
يه راهنمايي دوستانه:
وقتي مي خواي برنامه اي بنويسي اول ببين اگه قراره خودت حلش کني چيکار ميکني بعد همون کارهارو شکل يه فرمول کن و بعد به زبان برنامه مورد نظر بنويس!!:لبخندساده:
باور کن من هميشه از اين راه نتيجه گرفتم
حالا کاغذ بردار و خودت براي چند عدد امتحان کن
موفق باشي:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.