ورود

View Full Version : جابجا كردن گزينه ها به دلخواه مشتري

mohsen_r
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 10:10 صبح
سلام
چون گزارشه زياد هست و تنظيم اون روي كاغذ وقت گير مي خوام تنظيم اونه به عهده خود استفاده كننده بزارم
يعني ا ميخوام خود مشتري بتونه سطرها را جابجا كنه و بعد گزارش رو براي استفاده هاي بعدي ذخيره كنه ولي نتونه نوع داده ها راذخيره كنه
لطفا راهنمايي كنيد

Borland-Delphi7
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 22:53 عصر
بهتره از کامپوننت fast report استفاده کنی چون در حالت اجرا کاربر براحتی هرچه تمام میتونه گزارشو سلیغه ای تغییر بده البته از ورژن فارسی اون استفاده کن
تو این سایت سرچ کنی در مورد این کامپوننت زیاد نوشته شده

mohsen_r
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 08:31 صبح
يك كامپونت طراحي داره ولي فقط خروجي گزارش را اجازه طراحي ميده

ali_abbasi22145
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 09:06 صبح
سلام
به نظر من REPORTBUILDER استفاده كن و حتي امكان برنامه نويسي RUNTIME به كاربر شما مي دهد.

amin_alexi
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 09:50 صبح
یا میتونی از CrystalReport استفاده کنی ...
یک سری DLL داره که باید تو Delphi اونها رو Install کنی ...

mohsen_r
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 09:53 صبح
دوستان صورت مسئله را پاك نكنيد

vcldeveloper
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 11:31 صبح
يك كامپونت طراحي داره ولي فقط خروجي گزارش را اجازه طراحي ميده
اگر کامپوننت مربوط به طراحی گزارش را روی فرم مربوطه قرار ندید، فقط امکان ویرایش خروجی گزارش را دارید، اما اگر اون کامپوننت را روی فرم بزارید، می تونید با فراخوانی طراح گزارش آن، همون طراح گزارشی که در دلفی برای ایجاد و ویرایش فایل های گزارش در اختیار دارید را در داخل برنامه خودتان هم داشته باشید و کاربر می تونه هر تغییری که شما در داخل دلفی می توانستید روی گزارش انجام بدید را در داخل برنامه خودش انجام بده.

ali_abbasi22145
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 13:04 عصر
اگر کامپوننت مربوط به طراحی گزارش را روی فرم مربوطه قرار ندید، فقط امکان ویرایش خروجی گزارش را دارید، اما اگر اون کامپوننت را روی فرم بزارید، می تونید با فراخوانی طراح گزارش آن، همون طراح گزارشی که در دلفی برای ایجاد و ویرایش فایل های گزارش در اختیار دارید را در داخل برنامه خودتان هم داشته باشید و کاربر می تونه هر تغییری که شما در داخل دلفی می توانستید روی گزارش انجام بدید را در داخل برنامه خودش انجام بده.

RB هم اينكار را مي كند.

mohsen_r
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 11:14 صبح

ولي همون طور كه در سوال اول گفتم نمي خوام به تونه فيلد ها را عوض كنه آيا امكان قفل كردن اين گزينه ها و ايتمها وجود دارد

ali_abbasi22145
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 14:50 عصر
ولي همون طور كه در سوال اول گفتم نمي خوام به تونه فيلد ها را عوض كنه آيا امكان قفل كردن اين گزينه ها و ايتمها وجود دارد

در RB:
اگر منظورت فيلدهاي بانك شما را به يكسري فيلد ديگر كه در بانك شما نيست عوض كند كه امكان پذير و منطقي هم نيست!
اما فيلدهي بانكت را مي تواند جابجا كند وبه دلخواه خود گزارش بسازد.
بيشتر توضيح بدهيد.

vcldeveloper
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 00:52 صبح
فیلدها رو عوض کنه یعنی چی؟ کاربر به جداول شما دسترسی نداره، ولی میتونه داده های هر یک از فیلدها رو در گزارش خودش هر جا که خواست استفاده کنه. گفتم، عینا همون اختیاراتی که شما در Designer مربوط به FR در محیط دلفی دارید را کاربر در زمان اجرا خواهد داشت. منظور از اختیارات هم اختیارات در سطح گزارش هست، نه اینکه مثل شما به سورس برنامه و اشیاء برنامه هم دسترسی داشته باشه!

ali_abbasi22145
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 10:51 صبح
فیلدها رو عوض کنه یعنی چی؟ کاربر به جداول شما دسترسی نداره، ولی میتونه داده های هر یک از فیلدها رو در گزارش خودش هر جا که خواست استفاده کنه. گفتم، عینا همون اختیاراتی که شما در Designer مربوط به FR در محیط دلفی دارید را کاربر در زمان اجرا خواهد داشت. منظور از اختیارات هم اختیارات در سطح گزارش هست، نه اینکه مثل شما به سورس برنامه و اشیاء برنامه هم دسترسی داشته باشه!

آقاي كشاوز كاملا صحيح مي فرمايند!

mohsen_r
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 11:40 صبح
شرمنده كتك نخواستيم منظور من اختيارات گزارش را كم كنم

vcldeveloper
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 20:17 عصر
منظور من اختيارات گزارش را كم كنم
من ندیدم که گزینه برای کاهش امکانات در Designer داشته باشه.

hamed322
جمعه 11 مرداد 1387, 23:39 عصر
سلام
من هم مشکل آقای mohsen_r رادارم اگه کسی جواب بده ممنون میشم .
من یک بانک اطلاعاتی با اکسس دارم که با fast report از آنها گزارشگیری میکنم .فقط میخوام این گزارش ها طوری باشه که کاربر بتونه آن را ویرایش کنه (جای فیلد ها را تغییر بده ) و سپس ذخیره کنه (مسیر دلخواه )و بتونه این فایل های ذخیره شده را در دفعات بعدی هم استفاده کند.
متشکرم

hamed322
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 00:47 صبح
سلام
من یک بانک اطلاعاتی با اکسس دارم که با fast report از آنها گزارشگیری میکنم .فقط میخوام این گزارش ها طوری باشه که کاربر بتونه هر جند مدت یکبار آن را ویرایش کنه ،جای فیلد ها را تغییر بده (بدلیل ثابت نبودن محل فیلدها) و سپس ذخیره کنه (مسیر دلخواه )و سپس این فایل های ذخیره شده را در دفعات بعدی هم استفاده کند.
آیا با Fast Report می شود این گزارش را تهیه کرد؟
نسخه Fast Report ی که من دارم Help آن غیر فعال است ، چرا (از لینک این فروم آن را دانلود کردم :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=193469)
متشکرم