View Full Version : نمایش یک فیلد پس از جستجو
ramsess
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 14:06 عصر
سلام اساتید اهل فن
یه سوال دارم که دیوونم کرد - و اون اینه که وقتی یک مورد رو جستجو می کنم و فرد مورد نظر رو پیدا می کنه چطور فقط اطلاعات همون فرد رو توی پیش نمایش ببینم یا چاپ کنم .
برای گزارش گیری من از data envronment خود وی بی استفاده کردم و دوم اینکه چطور بر حسب عدد جستجو کنم یعنی فیلد عددی رو جستجو کنه . برنامه من برای فیلد text خوب کار می کنه ولی برای عددی نه !!! واقعا پلیز هلپ می :عصبانی++:
اوبالیت به بو
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 15:06 عصر
چطور فقط اطلاعات همون فرد رو توی پیش نمایش ببینم یا چاپ کنم .
وقتی شما جستجو رو انجام دادین تمامی فیلدهای حافظه با عبارت جستجو شده مقدار دهی می شوند و شما باید اونها رو در خروجی ها(Label معمولاً) نمایش بدین.
دوم اینکه چطور بر حسب عدد جستجو کنم یعنی فیلد عددی رو جستجو کنه . برنامه من برای فیلد text خوب کار می کنه ولی برای عددی نه !!!
همون طور که برای رشته هاست برای عددی هم هست ولی اگر دیدید نمیشه بهتره اون ها رو به رشته تبدیل کنید و بعد جستجو رو انجام بدین.
ramsess
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 10:05 صبح
خیلی ممنون که جواب دادین خسته نباشید
قسمت جستجوی عددی رو متوجه شدم ولی برای نمایش دادن مشخصات یک فیلد خاص رو نفهمیدم دقیقا سوالم اینه که شما کلمه رامسس را وارد می کنید به محض اینکه گزینهخ چاپ رو زدید توی پیش نمایش یا چاپ توی envrinment فقط مشخصات رامسس رو بیاره نه بقیه افراد ذخیره شده توی بانک رو . باز هم چشمان منتظر من منتظر یاری توست ای ابالیت جوووووووون
maryamb
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 10:45 صبح
به نظر من اول با دستور filter پایگاه داده تونو فیلتر کنید که فقط شامل اون اسم خاص بشه بعد از اینکار دیتا ریپورتتونو به پایگاه داده وصل کنید.اینجوری فقط اطلاعات مورد نظر رو نشون می ده
vbhamed
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 14:26 عصر
سلام
دوست گرامي، اگر جستجو مي كردي اين سؤال بارها تو سايت جواب داده شده
اينم براي عدد (فرض كنيد كد 100 از جدول Table1قراره پيدا و چاپ بشه) :
On Error Resume Next
Dim Sql As String
Sql = "select * from table1 where code = " & 100
DataEnvironmet1.Connections(1).Close
DataEnvironmet1.Connections(1).ConnectionString = "Provier=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Persist Security Info=False;Data Source=c:\test.mdb"
DataEnvironmet1.Connections(1).Open
DataEnvironmet1.Recordsets("Command1").Close
DataEnvironmet1.Recordsets("Command1").Open Sql
DataReport1.Show
ramsess
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 23:13 عصر
از همتون ممنونم مرسی حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.