ورود

View Full Version : مشکل در رجیستر کردن سرور در شبکه

DataMaster
سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 22:39 عصر
سلام و خسته نباشید
توی یک شبکه WorkGroup میخوام سرور اسکیوال یک سیستم دیگه رو رجیستر کنم ، سیستم مورد نظر یوزر ویندوزش پسورد داره و نمی ذاره سرورش رو رجیستر کنم. اما اگه به فایلهای اشتراک شده سیستم مورد نظر با پسورد یوزرش دسترسی پیدا کنم اجازه رجیستر کردن و کارکردن با دیتابیسش رو میده
این مشکل رو چطوری برطرف کنم ؟ جون توی برنامه ای که با دلفی هم نوشتم موقع اتصال به دیتابیس سیستم مورد نظر با همین مشکل مواجه هست
ممنون

cybercoder
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 03:50 صبح
جون توی برنامه ای که با دلفی هم نوشتم موقع اتصال به دیتابیس سیستم مورد نظر با همین مشکل مواجه هست

اگر مدیریت امنیت sql server رو علاوه بر ویندوز به خود sql server هم بدی و user برای database ت بسازی موقع اتصال به database می تونی ازش استفاده کنی.

DataMaster
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 10:38 صبح
من از حالت Sql and windows Autothication و یوزر sa استفاده می کنم ، اما مشکل همچنان برقرار هست
یک Login و User هم توی Sql تعریف کردم ولی فایده ای نداشت باز هم در صورتی وصل میشد که فایلهای Share شده سیستم مورد نظر رو باز میکردم یعنی user و pass برای دیدن فایهلهی Share شده رو میدم این خطا برطرف میشه ، به طور کلی موقعی ارتباط برقرار میشه که قبل از ارتباط با sql server مورد نظر ، یک ارتباط با امنیت تایید شده ویندوز برقرار شده باشه

DataMaster
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 14:35 عصر
حل شد
sql service pack 4 نصب کردم مشکل بر طرف شد.

cybercoder
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 23:46 عصر
احتمالا فقط باید دست sql server بدی تا هیچ وقت مشکلی نداشته باشه