ورود

View Full Version : Fast Shutdown ?!!

مهران رسا
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 08:19 صبح
سلام .

برنامه ای(سورس) نیاز دارم که بتونه سیستم رو یکباره Shutdown و یا Restart کنه . یه چیزی مثل اینکه انگشتتون رو 5 ثانیه روی دکمه پاور نگه دارید یا مستقیماً دکمه Reset رو بزنید . :شیطان:

متاسفانه جستجو هم نتایج جالبی رو در بر نداشت ...

H4i0 ACP
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:55 صبح
اینو امتحان کنید .
البته بدون کمک API هستش ولی خوب و مطمئنه و گیر نمی ده .
سعی می کنم توابع موجود در این فایل رو براتون بذارم .

مهران رسا
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 14:28 عصر
دوستان کسی در این مورد چیزی نمیودنه . کسی واقعاً نمی خواد کمک کنه ؟

مهران رسا
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 18:52 عصر
جناب mbt925 و بقیه دوستان عزیز . چیزی در این مورد نمی دونید ؟

vbhamed
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 21:17 عصر
سلام
سورس ندارم
ولي يك برنامه مخصوص اين كار هست
مي توني از تو برنامه با دستور Shell فراخوني كني
اگر خواستي بگو

majjjj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 00:18 صبح
دوستان و مدیر محترم که پست من رو بدلیل بی محتوا بودن پاک کردن میدونن این خاموش کردن سریع چه بلایی سر سیستم میاره اگه میدونستین الکی پست من رو پاک نمیکردین

vcldeveloper
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 03:21 صبح
چیزی مثل اینکه انگشتتون رو 5 ثانیه روی دکمه پاور نگه دارید یا مستقیماً دکمه Reset رو بزنید .
با نرم افزار نمی تونید همچین کاری بکنید.

majjjj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 08:14 صبح
با نرم افزار نمی تونید همچین کاری بکنید.

اقا من میگم سورسش رو هم دارم شما میگی نمیشه؟

مهران رسا
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 08:44 صبح
اقا من میگم سورسش رو هم دارم شما میگی نمیشه؟

خوب majjjj (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=36573) عزیز ! سورس رو بذار بقیه هم استفاده کنن .

مهران رسا
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 08:46 صبح
سلام
سورس ندارم
ولي يك برنامه مخصوص اين كار هست
مي توني از تو برنامه با دستور Shell فراخوني كني
اگر خواستي بگو

سلام :لبخندساده:
خودم هم یک همچین برنامه ای دارم . منتها من کد می خوام تا با نحوه کارکردش آشنا بشم .

vbhamed
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 09:14 صبح
دوستان و مدیر محترم که پست من رو بدلیل بی محتوا بودن پاک کردن میدونن این خاموش کردن سریع چه بلایی سر سیستم میاره اگه میدونستین الکی پست من رو پاک نمیکردین

سلام

دوست عزيز، اين نوع خاموش كردن بازم نرم افزاري هست، فقط اينكه موقع خروج تنظيمات ويندوز مثل تنظيمات آيكونهاي روي صفحه و يه چيزايي ديگه ذخيره نميشه

اگر دقت كنيد موقع خروج معمول از ويندوز يه جايي مي نويسه Saving your setting
اما در اين حالت چيزي ذخيره نميشه و فرآيند خاموش شدن در 2 الي 3 ثانيه انجام ميشه
و حتي موقع بالا اومدن ويندوز برنامه CheckDisk اجرا نميشه، يعني اينكه خاموش شدن كاملا طبيعي بوده

ولي اينكه دقيقا مثل گرفتن كليد پاور، منم نديدم تا حالا

مهران رسا
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 09:23 صبح
حامد جان مرسی . کاملاً با شما موافقم .

بلاخره پیداش کردم ...

قابل توجه برخی از دوستان که این کار رو باعث صدمه رسیدن به سیستم می دونستن :

گرفتن کلید Ctrl و Shutdown کردن سیستم دقیقاً همین کار رو انجام میده . یعنی ویندوز داره به شما اجازه میده که اینکار رو بکنید . یعنی اگر قرار بود صدمه ی سخت افزاری به سیستم وارد بشه ویندوز (مایکروسافت) هرگز چنین امکانی رو به کاربر نمیداد . یعنی اینکار امکان پذیره و با نظر داشتن اینکه API ویندوز این اجازه رو به ما میده ، هیچ آسیبی به سخت افزار رایانه نمی رسونه .

یعنی ؛

می تونید سورس برنامه رو دانلود کنید ... :لبخندساده:

منبع : http://forum.iranled.com

majjjj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 09:34 صبح
کد من هم همین بود
اقایونی که میگن هیچ ضرری برای سیستم نداره این برنامه رو چندین بار روی سیستم خودشون تست کنن بعد با هم بحث کنیم باشه

مهران رسا
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 09:37 صبح
کد من هم همین بود
اقایونی که میگن هیچ ضرری برای سیستم نداره این برنامه رو چندین بار روی سیستم خودشون تست کنن بعد با هم بحث کنیم باشه

چه ضرری ؟ سخت افزاری یا نرم افزاری ؟ ا

اگه منظورتون ضرر سخت افزاریه که این مورد منتفی هست .
ولی در مورد زیان نرم افزاری و آسیبی که به ویندوز وارد میشه به شما حق میدم .

majjjj
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 10:07 صبح
چه ضرری ؟ سخت افزاری یا نرم افزاری ؟ ا

اگه منظورتون ضرر سخت افزاریه که این مورد منتفی هست .
ولی در مورد زیان نرم افزاری و آسیبی که به ویندوز وارد میشه به شما حق میدم .

دوست عزیز نظر من هم همینه به نظر من اسیب نرم افزاری به همراه داره
از نظر سخت افزاری هم احتمال صدمه زدن به هارد ممکنه باشه من خیلی در مورد هارد اطلاعات ندارم به نظر من احتمال ایجاد بد کلاستر وجود داره

vbhamed
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 00:16 صبح
سلام
ولي فكر كنم اون مال قديما بود

من كه خودم چند ماهه همينطوري كامپيوترم رو خاموش و ريست مي كنم
آخ هم نگفته

majjjj
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 09:33 صبح
سلام
ولي فكر كنم اون مال قديما بود

من كه خودم چند ماهه همينطوري كامپيوترم رو خاموش و ريست مي كنم
آخ هم نگفته

سلام
با همه این حرف ها فکر نکنم میکروسافت از این نوع برنامه بی خبر مونده باشه من که اصلا نمیتونم قبول کنم یک چیز به این راحتی باشه و میکروسافت نخواهد ازش برای کاربراش استفاده نکنه حداقل میتونه به عنوان یک گزینه برای کاربراش بزارتش
با همه این حرفها من ترجیه میدم روش معمولی خاموش کردن سیستم رو داشته باشم
موفق وپیروز باشید

vcldeveloper
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 18:27 عصر
اقا من میگم سورسش رو هم دارم شما میگی نمیشه؟کلید Reset بصورت مکانیکی سیگنال Signal_OK پاور را برای چند لحظه قطع میکنه. قطع کردن این سیگنال باعث میشه که مادربرد عکس العمل نشون بده و برق خودش رو تا برقراری مجدد سیگنال مربوطه قطع کنه.

اون کدی که شما یا دوستانتون دارید، هیچوقت همچین کاری نمیکنه؛ اون کد یک فراخوانی ساده API ویندوز هست که به ویندوز میگه Shutdown کنه. این کار با زدن کلید Reset یا نگه داشتن کلید Power برای 5 ثانیه، کاملا فرق میکنه!!

majjjj
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 21:20 عصر
کلید Reset بصورت مکانیکی سیگنال Signal_OK پاور را برای چند لحظه قطع میکنه. قطع کردن این سیگنال باعث میشه که مادربرد عکس العمل نشون بده و برق خودش رو تا برقراری مجدد سیگنال مربوطه قطع کنه.

اون کدی که شما یا دوستانتون دارید، هیچوقت همچین کاری نمیکنه؛ اون کد یک فراخوانی ساده API ویندوز هست که به ویندوز میگه Shutdown کنه. این کار با زدن کلید Reset یا نگه داشتن کلید Power برای 5 ثانیه، کاملا فرق میکنه!!

با سلام
قبلنا ویروسهایی با اسمبلی مینوشتن که به سخت افزار اسیب مکانیکی میزد
شاید بد نباشه با مهندسین میکروسافت هم در این مورد صحبت بشه اگه صلاح میدونید یک نامه بهشون بدین و نظر اونها رو هم بپرسین ما هم از نتیجه کار استفاده میکنیم
موفق باشین
در ضمن من نگفتم این برنامه کار فیزیکی میکنه سوال هم در مورد fast shutdown بود مگه نه

H4i0 ACP
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 21:32 عصر
سلام دوستان
من یه چیز هایی در مورد power Off کردن شنیدم ، کسی در این مورد چیزی می دونه ؟
ممنون می شم منو راهنمایی کنید .

vbhamed
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 00:01 صبح
سلام
جناب Majjjj

كاري كه FastShutdown انجام مي ده اينه كه تنظيمات رو ذخيره نمي كنه و واسه همين مي تونه سريع خاموش يا ريست كنه
مثلا اگر شما آيكون هات رو روي صفحه بچيني و بعد با اين برنامه ريست كني، بعد از بالا آمدن ويندوز به حال قبلش بر مي گرده
پس ميكروسافت هم نمياد همچين كاري كنه و عاقلانه هم نيست كه با هر بار ريست تنظيمات ويندوز ذخيره نشه
اما خود ما مي تونيم تشخيص بديم كي بايد تنظيماتمون رو ذخيره كنيم و كي نياز نيست، پس هر وقت دلمون خواست مي تونيم معمولي ريست كنيم و هر وقت خواستيم با استفاده از اين نرم افزارها

ضمنا الان ديگه تلويزيون هم از برق بكشيم دوباره دوشاخش رو به برق بزنيم چيزيش نميشه، چون سيستم حفاظتيش نمي ذاره دوباره روشن بشه، چه برسه به كامپيوتر

اما روشن و خاموش كردن كامپيوتر با كليد پاور به مدت 5 ثانيه بي ضرر نيست ولي نه ديگه اينقدر كه فكر كنيد چند بار اينكار رو كنيد كامپيوترتون مي سوزه

vcldeveloper
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 02:24 صبح
قبلنا ویروسهایی با اسمبلی مینوشتن که به سخت افزار اسیب مکانیکی میزد
شاید بد نباشه با مهندسین میکروسافت هم در این مورد صحبت بشه اگه صلاح میدونید یک نامه بهشون بدین و نظر اونها رو هم بپرسین ما هم از نتیجه کار استفاده میکنیم
چیزی که ازش اطلاع داریم رو لزومی نداره از مهندسین مایکروسافت بپرسیم. تنها ویروسی که من دیدم و سعی می کرد آسیبی به سخت افزار برسونه، ویروس چرنوبیل بود که سعی می کرد حافظه CMOS را پاک کنه. اون هم با یک تنظیم ساده میشد ازش پیشگیری کرد. مابقی طرح هایی که بعضی ها به عنوان ویروس سخت افزاری ارائه کردند، هیچ اثر فوری - یا حتی گاهی غیر فوری - بر سخت افزار نداشتند؛ مثلا تغییر Refresh Rate مانیتور به دفعات زیاد یا چیزهایی شبیه به این.
این روزها نوشتن ویروسی که در ویندوز اجرا بشه و مستقیما به سخت افزار صدمه ایی وارد کنه نیازمند وجود یک سری نقص های مختلف امنیتی در سطوح مختلف در ویندوز و درایورهای مربوطه هست که مرتبط با هم باشند، به انضمام اینکه اگر هم همچین چیزی وجود داشته باشه، مختص دستگاههای خیلی محدودی با برندهای محدود میشه، پس اصلا بصرفه و عاقلانه نیست و بصورت گسترده هم نمی تونه منتشر بشه.

در ضمن من نگفتم این برنامه کار فیزیکی میکنه سوال هم در مورد fast shutdown بود مگه نه
تا جایی که من پست اول این تاپیک رو دیدم، یکی می خواست کار Reset رو شبیه سازی کنه! تا پست 12 صحبتی از Fast Shutdown نبود!
در ضمن، کدی که به عنوان Fast Shutdown در این تاپیک قرار گرفته، مشکلی برای ویندوز یا سخت افزار بوجود نمیاره، چون یک API ساده ویندوز هست که بصورت کاملا نرمال سیستم را Shut down میکنه.

majjjj
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 11:43 صبح
من یک جور میخواهم این برنامه رو تست کنم جواب بحث رو اگه اجازه بدین باشه بعد از تست
کاری که گفتم

مهران رسا
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 11:50 صبح
من یک جور میخواهم این برنامه رو تست کنم جواب بحث رو اگه اجازه بدین باشه بعد از تست
کاری که گفتم
. . . . . . . . . .

کدی که به عنوان Fast Shutdown در این تاپیک قرار گرفته، مشکلی برای ویندوز یا سخت افزار بوجود نمیاره، چون یک API ساده ویندوز هست که بصورت کاملا نرمال سیستم را Shut down میکنه.

vbhamed
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 16:51 عصر
آقاي Majjjj عزيز

اينهمه آدم دارن ميگن روش كار اين برنامه ها ضرري براي سيستم نداره
شماره چرا اينقدر مقاومت مي كني

حضرت علي (ع) مي فرمايد :
لجاجت، فكر و راي انسان را سست مي كند.

AmirAmiri
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 09:48 صبح
دوستان بهتره بحث رو جمع کنیم مقصود رسیدن به کد بود که دانلود کردیم بقیه صحبتها ممکنه جنبه لجبازی و کل کل داشته باشه. (خیلی عذر میخوام که صریح صحبت کردم). با تشکر.

majjjj
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 11:10 صبح
سلام
دوستان من هنوز قانع نشدم اصلا هم قصد لجبازی ندارم اگه قانع بشم خوب من هم قبول میکنم
جناب حامد عزیز اون موقع که پیامبر میگفت خدا یکی هست همه عرب در مقابلش ایستادن این دلیل نمیشه که اگه همه یک چیز رو گفتن من قبول کنم مگه برای خودم ثابت بشه که اساس اسلام هم همینه

majjjj
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 11:34 صبح
اقایان قبول دارن که سیستم عامل در حال استفاده از فایلهای مورد نیازش باتوجه به استفاده کاربر از برنامه های مختلف هست خوب اینجوری بگم یک فایل مثلا تکس باز کنید مقداری داخل اون بنویسید و این برنامه رو اجرا کنید میبینید که هیچ پرسشی برای دخیره فایل نمیکنه این کار در مورد فایلهای سیستمی هم اتفاق خواهد افتاد و فایلهای باز توسط سیستم بسته نمیشه و به نظر من باعث ایجاد کرش تو فایلها میشه

تا جایی که من پست اول این تاپیک رو دیدم، یکی می خواست کار Reset رو شبیه سازی کنه! تا پست 12 صحبتی از Fast Shutdown نبود

عنوان تایپیک گویای صحبت بنده است

این روزها نوشتن ویروسی که در ویندوز اجرا بشه و مستقیما به سخت افزار صدمه ایی وارد کنه نیازمند وجود یک سری نقص های مختلف امنیتی در سطوح مختلف در ویندوز و درایورهای مربوطه هست که مرتبط با هم باشند، به انضمام اینکه اگر هم همچین چیزی وجود داشته باشه، مختص دستگاههای خیلی محدودی با برندهای محدود میشه، پس اصلا بصرفه و عاقلانه نیست و بصورت گسترده هم نمی تونه منتشر بشه.

اقا پس این همه مشکلات برنامه مثلا در مورد ie6 که خود میکروسافت قبول داره چیه شاید خیلی ربط نداشته باشه اما جواب سوال شما هست که چنین باگهایی همیشه وجود داره[/quote]

کدی که به عنوان Fast Shutdown در این تاپیک قرار گرفته، مشکلی برای ویندوز یا سخت افزار بوجود نمیاره، چون یک API ساده ویندوز هست که بصورت کاملا نرمال سیستم را Shut down میکنه

این فانکشنها دستورات سیستمی هستن پس اونها رو ساده نگیریم

این فانکشنها توابعی هستن که توسط سازنده سیستم عامل ویندوز ساخته شدن پس حتما کاربرد دارن من یک نمونه از کاربرد این برنامه رو دیدم که به طور
عملی استفاده میشه اما کاربردش اینی که دوستان میگن نیست
لطفا برای ادامه بحث نظرتون رو در مورد کرش فایلها بگین

vcldeveloper
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 15:36 عصر
اقا پس این همه مشکلات برنامه مثلا در مورد ie6 که خود میکروسافت قبول داره چیه شاید خیلی ربط نداشته باشه اما جواب سوال شما هست که چنین باگهایی همیشه وجود داره
کسی نگفت که باگ وجود نداره، بلکه گفته شد باید با هم یک ارتباط منطقی خاص داشته باشند؛ مثلا IE باید یک باگی داشته باشه که فرد مجوز Administrator بده، بعد یک سرویسی در ویندوز هم باگ داشته باشه که به فرد دسترسی Kernel Mode بده، بعد در سطح کرنل هم باگی وجود داشته باشه که فرد از طریق اون بتونه آسیبی به سخت افزار برسونه. تازه اگر همه اینها هم فراهم باشه، نرم افزار نوشته شده مختص ورژن خاصی از IE و Windows و سخت افزار میشه. یعنی فرد باید بگه، اگر این نسخه IE را داشته باشید، و Windows تون هم این باشه، و فلان سرویس هم روش Run باشه، و سخت افزارتون هم X باشه، اون وقت برنامه من میتونه کار کنه. البته اگر قبل از اون گیر آنتی ویروس و امثال اون نیافته!

این فانکشنها دستورات سیستمی هستن پس اونها رو ساده نگیریم
این تابع یک تابع API در سطح User Mode هست. چیز عجیب و غریبی نیست. اگر پارامتر مربوط به آن را بگونه ایی تنظیم کنید که منتظر خاتمه برنامه های باز نماند، آن برنامه را با زور می بنده. اگر پارامتر مربوط به آن را تنظیم نکنید، به برنامه ها پیام خاصی ارسال میشه تا کار خود را تمام کنند. بعد از مدت زمان مشخصی، برنامه ها بطور خودکار بسته شده و ویندوز Shutdown میشه. از هر کدوم از دو حالت فوق که استفاده کنید، ویندوز بصورت نرمال Shutdown میشه، اما در حالت اول اگر برنامه ایی باز باشه، فرصت ذخیره کردن تنظیمات خود یا ذخیره کردن فایل های باز، یا پاک کردن فایل های موقتی و مواردی نظیر آن را نخواهد داشت.

این فانکشنها توابعی هستن که توسط سازنده سیستم عامل ویندوز ساخته شدن پس حتما کاربرد دارن
یعنی شما انتظار داشتید کاربرد نداشته باشه؟! همین گزینه Turn Off ایی که در منوی Start ویندوز خودتون دارید، با همین تابع کار میکنه.

zacaria
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 16:12 عصر
سلام
ببین این سورس بدردت میخوره؟

برای اطلاعات بیشتر در این موضوع بیا اینجا
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7291&page=1
موفق باشی

مهران رسا
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 16:15 عصر
سلام
ببین این سورس بدردت میخوره؟

برای اطلاعات بیشتر در این موضوع بیا اینجا
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7291&page=1
موفق باشی

دوست عزیز این تاپیک حل شده هست .
بهتر بود یک نگاهی به صفحات قبلی می انداختی .

zacaria
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 16:22 عصر
عذر می خوام من تا صفحه سه رو دیدم اما متوجه بقیه صفحات نشده بودم، بهر حال عذر میخوام.
البته برای خودم بد نشد(بخصوص خوندن صفحه چهار)