ورود

View Full Version : دلفی و sql server

sara66
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:16 صبح
سلام من یه تاپیک زدم که گفتن تکراری بعد قفلش کردن من تو سایت گشتم ولی پیدا نکردم .
چند تا سوال دارم لطفا اگه تکراری بود قبل از قفل کردن لینکا رو بهم بدین .

یه برنامه حسابداری برای یه شرکت میخوام بنویسم . 4 ساله دارم دلفی کار میکنم ولی توی کار با بانکها ضعیفم . 2 نفریم یه حسابدارم با من همکاری میکنه . تا حالا برنامه هایی که مینوشتم نیاز به بانک سنگینی نداشت و با access بود . حالا میخوام با sql server بنویسم . دوستان لطفا کمکم کنید و جوابه سوالامو بدین :ناراحت:

1- از چه نسخه ای از sql server استفاده کنم ؟ 2000 یا 2005 نسخه enterprise یا evaluation

2- تو دلفی با سربرگ ADO کار کنم ؟ با همون دستورات ساده یا از دستورات sql باید استفاده کنم ؟

3- و در آخر هم اگه میشه یه مثال بزنید

mzjahromi
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:26 صبح
لطفا جستجو کنید.

hadisalahi2
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 12:07 عصر
دوست عزیز سلام.
البته با اجازه مهندس جهرمی
در مورد سوال اول ، خوب بستگی داره شما چه کاری بخواهید انجام بدید. البته در صورتی که برنامه شما روی شبکه نباشه ، بهترین و راحت ترین گزینه بازهم اکسسه. ولی اگه برنامه قابلیت اشتراک گذاری روی شبکه رو داره خوب مسلم که نسخه های جدید تر مساوی میشه با امکانات بهتر
اما در مورد سوال دوم ، خوب اگه میخواید با بانک اطلاعاتی SQL Server کار کنید ، خوب مسلما باید از ADO استفاده کنید

sara66
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 12:57 عصر
باور کنید من جستجو کردم ولی نتونستم پیدا کنم .

babak_delphi
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 14:38 عصر
ضمنا یادتون باشه که وقتی تحت شبکه کار می کنید از ADOTable استفاده نکنید و بجای اون از ADOQuery استفاده کنید
همیشه سعی کنید ترافیک شبکه را در نظر داشته باشید (مثلا از* Select استفاده نکنید یا بدون where از Select استفاده نکنید و فقط رکوردهایی را Fetch کنید که نیاز دارید)
در مورد LockType هم مطالعه کنید
برای اطلاعات بیشتر از امکان جستجوی سایت استفاده کنید
مطالب زیادی عنوان شده

SYNDROME
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 08:20 صبح
پیشنهاد من است اگر می خواهید کار کنید با 2005 کار کنید چون از لحاظ محیط کاری خیلی راحتر است.
بهتر است اول کار شروع به نوشتن بکنید و به مرور زمان کدها را اصلاح و برنامه را قویتر کنید.
مرور زمان خیلی از مشکلات و دیدگاههای شما را حل می کند.
موفق باشید

sara66
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 09:18 صبح
از همگی ممنون من فعلا sql server 2000 developer رو نصب کردم و یه کتاب آموزش sql server 2000 گرفتم تقریبا دارم راه میفتم . این نسخه خوبه دیگه نه ؟ مخصوص سرویس پک 2 . فقط جواب همین سوالو بدین بعد من میرم کار میکنم و هرجا مشکلی داشتم باز مزاحمتون میشم.

SYNDROME
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 12:25 عصر
از همگی ممنون من فعلا sql server 2000 developer رو نصب کردم و یه کتاب آموزش sql server 2000 گرفتم تقریبا دارم راه میفتم . این نسخه خوبه دیگه نه ؟ مخصوص سرویس پک 2 . فقط جواب همین سوالو بدین بعد من میرم کار میکنم و هرجا مشکلی داشتم باز مزاحمتون میشم.
این هم می تواند گزینه مناسبی باشد ولی امکاناتی که 2005می دهد بهتر است و کمک بیشتری به شما می کند و در ضمن شما الان می خواهید 2000 یاد بگیرید و بعدم هم یک زمان بگذارید تا با 2005 آشنا شود.
موفق باشید

sara66
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 15:36 عصر
بازم ممنون از چند نفر شنیدم که میگن 2005 خوب نیست !!! بعد روی ویندوز xp sp2 نصب میشه ؟؟؟ یا نه فقط روی ویندوز سرور نصب میشه ؟؟؟ اگه خوبه که من کتابشو بگیرمو با 2005 کار کنم نسخه developer دیگه نه ؟ من 1 ماه وقط دارم با بانکها خوب کار کنم بعد باید پروژم رو بنویسم لطفا کمکم کنید !

SYNDROME
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 16:16 عصر
بازم ممنون از چند نفر شنیدم که میگن 2005 خوب نیست !!! بعد روی ویندوز xp sp2 نصب میشه ؟؟؟ یا نه فقط روی ویندوز سرور نصب میشه ؟؟؟ اگه خوبه که من کتابشو بگیرمو با 2005 کار کنم نسخه developer دیگه نه ؟ من 1 ماه وقط دارم با بانکها خوب کار کنم بعد باید پروژم رو بنویسم لطفا کمکم کنید !
اتفاقاً من هم از دوستان شنیدم که کار کردن با آن خیلی سخت است ولی وقتی برای اولین بار با این محیط کار کردم خیلی لذت بردم.
فقط Entreprise باید روی سرور نصب شود ولی بقیه نسخه ها مانند Developer بر روی XP نصب می شود.
موفق باشید

sara66
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 16:46 عصر
پس من با sql server 2005 developer کار کنم ؟؟؟ این پروژه ای که میخوام بنویسم خیلی مهمه . اگه بانکهاش مشکل پیدا کنه .... .
اگه میشه یه لطفی کنید و یک مثال کامل دلفی برای کار با بانکهای sql server برام بزارین که همه دستورات sql رو داشته باشه . دارین ؟؟؟؟

hadisalahi2
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 13:03 عصر
دوست عزیز اگه دنبال یه برنامه تمرینی خوب میگردی و یا دنبال سورس کد . سایتهای زیادی وجود داره که فقط سورس کد در اختیارتون میذاره . در ضمن دستورات Sql داخل تمام بانکهای اطلاعاتی شبیه هم کار میکنه و فرق اونها فقط در نحوه مدیریت بانکهاست .بهتره توی Google جستجو کنی
چون اونجا سریعتر به نتیجه میرسی.

sara66
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 12:31 عصر
سلام . ببخشيد من نتونستم مثالي پيدا كنم .
ميشه يه مثال كامل از sql server 2005 با delphi 7 برام بزارين. لطفا

m-khorsandi
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 15:31 عصر
سلام . ببخشيد من نتونستم مثالي پيدا كنم .
:متفکر:
چطوری جستجو كردی كه چيزی پيدا نكردی!؟

SQL Server 2005 كدوم نيازت رو برطرف ميكنه كه SQL Server 2000 نميكنه؟

مطمئن باش كه كسی نميتونه برات وقت بذاره كه يه مثال با تمام دستورات SQL Server 2005 بنويسه! دستورات معممولی مثل ويرايش/حذف/درج رو تو همين سايت ميتونی پيدا كنی.

sara66
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 19:18 عصر
خوب یعنی یه مثال آماده نیست ؟

SYNDROME
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 19:46 عصر
خوب یعنی یه مثال آماده نیست ؟دوست عزیز همانطوری که آقا محمد گفت نمی توانید برنامه ای پیدا کنید که همه نیازهای دستری شما در آن برنامه جمع شده باشد.
هر چیزی که به ذهنتان می رسید که نیاز دارید مانند "بر قراری ارتباط دلفی با SQL " اگر جستجو کنید می توانید مثالی پیدا کنید و اگر پیدا هم نکردید می توانید در تاپیکهای جداگانه مطرح کنید.
اکثر نیازهای اولیه شما بارها در سایت مطرح شده و به جواب رسیده است.
موفق باشید