View Full Version : دسترسي به sqlserver در virtual pc
a_mzadeh
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 17:02 عصر
سلام، راستش من يك برنامه با sql server 2000 و C# نوشتم كه براي تست اون از virtual pc استفاده ميكنم، به اين ترتيب كه دو نمونه كامپيوتر مجازي ايجاد ميكنم، يكي سرور و ديگري كلاينت، بر روي سرور فقط و فقط ديتابيس نصبه و بر روي كلاينت نرم افزار خودم. راستش تو ويندوز ويستا هيچ مشكلي وجود نداره ولي از وقتي ويندوز xp نصب كردم اصلا نمي تونم به ديتا بيس متصل بشم، لازم به ذكره كه از لحاظ شبكه دو تا كامپيوتر مجازي هم رو مي شناسن.
لطفا راهنمايي كنين ...
rezavb2005
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 07:59 صبح
نبايد سرورت رو عوض نكني يعني بايد ويندوز سرور باشه
Khalil morradi
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 14:02 عصر
سلام، راستش من يك برنامه با sql server 2000 و C# نوشتم كه براي تست اون از virtual pc استفاده ميكنم، به اين ترتيب كه دو نمونه كامپيوتر مجازي ايجاد ميكنم، يكي سرور و ديگري كلاينت، بر روي سرور فقط و فقط ديتابيس نصبه و بر روي كلاينت نرم افزار خودم. راستش تو ويندوز ويستا هيچ مشكلي وجود نداره ولي از وقتي ويندوز xp نصب كردم اصلا نمي تونم به ديتا بيس متصل بشم، لازم به ذكره كه از لحاظ شبكه دو تا كامپيوتر مجازي هم رو مي شناسن.
لطفا راهنمايي كنين ...
شما باید provider مربوطه را هم روی کلاینتتان داشته باشید
a_mzadeh
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 19:21 عصر
نبايد سرورت رو عوض نكني يعني بايد ويندوز سرور باشه
سلام، اول از همه از بابت وقتي كه گذاشين ممنونم
راستش من معني جمله بالا رو نمي فهمم:متفکر:
اگر منظورتون اين هستش كه بايد ويندوز سرور نصب كنم بايد بگم من تو ويستا با همين xp تست مي كردم و برنامه هم جواب ميداد. ولي خوب باز هم ميرم ويندوز سرور نصب مي كنم، شايد درست شد.
شما باید provider مربوطه را هم روی کلاینتتان داشته باشید
اگر منظورتون از provider همون دات نت فريم ورك هستش، من اونم نصب كردم ولي جواب نداد، ممكنه از تنظيمات داخلي خود sql باشه؟
a_mzadeh
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 20:43 عصر
اين خطا رو ميده :
Login failed for user 'VM1\Guest'.
VM1 اسم سرور هستش كه سعي دارم از VM2 كلاينت به اون وصل بشم.
رضا عربلو
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 22:20 عصر
شما چه جور شبکه ای را نصورت مجازی پیاده سازی کرده اید client/Server یا workgroup?
چرا شما با یوزر Guest لاگین کرده اید؟ آیا به یوزر guest دسترسی خاصی داده اید؟!
نوع Autentication تان که هنگام نصب اس کیو ال انتخاب کرده ایذ چیست؟ Windows Authentication یا Mixed Mode؟ اگر Mixed Mode است سعی کنید با یوزر sa به اس کیو ال کانکت شوید.
Khalil morradi
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 14:53 عصر
اگر منظورتون از provider همون دات نت فريم ورك هستش، من اونم نصب كردم ولي جواب نداد، ممكنه از تنظيمات داخلي خود sql باشه؟
نه منظورم اینه که مثلا شما اگر از ADO استفاده میکنید با توجه به اینکه از چه provider استفاده میکنید باید اونو نصبش کنید بور مثال اگر از SQL server 2000 استفاده میکنید باید الزاما Sql server provider رو نصب کنید که عموما با نصب MSDE200 نصب میشه و یا اگر از sql server 2005 استفاده میکنید بر اساس نوع provider مثلا sql server native client رو نصب کنید
اولی رو میتنونید از مسیر زیر دانلود کنید
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=413744D1-A0BC-479F-BAFA-E4B278EB9147&displaylang=en
و دومی رو میتونید از مسیر زیر دانلود کنید
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=50b97994-8453-4998-8226-fa42ec403d17&displaylang=en&tm
اين خطا رو ميده :
Login failed for user 'VM1\Guest'.
VM1 اسم سرور هستش كه سعي دارم از VM2 كلاينت به اون وصل بشم.
این خطا عمدتا بدلیل اشکال در نوع Authentication است البته نه بخاطر تنظیمات sql بلکه بخاطر اینکه msde ویندوز بطور پیشفرض نمیتونه امکانات لازم رو برای ارتباط با sql sever 2000 و بالاتر رو فراهم کنه که من یکبار بخاطرش چند رو زعلاف شدم که مراحل بالا رو اجرا کردم مشکلم حل شد
a_mzadeh
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 17:08 عصر
شما چه جور شبکه ای را نصورت مجازی پیاده سازی کرده اید client/Server یا workgroup?
سلام، بعد از تشكر از همه دوستان بايد بگم من شبكه رو بصورت workgroup پياده سازي كردم.
چرا شما با یوزر Guest لاگین کرده اید؟ آیا به یوزر guest دسترسی خاصی داده اید؟!
من با يوزر ادمين به ويندوز لاگين مي شم ولي در زمان اتصال به سرور اين خطا رو ميده.
نوع Autentication تان که هنگام نصب اس کیو ال انتخاب کرده ایذ چیست؟ Windows Authentication یا Mixed Mode؟ اگر Mixed Mode است سعی کنید با یوزر sa به اس کیو ال کانکت شوید.
windows authentication
cybercoder
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 02:38 صبح
Authentication مربوط به sql server رو بده دست خودش. بعد بهش کانکت شو با نام کاربری و کلمه عبوری که تو sql server تعریف می کنی اونوقت تمام مشکلاتت حل می شه
معمولا از mixed mode روی سرور های اختصاصی استفاده می شه.
cybercoder
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 02:41 صبح
اینم بگم که اگه می خوای اون طوری کار کنی راحتش اینه که Network Wizard رو اجرا کن و درست برو جلو اونوقت می تونی بهش connection بزنی ( منظورم ویندوزته )
a_mzadeh
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 20:36 عصر
cybercoder عزيز :قلب: ، اي كاش به جاي يك دكمه تشكر، چند تا دكمه تشكر بود تا من مي تونستم از خجالت شما در آم...
اين مساله واقعا داشت كلافم مي كرد و مي خواستم نرم افزار هاي ديگر رو امتحان كنم كه شما لطف كردين و جواب دادين.
متشكرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.