View Full Version : ارتباط
novin7682339
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 21:12 عصر
چگونه میتوانم بین یک جدول که حاوی 100 اسم است با 100 چک باکس ارتباط برقرار کنم به نحوی که با تغییر اسمهای درون جدول کپشن آنها تغییر کند و با چک خوردن جک باکسها اطلاعاتی در جدول با توجه به ارتباط چک باکس و جدول ذخیره شود
SYNDROME
جمعه 13 اردیبهشت 1387, 22:06 عصر
چگونه میتوانم بین یک جدول که حاوی 100 اسم است با 100 چک باکس ارتباط برقرار کنم به نحوی که با تغییر اسمهای درون جدول کپشن آنها تغییر کند و با چک خوردن جک باکسها اطلاعاتی در جدول با توجه به ارتباط چک باکس و جدول ذخیره شود
توضیح شما روشن نیست.
ولی فکر کنم شما می خواهید برای هر اسم یک CheckBox قرار دهید که هر کدام از اسمها که تغییر کرد با زدن CheckBox مربوط اسم در بانک ذخیره شود.
اگر منظورتان این است فکر نکنم کار چندان صحیحی نیست و استفاده از یک Button برای ذخیره اطلاعات کار بهتری است.
اگر بگویید چرا می خواهید از این روش استفاده کنید شاید بتوان روشی بهتر را پیشنهاد داد.
موفق باشید
hadisalahi2
شنبه 14 اردیبهشت 1387, 12:45 عصر
سلام
شما برای ارتباط رکوردها با CheckBox باید از کنترل DBCheckBox استفاده کنید.
ولی برای ارتباط مقادیر رکوردها با Caption چک باکس ها باید خودت دستی کد نویسی کنی
novin7682339
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 21:17 عصر
با تشکرمی خواهم یک لیست حضور و غیاب تشکیل دهم به طوری که بتوانم افراد این لیست را تغییر دهم منظور از چک خوردن چک باکس حضور فرد درجلسه مورد نظر است لطفا راهنمایی کنید برای یک سری ازافراد که در جلسات مختلفی شرکت می کنند و هدف ما ثبت حضور و غیاب است چه کاری می توان انجام داد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.