ورود

View Full Version : وصل شدن به یک شبکه از راه دور

milad.s
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 01:02 صبح
سلام خسته نباشید :
من یه Work Group در خانه دارم که 4 تا سیستمه که به ADSL وصله و یک Work Group در شرکت که اونم 5 تا سیستمه . می خواستم بدونم چطوری می شه این دو تا Work Group رو به هم وصل کرد .هم به اطلاعاتشون دسترسی داشته باشم و هم اینترنت Share باشه . اگه می شه خیلی ابتدایی توضیح بدین چون من تازه کارم . خیلی متشکرم :خجالت:
ببخشید من سوالمو تصحیح می کنم فاصله این دو تا Work Group از هم خیلی دوره , فکر Nat , Switch رو باید از سرتون بیرون کنید . یه راه حل دیگه بگید پلیز : باتشکر

Khalil morradi
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 13:59 عصر
سلام خسته نباشید :
من یه Work Group در خانه دارم که 4 تا سیستمه که به ADSL وصله و یک Work Group در شرکت که اونم 5 تا سیستمه . می خواستم بدونم چطوری می شه این دو تا Work Group رو به هم وصل کرد .هم به اطلاعاتشون دسترسی داشته باشم و هم اینترنت Share باشه . اگه می شه خیلی ابتدایی توضیح بدین چون من تازه کارم . خیلی متشکرم :خجالت:

شما میتونید از VPN استفاده کنید در مورد تنظیمات اون و نحوه نصبش توی همین سایت سرچ کنید چیرای خوبی گیرتون میاد

cybercoder
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 21:54 عصر
ما هم مجبوریم جوابمونو تصحیح کنیم دیگه این چه کاریه خوب در ادامش پست می زدی، نمی گی یکی میاد می خونه می گه جوابه چه ربطی به سوال داشت؟

اصله این دو تا Work Group از هم خیلی دوره , فکر Nat , Switch رو باید از سرتون بیرون کنید . یه راه حل دیگه بگید پلیز : باتشکر

حدودا چقدره ؟