ورود

View Full Version : Multipilicity ؟؟

Modifier
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 10:11 صبح
با سلام

میخواستم بپرسم چگونه Multipilicity رو توی کلاس دیاگرام بدست بیاورم البته بهترین راهش چیه ؟
لطفا با مثال !

ممنون

موفق باشید

یا علی

whitehat
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 15:59 عصر
وقتي ارتباط ميان دو كلاس را بدست مي آوريد ،براحتي مي توانيد با مطرح كردن سوالاتي تعدد كلاسي را بدست آوريد. سوالات معمولا بدين شكل مطرح مي شود : "كلاس A با چند كلاس B رابطه دارد" . من الان براي مثال حضور ذهن ندارم اگه خودتان مثالي داريد بنويسيد تا بر روي آن توضيح دهم

Modifier
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 22:22 عصر
با سلام

آیا بدست آوردن Multipilicity خیلی مهمه من هرچی فکر میکنم به نظر میاد زیاد اهمیت نداره ؟

یا علی

whitehat
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 14:13 عصر
آیا بدست آوردن Multipilicity خیلی مهمه من هرچی فکر میکنم به نظر میاد زیاد اهمیت نداره ؟
قطعا اهميت داره، اين كار براي طراحي كلاسها در فاز Construction به شما كمك خواهد كرد كه چگونه كلاسها را طراحي كنيد. يك مثال ساده از آن در طراحي Object Model هست و طراحي كلاسهاي مورد نياز آن هست .

Modifier
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 22:45 عصر
قطعا اهميت داره، اين كار براي طراحي كلاسها در فاز Construction به شما كمك خواهد كرد كه چگونه كلاسها را طراحي كنيد. يك مثال ساده از آن در طراحي Object Model هست و طراحي كلاسهاي مورد نياز آن هست .

lمن اخر اهمیتش رو درک نکردم

من کلاس ها رو بر اساس معماری N لایه (توصیه شده مایکروسافت ) دارم طراحی میکنم دیتا مدلش رو هم به دست آوردم کم کم میرم ت پیاده سازی البته همش رو با کمک Rup دارم میرم جلو و نیازی به Multipilicity نمیبینم لطفا توضیح بیشتر بدهید