View Full Version : درآوردن Gateway IP !
LoooLooo_Beta
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 08:39 صبح
سلام !
من چه جوری میتونمGateway IP که روی سیستم ست شده رو پیدا کنم ؟! برای خود IP سیستم من از IdIPWatch استفاده میکنم ! اما چیزی برای Gateway IP پیدا نکردم !!! :عصبانی++:
AlirezaBahredar
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 07:54 صبح
دوست عزیز به 2 طریق می تونی اینکارو بکنی(البته به غیر از کامپوننتها یا یونیت های که ممکن هست وجود داشته باشه و خواسته شمارو برآورده کنه)
1:می تونی یک Batch file با این دستور بنویسی ipconfig >gateway.txt
با این دستور که توی یک فایل batمی نویسی در واقع دستور ipconfig رو اجرا می کنی و نتیجه دستور رو در یک فایل متنی می ریزی که بعد می تونی مقدار ip ،gateway رو بدست بیاری.
2:استفاده از registry.من قبلا خودم به این مشکل برخورده بودم که می خواستم ipآدرس Gatewayرو بدست بیارم یادم هست که این اطلاعات (IP Address,SubMask,Gateway,DNS,Alter DNS )رو از طریق رجیستری پیدا کردم.چون کلیه اطلاعات مربوط به Network Adapterدر رجیستری ویندوز ثبت میشه...دقیقا Key رجیستری یادم نیست ولی خیلی راحت میتونی پیدا کنی...فقط لازمه رجیستری رو باز کنی کلمات DNSیاGateway رو جستجو کنی.
موفق باشی.
LoooLooo_Beta
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 08:55 صبح
مرسی ! ممنون !
فکرجالب و خفنی هست ! حالت اول کار رو انجام میده اما روش دوم خیلی تمیز تر روش اول بید !
اما یک مشکل دیگه !
من توی رجیستری توی این شاخه "{4B7B687E-FC3C-43D8-B3C0-90584899AFDB}" مشخصات رو پیدا کردم ! حالا میخوام بدونم توی همه کامپیوترها این مشخصه برابر هست یا نه ؟!
AlirezaBahredar
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 10:54 صبح
اینو ببین فکر کنم کارتو راه بندازه....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.