ورود

View Full Version : تازه وارد ها

linux
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 13:06 عصر
چندتا مطلب را می خواهم که آقای کرامتی توجه کنند،
1- رعایت ادب و نزاکت برای همه اجباری هتس ولی گویا تازه واردهای کم و سن و سال متوجه موضوع نشدند می خواهم که این پست را بخوانید و در مورد رفتار این کاربر تازه وارد قضاوت کنید http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=104311

2- عناوین تاپیک ها هم بعضی وقتها شبیه تبلغات پیش پا افتاده می شود مثل
حل مشکل.... برای همیشه یا موارد بی ربطی به سوال داخل پست یک رویه در نظر بگیرید این گونه پستها بدون توجه به فرستنده و محتویات داخلش حذف بشه.

3- من سال 81 هم که بحث کمبود منابع مالی داشتید گفتم که سایت را پولی کنید و هر کسی باید حق عضویت پرداخت کند.الان هم همین را می گویم.

SabaSabouhi
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 13:39 عصر
3- من سال 81 هم که بحث کمبود منابع مالی داشتید گفتم که سایت را پولی کنید و هر کسی باید حق عضویت پرداخت کند.الان هم همین را می گویم.

با سلام
من هم موافق پولى كردن سايت هستم، البته با رقم معقول و البته با تخفيف براى كاربران فعال و خوش‌نام كه حضورشان در اين سايت باعث رونق آن شده است.
و صد البته نه با اخراج ديگران! افرادى كه پول نداده‌اند با محدوديت مواجه باشند. مثلاً امكان نوشتن مطلب فقط در برخى از تالارها را داشته باشند.

به نظر من نه كيفيت را فداى كميت كنيم و نه كميت را فداى كيفيت.

صبا صبوحى

SYNDROME
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 14:51 عصر
واقعا بنده هم متاسفم که دوستان بدون هیچ تفکری کلمات را تایپ می کنند.
فقط چیزی که به ذهن بنده می رسد این است که چون دوستان می دانند اگر کاربرشان اخراج شود کمتر از چند دقیقاً دیگر می توانند با یک نام جدید وارد سایت شوند پس هیچ گونه نگرانی ندارند.
به نظر بنده می توان کاربرانی که که ثبت نام می کنند تا چند مدت اجازه ایجاد پست را به آنها ندارد و یا طبق نظر یکی از دوستان که چند روز قبل مطرح شده بود یکی از کاربران معرف کاربر جدید باشد تا کسی به راحتی نتواند مدام User بسازد.
با تشکر از همه دوستان
موفق باشید

saeedIRHA
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 18:34 عصر
با سلام
من هم موافق پولى كردن سايت هستم، البته با رقم معقول و البته با تخفيف براى كاربران فعال و خوش‌نام كه حضورشان در اين سايت باعث رونق آن شده است.
و صد البته نه با اخراج ديگران! افرادى كه پول نداده‌اند با محدوديت مواجه باشند. مثلاً امكان نوشتن مطلب فقط در برخى از تالارها را داشته باشند.

به نظر من نه كيفيت را فداى كميت كنيم و نه كميت را فداى كيفيت.

صبا صبوحى

واقعا بنده هم متاسفم که دوستان بدون هیچ تفکری کلمات را تایپ می کنند.
فقط چیزی که به ذهن بنده می رسد این است که چون دوستان می دانند اگر کاربرشان اخراج شود کمتر از چند دقیقاً دیگر می توانند با یک نام جدید وارد سایت شوند پس هیچ گونه نگرانی ندارند.
به نظر بنده می توان کاربرانی که که ثبت نام می کنند تا چند مدت اجازه ایجاد پست را به آنها ندارد و یا طبق نظر یکی از دوستان که چند روز قبل مطرح شده بود یکی از کاربران معرف کاربر جدید باشد تا کسی به راحتی نتواند مدام User بسازد.
با تشکر از همه دوستان
موفق باشید

به نظر من هم با اجرای يکی از موارد فوق کيفيت سايت خيلی بالا ميره
با تشکر

Bahram0110
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 19:19 عصر
این همه سایت ایرانی و خارجی دارن مجانی به کاربراشون سرویس می دن
شاید خودشون بدونن دارن چیکار می کنن!

گرفتن پول نه ایدهء خوبیه و نه کار خوبی!

PC2st
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 19:22 عصر
چون افرادی مثل من وجود دارند که برنامه نویس نیستند و به کاری بغیر از computer اشتغال داشته و فقط از روی جنبه سرگرمی و علاقه به این سایت وارد میشوند.پس به نظر من مورد دوم بهتره و مورد اول هم خوبه اما در صورتیکه کسی نخواست پول پرداخت کنه (یا حوصله اش رو نداشت)، دسترسیش به سایت بسته نشه، بلکه محدودتر بشه. این ها نظر من بود، بهرحال ممکنه نظرات من اصولا نادرست باشه.

vcldeveloper
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 20:00 عصر
ولی گویا تازه واردهای کم و سن و سال متوجه موضوع نشدندهمه از اول کهنه کار نبودند! مدتی طول کشید تا از تازه کار به کهنه کار یا چیزی شبیه به اون تبدیل شدند. کاربران کم سن و سال هم شاید بعضی وقت ها رفتارشون مناسب نباشه، اما خودتون میگید، "کم سن و سال"! انتظار دارید چه رفتاری داشته باشند؟! بهتر نیست یک خورده مدارا کنید که اون افراد هم متوجه بشند که چه رفتاری درسته؟ در همان تاپیکی که لینک دادید، چندتا از پست های خود شما حذف شد؟ اون کاربر تازه کار کم سن و سال بود، شما که کهنه کار پر سن و سال بودید چرا بحث رو ادامه می دادید؟!

عناوین تاپیک ها هم بعضی وقتها شبیه تبلغات پیش پا افتاده می شود مثل
حل مشکل.... برای همیشه یا موارد بی ربطی به سوال داخل پست یک رویه در نظر بگیرید این گونه پستها بدون توجه به فرستنده و محتویات داخلش حذف بشه.همین الان هم این کار انجام میشه. البته با کاربران تازه کار بیشتر مدارا میشه و گاهی اوقات عنوان تاپیک توسط مدیر مربوطه اصلاح میشه.

من سال 81 هم که بحث کمبود منابع مالی داشتید گفتم که سایت را پولی کنید و هر کسی باید حق عضویت پرداخت کند.الان هم همین را می گویم.این چه ربطی به عنوان تاپیکی که زدید داشت؟

SYNDROME
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 21:45 عصر
همه از اول کهنه کار نبودند! مدتی طول کشید تا از تازه کار به کهنه کار یا چیزی شبیه به اون تبدیل شدند. کاربران کم سن و سال هم شاید بعضی وقت ها رفتارشون مناسب نباشه، اما خودتون میگید، "کم سن و سال"! انتظار دارید چه رفتاری داشته باشند؟! بهتر نیست یک خورده مدارا کنید که اون افراد هم متوجه بشند که چه رفتاری درسته؟ در همان تاپیکی که لینک دادید، چندتا از پست های خود شما حذف شد؟ اون کاربر تازه کار کم سن و سال بود، شما که کهنه کار پر سن و سال بودید چرا بحث رو ادامه می دادید؟!

البته صحبتهای شما را من کاملا قبول دارد.
ولی علی جان فکر نمی کنید کلماتی که دوستمان استفاده کرده چیزی در حد توهین است.
با کاربران تازه وارد باید مدارا کرد این درست ولی در چه زمانی باید مدارا کرد ، زمانی که تاپیک با عنوان نا مناسب ایجاد می کنند یا زمانی که به دیگران توهین می کنند.به نظر چنین دادن چنین القابی به دیگران قابل بخشش نیست اگر نتوانید ثابت کنید.
با تشکر از شما
موفق باشید

Dariuosh
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 22:47 عصر
سلام
من کوچيکتر از اونم که بخوام ميونه شما بزرگا نظر بدم ولي به نظره من سايتهايي از اين دست ، جاييه که تازه کارها ميان که هم از اطلاعات بزرگا استفاده کنن هم هرزگاهي خودي نشون بدن !!
با تجربه ترها هم که لطف ميکنن وقت ميزارن برا جواب دادن به سوالات بايد يه ذره صبور تر باشن !!

يه پيشنهادم دارم : ميگم بهتر نيست قبل از ايجاد پرسش جديد يه ذره کاربرو راهنمايي کنيم ، يعني مثلا اول يه سوال در مورد موضوع مطرح شه بعد تاپيک هايه مرتبط رو نشونش بديم ؛ اگه نظرش جلب نشد ديگه اجازه ايجاد سوال جديد رو بهش بديم اينطوري فک کنم هم نصف بيشتر تاپيکهاي تکراري درست نميشه و هم تاپيکها موجود پر بار تر ميشه

linux
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 23:25 عصر
همه از اول کهنه کار نبودند! مدتی طول کشید تا از تازه کار به کهنه کار یا چیزی شبیه به اون تبدیل شدند. کاربران کم سن و سال هم شاید بعضی وقت ها رفتارشون مناسب نباشه، اما خودتون میگید، "کم سن و سال"! انتظار دارید چه رفتاری داشته باشند؟! بهتر نیست یک خورده مدارا کنید که اون افراد هم متوجه بشند که چه رفتاری درسته؟ در همان تاپیکی که لینک دادید، چندتا از پست های خود شما حذف شد؟ اون کاربر تازه کار کم سن و سال بود، شما که کهنه کار پر سن و سال بودید چرا بحث رو ادامه می دادید؟!

همین الان هم این کار انجام میشه. البته با کاربران تازه کار بیشتر مدارا میشه و گاهی اوقات عنوان تاپیک توسط مدیر مربوطه اصلاح میشه.

این چه ربطی به عنوان تاپیکی که زدید داشت؟
جواب های ، هووی هست ! این از قدیم گفتند من نمی گم کسی که داره چرت و پرت می گه باید زد تو دهنش.من خیلی خیلی حوصله بخرج دادم که اون چوری جواب دادم.
حذف شدن پستهای من سلیقه شما بود،راستی چند سالت بود؟
فهمیدن ربط بعضی از چیز به هم خیلی سخت نیست.بیشتر فکر کنی بیشتر ارتباطشو می فهمید.

Inprise
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 23:55 عصر
قبلا بارها تذكر داده شده كه در اين بخش نبايد با هم بحث كنيد . نظراتتون رو بنويسيد كافي است . خوانده ميشه و اگر ضرورتي داشت اقدامي انجام ميشه . اينجا محل كل كل كردن نيست

vcldeveloper
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 01:57 صبح
فکر نمی کنید کلماتی که دوستمان استفاده کرده چیزی در حد توهین است.
بله، به همین دلیل هم حذف شدند، ولی کاملا مشخص هست که کاریر اطلاع خاصی نداشته و رو شدن سورس کدش براش یک شوک بوده. از طرفی از نوع صحبتش هم مشخص بود که سن و سال زیادی نداره. کافی بود که یکی از دوستان پست اون کاربر را گزارش کنه، ولی بجای گزارش، هر کی از راه رسید و جوابی داد. شاید اگر یکی از دوستان خارج از بحث اون تاپیک لینک تاپیک را در اختیار مدیران قرار نمی داد، این بحث همچنان ادامه پیدا می کرد!
وقتی تشخیص می دید که کاربر کم سن و سال هست و داره توهین میکنه، نیازی نیست که جوابش رو بدید. به تعداد پست های پاک شده در اون تاپیک توجه کنید.

smt_414
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 15:22 عصر
سلام
وقت بخیر میگم به همه دوستان
اگه اجازه بدید من هم مطلبی بگم
در مورد اون تاپیک ، به قدر کافی صحبت شده از تاپیک های فوق اینطور برداشت میشه
که دوستان با سابقه به طریقی می بایست با رفتار و صحبتاشون اون چیزی که این سابقه براشون ایجاد کرده رو به نمایش بزارن
مدارا کردن مطلب بسیار خوبیه
خود من همیشه این سایت رو به عنوان مرجع برنامه نویسی به دوستان معرفی می کنم چون نه تنها از لحاظ علمی بلکه از لحاظ فرهنگی(به دلیل زحمات مدیران و همچنین مسئولین هر بخش)در سطح عالی به سر می برد
دوستان تازه وارد به دلیل آشنا نبودن با ساختار فرهنگی این سایت و شاید عضویت قبلی در برخی از سایت های مشابه ، به گونه ای برخورد می کنند در نگاه دوستان باسابقه نوعی ناهنجاری است ولی از دیدگاه خوشون خیر
البته توهین در هر موقعیت و جایگاهی کاری ناپسند و در برخورد با این مسائل بهترین شیوه تصمیم گیری(البته از نظر من)قرار دادن خودبه جای طرفین موضوع می باشد

اینطور در نظر بگیرید که در این تاپیک به یکی از مدیران توهین می شد آیا برخورد تمام مدیران با این موضوع یک جور بود
حالا چرا مدیران : بدلیل اینکه اونها مجهز به ابزاری هستند که سایرین بی بهره اند

(ظاهرن آسمون ریسمون به هم بافتم ، روده درازی بسه)
جمع بندی :
به نظر خودم به دلیل تازه وارد بودن شخص کمی بیشتر می بایست با اون مدارا کرد و سابقه رو اینطور به شخص نشون داد
و مورد بعد دوستان (مدیران) تغییر رنگ آی دی شما و داشتن تعداد ابزار بیشتر تنها مسئولیت شما رو در قبال اعمال خودتون نسبت به سایرین افزایش میده و دیگر هیچ

موفق باشید

SabaSabouhi
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 15:24 عصر
با سلام

این همه سایت ایرانی و خارجی دارن مجانی به کاربراشون سرویس می دن
شاید خودشون بدونن دارن چیکار می کنن!
گرفتن پول نه ایدهء خوبیه و نه کار خوبی!

دوست عزيز، يه چيزى كه شما در نظر نگرفتين تفاوت فرهنگى ما و خارجى‌ها هست. خيلى چيزها براى اون‌ها حل شده هست ولى من و شما اگه باهاش مواجه بشيم ممكنه بهمون بر بخوره. به همين دليل هست كه خيلى جيزها رو نمى‌شه از خارجى‌ها الگو بردارى كنيم. من هم مقصودم از پولى شدن سايت بحث انتفاعى نبود بخصوص كه به شما اطمينان مى‌دم كه اگه اينجا پولى هم بشه يك ريال تو جيب من نخواهد رفت :)
مساله‌ى اصلى نظم و كيفيت اين سايت هست. توجه داريد كه تعداد سايت‌هاى مشابه ايرانى كم كم داره زياد مى‌شه و حداقل درحد شناخت من اين‌جا تا اين لحظه به‌ترين هست. من ( شخصاً و فقط يه عنوان يك استفاده كننده از اين سايت ) ترجيح مى‌دم كه اين سايت نيمى از كاربران معمولى و تفريحى خودش رو از دست بده، اما يه نفر از افراد با ارزشش رو از دست نده. تصور كنيد كه اگه فقط يكى از دوستان مثل آقايان ثباتى، راد، حسن رضوى، Sinpin و . . . به دليل برخورد نامناسب عمدى يا سهوى يك كاربر جديد براى ادامه فعاليت ( كه بدون شك وقت و انرژى از اون‌ها مى‌گيره ) بى‌انگيزه يا كم انگيزه بشه چقدر وزن اين سايت رو كم مى‌كنه.

چون افرادی مثل من وجود دارند که برنامه نویس نیستند و به کاری بغیر از computer اشتغال داشته و فقط از روی جنبه سرگرمی و علاقه به این سایت وارد میشوند.پس به نظر من مورد دوم بهتره و مورد اول هم خوبه اما در صورتیکه کسی نخواست پول پرداخت کنه (یا حوصله اش رو نداشت)، دسترسیش به سایت بسته نشه، بلکه محدودتر بشه. این ها نظر من بود، بهرحال ممکنه نظرات من اصولا نادرست باشه.

كاملاً حق با شماست. دسترسى بايد در چند سطح تعريف بشه. اما حداقل شرطش اينه كه مسوولان اين سايت مخالف نباشن. متاسفانه من دو سه تا مطلب اينجا گذاشتم كه فقط يه بار گفته شد دارن بررسى مى‌كنن، اما هرگز نتيجه‌اى اعلام نشد.

البته صحبتهای شما را من کاملا قبول دارد.
ولی علی جان فکر نمی کنید کلماتی که دوستمان استفاده کرده چیزی در حد توهین است.
با کاربران تازه وارد باید مدارا کرد این درست ولی در چه زمانی باید مدارا کرد ، زمانی که تاپیک با عنوان نا مناسب ایجاد می کنند یا زمانی که به دیگران توهین می کنند.به نظر چنین دادن چنین القابی به دیگران قابل بخشش نیست اگر نتوانید ثابت کنید.
با تشکر از شما
موفق باشید

سال‌ها پيش در يكى از BBSهاى داخلى ( BBS يه چيزى هست شبيه به اينترنت ماقبل تاريخ ) كه مجانى هم بود، به دليل مزاحمت يك كاربر را اخراج كردن اون كار بر هم اومد 10-15 تا User ساخت كه نام كاربرى توهين به مسوولان اون BBS بود.
با توجه به مسائل فرهنگى ما به‌تره كمى از روش‌هاى پيش‌گيرانه استفاده بشه.

مسوولان سايت:
اگه موافق با ايجاد تغييرات در نحوه‌ى ثبت‌نام هستيد من پيش‌نهادهايى دارم:

اول اين كه كاربران عادى ( غير از مديران ) به دو گروه تقسيم شوند.

* گروه كاربران جديد: با امكان خواندن اغلب تالارها، ايجاد تاپيك در برخى از تالارها.
- بدون پرداخت وجه

* گروه كاربران دائمى: با تمام قابليت‌هاى موجود
- با پرداخت حق عضويت
- با فعاليت مستمر و مفيد در سايت ( مثلاً داشتن حداقل 20 پست در ماه و يا مثلاً 5 تشكر در ماه و يا ارائه مقاله، ترجمه، تجربه‌ها در مقاطع مشخص )
- معرفى يا تاييد توسط يكى از مديريان

دوم اين كه:
حق عضويت به صورت سه‌ماه و يك‌ساله قابل پرداخت باشد
حق عضويت بايد شامل تخفيف‌هايى باشد. اين تخفيف‌ها براى كاربران باارزش سايت بايد حتا تا 100 درصد حق عضويت باشد. تشخيص اين كاربران كار سختى نيست، برخى كاربران وقتى در يك بحث وارد مى‌شوند كاملاً سطح علمى و فنى بحث بالا مى‌رود ( هر چند گاهى با هم مخالف هم هستند )

فقط خواهش‌مندم كه اگه مخالف ادامه‌ى اين مبحث هستيد و يا تمايلى به انجام تغييرات در اين سطح نداريد يك خط بنويسيد تا من و ديگران دوستان بحث را ادامه ندهيم.

صبا صبوحى

مهدی کرامتی
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 15:54 عصر
خانم صبوحی، مطلبی که درباره سطوح دسترسی بر اساس پرداخت مطرح کردید چندی پیش در سطح مدیران ارشد نیز مطرح شده و بحث بر سر آن به جلسه آتی مدیران ارشد سایت موکول شده است.

پیش نیازهای پیاده سازی چنین سیستمی در حال بررسی است.

SabaSabouhi
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 15:36 عصر
خانم صبوحی، مطلبی که درباره سطوح دسترسی بر اساس پرداخت مطرح کردید چندی پیش در سطح مدیران ارشد نیز مطرح شده و بحث بر سر آن به جلسه آتی مدیران ارشد سایت موکول شده است.

پیش نیازهای پیاده سازی چنین سیستمی در حال بررسی است.

با سلام
از پاسخ‌گويى شما سپاس‌گزارم، و اميدوارم ما را از نتيجه‌ى جلسه‌ى مديران ارشد نيز آگاه كنيد.

در ضمن من «آقاى» صبوحى هستم و نه خانم صبوحى

صبا صبوحى

مهران رسا
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 21:53 عصر
سلام .

طرح سطوح دسترسی بر اساس پرداخت اصلاً مناسب نیست .
به دلیل اینکه جمع کثیری از افرادی که در برنامه نویس ثبت نام می کنند به دنبال کسب دانش از روش مجانی هستند نه پولی .
و اگر کسی واقعاً بخواد کامپیوتر یاد بگیره مطمئناً به جای اطمینان کردن به دنیای مجازی و پرداخت هزینه های مربوط به اون (علاوه بر هزینه های اتصال و تلفن و ...) در یک کلاس کامپیوتر واقعی ثبت نام می کنه و یا یک استاد خصوصی میگیره ...

نتیجه میگیریم حداقل الآن واسه مردم جا نیوفتاده که بابت چنین چیز هایی پول بدن .
تا امروز که واسه ما ایرانی ها همچی مجانی بوده روی اینترنت .

از ترانه اون خواننده بد بختی که کلی زحمت کشیده و یک آهنگ ساخته گرفته تا برنامه اون برنامه نویس زحمت کشی که کرک میشه و تمام زحماتش به باد میره ...

Bahram0110
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 12:00 عصر
یه فکری که به نظرم رسید اینه که ثبت نام توی سایت رو SMSی کنید
یعنی هرکی ثبت نام کرد سایت یه کد فعال سازی واسش می فرسته و ...
این جوری این موارد این چنینی کمتر پیش میاد