ورود

View Full Version : رسم نمودار + مقياس

moonplant
دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 16:59 عصر
با سلام
-براي رسم نمودار(graph) كامپوننتي را سراغ داريد كه قابليت تغيير مقياس هم داشته باشد؟
در واقع مي خواهم برنامه اي بنويسم كه مختصات يكسري نقاط را از پورت بخواند و همين كه ديتا را مي خواند آنرا در يك نمودار رسم كند. فرض مي كنيم قرار است مختصات 1000 نقطه را از پورت بخوانيم اما اوايل برنامه كه فقط به فرض 30 تا نقطه از پورت خوانده ايم، لازم نيست كه نقاط روي نمودار خيلي فشرده به هم نمايش داده بشوند.....اما وقتي مثلاً در اواخر برنامه تعداد ديتا هايمان زياد شد، حالا scale مان تغيير بكند و ...
(در دلفي 7)

- لينك دانلود كامپوننت devExpress براي DBGrid مخصوصاً، اگر داريد لطفاً اينجا بگذاريد. من هر چه لينك از اينترنت پيدا مي كنم، همگيشان سوخته اند(unavailable شده اند).

-خيلي ممنون

Vahid_moghaddam
سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 08:30 صبح
TeeChart 7
TeeChart 8

moonplant
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 13:25 عصر
من teechart رو نصب كردم و تقريباً تمام ويژگي هايي رو كه مي خواستم داشت. اما چند تا سوال:

-در حال حاضر دارم نسخه trial اش را استفاده مي كنم،كه باعث مي شود هر بار كه برنامه ام اجرا مي شود كادر مربوط به trial ظاهر شود كه اصلاً خوشايند نيست. چطورميتوانم رجيسترش بكنم؟ (MasterCard و امثالهم ندارم!)
-وقتي اين كامپوننت را نصب كردم، ديگر نمي توانم از TChart دلفي استفاده كنم؟(بايد حتماً teechart رو uninstall كنم تا TChart رو ببينم؟)

-از راهنمايتون ممنون :تشویق:

B-Vedadian
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 14:14 عصر
برای کاربرد مورد نظر شما، همین نسخه همراه دلفی هم خوبه

moonplant
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 14:38 عصر
-TeeChart رو uninstall كردم، اما الان نه TChart رو دارم نه TeeChart !
من n تا كامپوننت ديگه رو دلفي ام نصب كردم، نمي خوام دوباره دلفي نصب كنم، راهي وجود داره؟
-TChart دلفي قابليت پرينت هم داره؟
-حالا اگر من مي خواستم ازTeeChart استفاده كنم راهي براي رجيستر كردنش وجود نداشت؟ كرك شدش رو كسي ديده؟

B-Vedadian
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 18:06 عصر
TChart که قابليت Print داره. ميتوني به بعضي فرمتهاي گرافيکي هم نيتجه رو ذخيره کني.

براي نصب دوباره TChart برو از CDي دلفي program files\borland\Delphi7\Lib هرچي فايل که با tee شروع ميشه (tee*.*) رو کپي کن تو شاخه Lib دلفي خودت. از شاخه bin تو CD هم *tee*.* رو به bin دلفي خودت کپي کن. بعدش ميري تو منوي Component و بعدش با استفاده از Install Packages، همون dcltee70.bpl رو نصب ميکني.

اين کامپوننت هم ميشه رجيستر کرد ولي خلاف مقررات سايته که اينجا قرارش بديم/بديد. شبکه هاي خصوصي که قربونشون برم زيادند!.

moonplant
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 11:48 صبح
باز هم سلام!
طبق راهنمايي كه كرده بوديد، Tchart ام درست شد. باز هم :تشویق:
اما چند سوال:
-براي پرينت گرفتن طبق اين (http://www.fast-report.com/en/forum/index.php?showtopic=953) عمل كردم. منتها در زمان اجرا وقتي روي دكمه اي كه كد درونش اينطوري :
frReport1.ShowReport هست، كليك مي كنم، با پيغام access violation روبرو مي شوم. چرا اينطوري مي شود؟
-در Tchart در قسمتLegend اش، نمي توانيم هر دو مقدار x, y را نمايش بدهيم؟ (نمودارم از نوع Line هست) (در TeeChart مي تونستيم.)
-من داده هام از نوع Random هستند، يعني از ديتابيس مقادير رو نمي خونم، بلكه موقع اجرا دارم مختصات نقاط رو به نمودارم مي دهم... در قسمت Legend داده ها را بصورت sort شده نمايش مي دهد، راهي هست كه داده ها را سورت نكند؟
-من هر چي گشتم نتونستم جايي رو پيدا كنم كه براي محورهاي x, y ليبل بزنم. مثلاً براي x بنويسم time,براي y بنويسم KTY (نمودارم از نوع Line هست)

- خيلي ممنون

moonplant
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 12:25 عصر
پرينت گرفتن از TChart رو خواهشاً يه نفر راهنمايي بكند. من طبق

http://www.fast-report.com/en/forum/index.php?showtopic=953
انجام دادم، اما access violation error مي دهد.
مشكل از چيست؟

-خيلي ممنون

moonplant
یک شنبه 09 تیر 1387, 12:43 عصر
مشکلات قبلیم با tchart حل شد...فقط یک مشکل کوچک اما مهم باقی مونده، ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
chart ای که من روی فرمم دارم از نوع line هست و داده ها رو خودم با استفاده از تابع addxy بهش می دم و scale چارت تغییر می کنه...
سوال اینجاست که وقتی کارم با chart تمام میشه و می خواهم یک نمودار دیگر بکشم لازم است قبل از هرچیز نقاط روی چارت را پاک کنم و همچنین scale چارتم را به حالت اولش در بیاورم. با استفاده از series1.clear نقاط روی چارتم پاک میشود اما scale چارت reset نمیشود :ناراحت:
برای reset کردن scale باید چکار کنم؟

-خیلی ممنون