View Full Version : فقط یکبار چاپ
حسین علوی
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 00:18 صبح
سلام
یک سوال داشتم دوستان اگه لطف کنند پاسخ بدهند ممنون میشم.
در حالت کلی ، وقتی یک صفحه برای چاپ ارسال میگردد در صورتی که این صفحه چاپ بشه ، آیا مقداری به ویندوز برمیگرده که با اون بشه فهمید که این سند حتما چاپ شده یا نه؟
(توی یک برنامه میخواهم که هر سند فقط یکبار چاپ بشه برای این منظور یک فیلد true-false تعریف کردم حالا باید اینو با چه تابعی پرکرد؟)
اگه دوستان راه حل بهتری دارند لطفا مطرح کنند.
با تشکر.
ali_habibi1384
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 06:55 صبح
به ازای هر بار فشرده شدن دکمه چاپ شما مقدار چاپی اون سند رو true کن. اگر هم می خوای به قلم پرینتر دسترسی داشته باشی که ببینی روی کاغذ جوهر انداخته یا نه ، شدنی نیست چون برنامه ها فقط گزارشات چاپی رو به اسپولر ویندوز می فرستن و از از چاپ شدن یا نشدنش اطلاعی نمی تونن کسب کنند.
bobrus
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 11:23 صبح
فكر كنم كه راهي باشه چون بلاخره خود ويندوز از يه جايي مي فهمه كه كار چاپ تمام شده و اگه فايل ديگه اي باشه اونو چاپ مي كنه
ولي شما اگه توي الگوريتم كارتون مشكل ايجاد نمي كنه مي تونين از خود كاربر بپرسيد كه آيا پرينت با موفقيت انجام شده يا نه و اگه نشده بود دوباره پرينت رو بفرستيد
حسین علوی
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 12:52 عصر
من با bobrus موافقم . 100% وقتی که چاپ با موفقیت انجام بشه یک مقدار برگشتی به ویندوز داره.
به هیچ وجه این امکان برای کاربر نباید وجود داشته باشد که یک سند 2بار چاپ کنه. برنامه باید تعیین کنه که در صورت بروز اشکال در چاپ امکان چاپ مجدد برای کاربر باشد.
بازم از دوستان تقاضای راهنمایی دارم .
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 21:00 عصر
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
liaghat
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 22:02 عصر
من با bobrus موافقم . 100% وقتی که چاپ با موفقیت انجام بشه یک مقدار برگشتی به ویندوز داره.
به هیچ وجه این امکان برای کاربر نباید وجود داشته باشد که یک سند 2بار چاپ کنه. برنامه باید تعیین کنه که در صورت بروز اشکال در چاپ امکان چاپ مجدد برای کاربر باشد.
بازم از دوستان تقاضای راهنمایی دارم .
فرض کنیم هد چاپگر کثیف شده باشه و یا به هر دلیلی (نقص چاپگر) عمل چاپ با موفقیت انجام نشود. مسلما نقص چاپگر را ویندوز نمی فهمد. آنوقت تکلیف چیست؟
فکری هم برای حالات خاص باید بشود. (به هیچ وجه) در این زمینه اشکال دارد.
حسین علوی
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 22:50 عصر
نه دوست عزیز من فکر نمیکنم که ویندوز از وضعیت چاپ بی اطلاع باشه.در برنامه ای دیدم که حتی اگه پرینتر کاغذ نداشت برنامه به کاربر اطلاع میداد. مطمئن هستم یک راهی داره .
باز هم از دو دوستان خواهش میکنم کمک کنن تا این موضوع حل شه.
vbhamed
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 23:44 عصر
سلام
حالا اگر فرضا كاربر با يك پرينتر مجازي چاپ كرد چي ؟
مثل پرينتر مجازي Office يا FinePrint
در اينصورت ديگه حق چاپ كردن نداره !
تازه
اگر با پرينتر مجازي چاپ كنه، ميتونه اونو هر چند بار بخواد چاپ كنه و حتي ذخيره كنه چون ديگه به برنامه شما وابسته نيست
من فكر مي كنم بايد به فكر راهي ديگه واسه مشكلتون باشيد
مینا جاوید
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 23:45 عصر
سلام
به نظر من هم موارد خاصی وجود داره که پرینت دوم لازم بشه و باید در به هیچ وجه تجدید نظر کنید. مثل پیچیدن کاغذ در چاپگر و . . .
حسین علوی
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 05:53 صبح
سلام
تمام نظرات دوستان رو قبول دارم ، (البته این برنامه من یک قسمت مدیر سیستم داره که بااون رمز ، میشه پرینت دوم را صادر کرد ) ولی آیا واقعا چنین تابعی وجود داره یا نه؟
از مدیر بخش و اساتید محترم میخواهم بازم در این زمینه نظراتشون رو طرح کنند.
vbhamed
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 16:55 عصر
سلام
آقاي علوي
اگر تابع رو پيدا كردين كه حتما هم چنين چيزي هست، يك برنامه كوچولو بنويسيد باهاش و پرينتش رو به يكي محدود كنيد تا بعد من با وجود محدوديت، هر چند تا دلتون خواست پرينت بگيرم
من ميگم وقتتون رو روي كاري كه زياد اطمينان نداره نذاريد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.