View Full Version : استفاده از پروژه ِDll در پروژه Dll ديگر
SADAF
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 12:58 عصر
سلام به همه دوستان
در يك ProjectGroup دو پروژه Dll دارم كه سورسها در بين ايندو Dll تقسيم شده اند. به گونه اي كه سورسهاي dll دوم سورسهاي dll اول را Use كرده اند. چگونه مي توانم Dll اول را در Dll دوم Use كنم ؟
vcldeveloper
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 17:52 عصر
منظور از Use کردن چیه؟! use به معنی استفاده کردن، یا use به معنی استفاده از آن در بخش uses یک یونیت؟
مورد دوم برای DLL معنی نداره. برای مورد اول (استفاده از یک DLL در DLL دیگه)، به همون شکلی که یک DLL را در یک برنامه استفاده می کنید، می تونید یک DLL را در DLL دیگه استفاده کنید؛ یعنی DLL را لود می کنید و توابع آن را فراخوانی می کنید. این لود کردن و فراخوانی کردن میتونه Static یا Dynamic باشه که درباره هر دو قبلا در سایت توضیح داده شده و مثل هم ارائه شده.
SADAF
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 07:47 صبح
منظور من مسلماً حالت اول است ولي به شكلي ديگر.
فرض كنيد در dll1 فرمي به نام form1 داريم و در dll2 فرمي با نام form2 . حال در form1، Form2 ، Use شده است.
Unit Form1;
Uses Form2;
.
.
.
يعني من نمي خواهم تايع يا متد خاصي از dll2 را استفاده كنم بلكه از سورسهاي آن مي خواهم استفاده كنم.
vcldeveloper
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 15:40 عصر
Unit Form1;
Uses Form2;
یونیت مربوط به Form2 را به پروژه خودتون اضافه کنید (گزینه Add file to project، میانبرش هم Shift+F11 هست).
SADAF
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 12:04 عصر
فكر مي كنم نتونستم منظورم رو منتقل كنم.
فرض كنيد پروژه شامل يك dpr اصلي است كه exe را ايجاد مي كند و دو dll كه فرمها و Unit ها در آنها تقسيم شده اند. در پروژه اصلي هيچ كدام از Unit ها و فرمهاي موجود در dll ها Add نشده اند. در واقع پروژه اصلي شامل فقط و فقط يك فرم اصلي پروژه است و ساير فرمها در dll ها قرار دارند. (نمي خواهم Unit ها و فرمها را به پروژه add كنم.) برخي Unit ها در dll اول قرار دارند و سايرين در dll دوم. حال يكي از فرمهاي dll اول مي خواهد فرمي در dll دوم را Use كرده و آنرا نمايش دهد...
vcldeveloper
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 20:12 عصر
حال يكي از فرمهاي dll اول مي خواهد فرمي در dll دوم را Use كرده و آنرا نمايش دهد
اینی که شما میگید، جوابش میشه همون پست 4. شما می خواید فرم را در DLL اول استفاده کنید، مثلا یک فرم برای تنظیمات دارید که باید هم در DLL اول استفاده بشه، هم در DLL دوم، برای اینکه بتونید از اون فرم استفاده کنید، باید یونیتش به پروژه هر دو DLL اضافه بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.