ورود

View Full Version : قابل توجه مدیر محترم سایت

niloofarabi137
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 14:43 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما و تشکر ازتون و تمامی دوستانتون که اقدام به راه اندازی این سایت مفید نمودید .
نکته : خواهش می کنم شما مسئولین محترم جواب سئوال ما تازه کارها را که هیچ کدوم از دوستان برنامه نویس هم نمی تونند جواب بدند یا نخواستند جواب بدند , جواب داده یا راهنمایی کنید تا سئوالها به یک جوابی برسد نه اینکه فقط به این سایت ارزشمند فقط تایپیک اضافه شود .
من تا حالا چند تایپیک ایجاد کرده و چند سئوال پرسیده ام اما متاسفانه به جوابی از طرف دوستان نرسیده ام .

vcldeveloper
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 17:25 عصر
قابل توجه مدیر محترم سایت
لطفا از عنوان مناسب استفاده کنید. هر تاپیکی که در این بخش مطرح میشه، مورد توجه مدیران سایت هست، پس عنوان شما کمکی در فهم موضوعی که می خواید در تاپیک مطرح کنید، نمی کنه!

من تا حالا چند تایپیک ایجاد کرده و چند سئوال پرسیده ام اما متاسفانه به جوابی از طرف دوستان نرسیده ام .
دوست عزیز، این طبیعت انجمن هایی مثل انجمن برنامه نویس هست. کاربری یا مدیری مجبور به پاسخ دادن نیست. یکی ممکنه حوصله نداشته باشه، یکی ممکنه حال نداشته باشه، یکی ممکنه بلد نباشه و... ما نمی تونیم کاربران رو مجبور کنیم که به هر سوالی که مطرح میشه جواب بدند. این به اختیار خود کاربر هست که دوست داره به چه سوالاتی جواب بده.
از جمله مواردی که می تونه شما را سریعتر به جواب برسونه عبارتند از:
1- جستجو قبل از ارسال تاپیک جدید و پرهیز از ارسال سوالات تکراری. بعضی از سوالات ممکن هست برای شما جدید باشند، ولی برای کاربری که چند سالی در سایت بوده و بارها به اون سوال پاسخ داده، انگیزه ایی برای جواب دادن مجدد وجود نداره.

2- طرح سوال به صورت مناسب. هر چه فرد سوال کننده مشکل خودش را واضح تر توضیح بده و برای انتقال مفهوم مودر نظر خودش از نمونه سورس کد و تصویر استفاده کنه، کاربران دیگه هم بهتر متوجه اشکال بوجود آمده میشند و تمایل بیشتری برای جواب دادن پیدا می کنند. مثلا کاربری که میگه "برنامه ام تا دیروز خوب کار می کرد، اما از امروز موقع خروج ویندوز بهم پیغام خطا میده" انتظار داره چه جوابی دریافت کنه؟!

موفق باشید