PDA

View Full Version : مشکل تایپ فارسی در دلفی

chaalesh
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 12:36 عصر
با سلام
من مدتهاست که از دلفی دور بودم الان وقتی میخوام یه برنامه بنویسم توی دلفی نمیتونم فارسی بنویسم البته مثلا در lable ها من در caption فارسی می نویسم و در روی فرم فارسی دیده میشود ولی در همان جائی که خاصیت caption رو تایپ میکنم حروف ناشناس میاد
توی محل کد نویسی هم همه فارسی ها رو ؟؟؟؟ میاره
ویندوز من فارسی رو ساپورت میکنه .
برای فرمم فونت فارسی و کدینگ انتخاب کردم.
caption لیبلهائی که توش فارسی نوشتم روی فرم درست نشون میده ولی مثلا caption فرم رو حتی روی فرم حروف ناشناس میاره.
نسخه دلفی =7
ویندوز xp
توی بقیه جاهای ویندوز براحتی فارسی مینویسه حتی هنگام اجرای همین برنامه در edit box ها میتوان فارسی نوشت

چند سال پیش وقتی به این مشکل برخورد میکردم با تیک گذاشتن یا برداشتن و دقیقا ریست سیستم بعد از این تغییرات در قسمت زبانهای کنترل پنل این مشکل حل میشد ولی الان هر چی تیک داره برمیدارم یا میذارم اصلا جواب نمیده.

babak_delphi
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 12:43 عصر
این مشکل مربوط به دلفی نیست
مربوط به تنظیمات Regional and Language Options است که برای تنظیم آن باید به قسمت کنترل پانل رفته و هم پشتیبانی از زبانهای راست به چپ را فعال کنید ، هم کشور را ایران انتخاب کنید و هم زبان را روی فارسی تنظیم کنید
موفق باشید.

babak_delphi
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 13:53 عصر
شما ابتدا باید تنظیمات مربوطه را در کنترل پانل انجام بدید
بعد هر جا لازم بود (مثلا زمان اجرای برنامه) با استفاده از این دستور زبان صفحه کلید را از انگلیسی به فارسی تغییر دهید
این دستور زمانی کار خواهد کرد که شما تنظیمات Regional and Language Options را انجام داده باشید
همانطور که گفتم مشکل ایشان موبوط به سیستم عامل است نه دلفی.

babak_delphi
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 15:20 عصر
برای من که کار نکرد ظاهرا

SYNDROME
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 07:05 صبح
Charset فرمتان برابر چه مقداری است؟
آن را برابر مقدار DEFAULT_CHARSET قرار دهید.
موفق باشید

B-Vedadian
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 08:31 صبح
دوست عزیز، دلفی 7 یونیکد رو پشتیبانی نمیکنه. برای همین باید Language for Non-unicode programs رو به فارسی یا عربی تغییر بدید.

babak_delphi
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 16:23 عصر
ببینید ، اینطوری که شما گفتید میشه فارسی را حذف کرد و درست هم کار می کنه
اما مشکل حذف کردن فارسی نیست بلکه اضافه کردن فارسی و اونهم دفعهء اوّله که نیاز به CD ویندوز هست
مگر اینکه ببینید چه فایلها و DLL هایی نیاز هست ، اونها را هم به محل مورد نظر کپی کنید و اگر کارهای دیگه ای مثل رجیستر کردن DLL های سیستمی هم اگه باشه انجام بدید تا زبان فارسی به سیستم اضافه بشه
وگر نه با تغییر یک کلید در رجیستری نمی توان یک زبان را به سیستم عامل اضافه کرد (ولی می توان تقریباً حذف کرد)

pm_hamze
شنبه 25 خرداد 1387, 16:07 عصر
با سلام دوفایل input.dll و kbdfa.dll را از روی سی دی winxp یا از شاخه system32 یه سیستمی که زبان فارسی داره بردار و در سیستمی که میخای فارسی اضافه بشه بریز و 3 تا کلید ریجستری هم هست اگه بسازی بدون خواستن سی دی ویندوز می تونید زبان فارسی رو نصب کنید.

babak_delphi
یک شنبه 26 خرداد 1387, 11:15 صبح
لطفا مشخصات کلید های رجیستری را هم بنویسید