PDA

View Full Version : Access violation at address در Fast

alireza_dpn
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 13:31 عصر
سلام. من برای گزارش گیری در برنامه ام از Fast 3.0 استفاده کرده ام . حال یک چند وقتی است که در لحظه showreport کردن Fast پیغام

'Access violation at address
005CDFE0 in module 'Window.exe'. Read of address 00000000'. Process stopped. Use Step or Run to
continue
را مشاهده می کنم. البته این پیغام پس از چند دقیقه کار کردن با قسمت های مختلف برنامه مشاهده می گردد . من تمام حالت هایی را که ممکن بود باعث این خطا گردد را بررسی کردم. :متعجب: کسی تا حالا با این مشکل مواجه شده یا اینکه راه حلی برای این مشکل به نظرش می رسه؟ ممنون.

alireza_dpn
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 09:10 صبح
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده. من فکر می کنم از باگ های Fast report 3.0 می تونه باشه.

vcldeveloper
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 00:53 صبح
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده.
خطایی که ذکر کردید بیش از حد کلی هست و با این داده هایی که ارائه کردید، کمک خاصی نمیشه کرد، غیر از اینکه کسی فقط چند پیشنهاد کلی مطرح کنه.

من فکر می کنم از باگ های Fast report 3.0 می تونه باشه.
می تونید به ورژن بالاتر ارتقاش بدید (فکر کنم الان ورژن 4.5 باشه).

ali_abbasi22145
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 09:34 صبح
سلام
ممكن است يك Report شما ايرادي داشته باشد ببين كدام Report است كه ايراد مي دهد ان را دوباره از صفر بساز.

alireza_dpn
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 11:59 صبح
از راهنمایی شما ممنونم ولی فکر کنم باید روی ورژن های بالاتر Fast report این مشکل را امتحان کنم . وقتی تونستم تست کنم خبرش را می دهم.

reza26am
پنج شنبه 08 مرداد 1388, 12:27 عصر
از راهنمایی شما ممنونم ولی فکر کنم باید روی ورژن های بالاتر Fast report این مشکل را امتحان کنم . وقتی تونستم تست کنم خبرش را می دهم.

اگه راهشو پيدا كردي ، بنويس ما هم استفاده كنيم