View Full Version : سوال: راه اندازی SQL Server بر روی چند کامپیوتر
noorsoft
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 15:01 عصر
آیا برای اینکه از جدولهای یک پایگاه داده SQL Server که روی یک کامپیوتر دیگر نصب شده حتما باید SQL SERVER را روی کامپیوتر دیگر هم نصب کنیم یا راهی هست که بدون نصب بشه از جداول اون در نرم افزار برنامه نویسی استفاده کرد؟
رضا عربلو
شنبه 21 اردیبهشت 1387, 18:33 عصر
خیر لازم نیست دوباره اس کیو ال را بر روی کامپیوتر کلاینت نصب کنید. شما برای دسترسی به داده های موجود در اس کیو ال سرور تنها به یک کانکشن استرینگ احتیاج دارید.
noorsoft
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 16:49 عصر
یعنی همان کانکشن استرینگی که برای کامپیوتر سرور استفاده کردیم را در کلاینتها بکار می بریم و دیگه لازم نیست Sql server نصب بشه
combo_ci
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 19:08 عصر
ميشه يه مقدر بيشتر توضيح بديد....منم مشكلم همين هست....من با يك connectionString امتحان كردم نشده...يعني از سد امنيتي windows نميشه رد شد...البته اگر يه بار با يك user و passwords وارد server بشم ديگه بدون اشكال login ميكنه به sql server ....
رضا عربلو
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 19:55 عصر
شما شبکه تان چیست. ورک گروپ یا کلاینت/سرور؟
از چه Autemticationsی استفاده کرده اید (ویندوز یا Mixed-Mod)?
همچنین سعی کنید در کانکشن استرینگتان به جای نام سرور از IP آن استفاده کنید.
DataMaster
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 20:15 عصر
ميشه يه مقدر بيشتر توضيح بديد....منم مشكلم همين هست....من با يك connectionString امتحان كردم نشده...يعني از سد امنيتي windows نميشه رد شد...البته اگر يه بار با يك user و passwords وارد server بشم ديگه بدون اشكال login ميكنه به sql server ....
آخرين سرويس پک اس کيو ال سرور رو نصب کن
combo_ci
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 22:17 عصر
منظورت sp4 هست....شايد در مورد sql 2000 درست باشه ولي من اين مشكل رو توي 2005 هم دارم...يعني بدون اينكه sql express روي client نصب نباشه نتونستم به server كانكت شم
noorsoft
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 07:50 صبح
شما شبکه تان چیست. ورک گروپ یا کلاینت/سرور؟
از چه Autemticationsی استفاده کرده اید (ویندوز یا Mixed-Mod)?
همچنین سعی کنید در کانکشن استرینگتان به جای نام سرور از IP آن استفاده کنید.
شبکه ما ورک گروپ هست و از ویندوز استفاده کرده ایم
حسین محمدی
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 10:11 صبح
در سیستم کلاینت خود یک فایل از نوع text ایجاد کنید و پسوند آن را به udl تغییر دهید و آن را اجرا کنید و تنظیمات آنرا انجام دهید و Test Connection را بزنید اگر پیغام Successful را بدهد یعنی کار با موفقیت انجام شده است مشکلی در connection نیست.
combo_ci
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 12:32 عصر
شبکه ما هم ورک گروپ هست و از ویندوز xp استفاده کرده ایم ..
noorsoft
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 17:15 عصر
در سیستم کلاینت خود یک فایل از نوع text ایجاد کنید و پسوند آن را به udl تغییر دهید و آن را اجرا کنید و تنظیمات آنرا انجام دهید و Test Connection را بزنید اگر پیغام Successful را بدهد یعنی کار با موفقیت انجام شده است مشکلی در connection نیست.
کدوم برنامه این فایل تکست را میسازه و روی کدوم کامپیوتر من درست منظور شما را متوجه نشدم اگه قرار باشه روی کلاینتها اس کیو ال نصب نشه پس چه برنامه ای اون فایل که شما گفتید را می سازه
رضا عربلو
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 17:44 عصر
با توجه که شبکه شما ورک گروپ است دیگر Windows Authentication معنای خود را از دست می دهد. این نو Authentication مخصوص directoryServiceها همانند ActiveDirectory می باشد. شاید مشکلتان به روش زیر حل شود:
سلام
اینو یه امتحان بکن:
برو تو گروپ پالسی "gpedit.msc"
Start->Run->gpedit.msc
مسیر زیر را دنبال کن:
Computer Configurations->Windows Settings->Security Settings->Local Policies->Security options
Network Access :Sharing And Security Model For Local Accounts
دابل کلیک کن
از Guest Only به Classic تغییرش بده
ولی در ورک گروپ بهتر است اس کیو ال خود را بصورت Mixed Mode نصب کنید. و با ساختن لاگین به اس کیو ال و دیتابیسهایش دستزپرسی داشته باشید.
combo_ci
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 06:26 صبح
البته با اين روش ميشه اين مشكل رو حل كرد...اما من بيشتر واسه موقعي ميگم كه شما برنامه رو setup كردي و دادي دست مشتري ...حالا ممكنه اين مشتري يه شهر ديگه باشه كه امكان دسترسي بهش نيست
مسلما مشتري نهايي انتظار داره فقط با نصب برنامه و نهايتا با پرسيدن اسم server برنامه بدون مشكل اجرا شه
اين موضوعي كه دوست عزيزم آقاي عربلو گفتد يه راه ديگه داره كه در از تنظيمات sql server هست اگر از 2005 استفاده ميكنيد از مسير
start->allProgram->microsft sql 2005->Configuration Tools->SQL Server Configuration Manager
رو باز كنيد و با كليك روي SQL Server 2005 Network Configuration
و
Protocols for (SQL Server Configuration Manager) گزينه tcpip رو فعال كنيد
در اين صورت اگر يك user روي database تعريف كنيد (مثلا sa) ميشه به سرور كانكت شد
اما با انجام اين كار هم باز بايد لااقل يك بار به سرور login كرد و user و pass خودمون رو save كنيم و از اوون به بعد بدون مشكل ميشه login كنيم
حالا از دوستان اگر كسي ميتونه كمك كنه كه چطوري ميشه روي كاميپوتري كه بهش دسترسي نداريم و فقط يه فايل setup از برنامه ما دستش هست ميشه تنظيماتي انجام داد (مثلا يه script) كه برنامه بدون هيچ مشكلي به server وصل شه مممنون ميشم
noorsoft
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 06:18 صبح
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
اصغر (پآچ)
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 00:20 صبح
سلام
ما هم در شبکه workGroup (البته چند روزیه که دامین مون بهم ریخته و داریم از workgroup استفاده می کنیم) که داریم از SQL SERVER 2000 روی سرور استفاده می کنیم اما هیچ مشکلی نداره و با نصب SQL روی سرور میشه خیلی راحت با وارد کردن نام سرور در برنامه به بانک اطلاعاتی دسترسی داشت نباید هیچ مشکلی داشته باشه!
reza1357
دوشنبه 23 دی 1387, 09:23 صبح
سلام،
امیدوارم دوستان تا الان راه حلی بهتری پیدا کرده باشند.
بنده در این زمینه مشکل دارم شبکه Domin است برنامه در خود سرور اجرا میشه ولی روی کلاینت ها سرور دیتابیس رو نمیشناسه منتها اگر در کلاینت آدرس سرور(مثلا 192.168.0.1\\) رو در My Computer بزنم و User و پسورد رو وارد کنم و پنجره سرور باز میشه مشکل ارتباط با سرور دیتابیس حل میشه ولی اگر کلاینت رو ریستارت کنم باز ارتباط با دیتابیس قطع میشه.
آیا دوستان در این زمینه میتونند کمک کنند ؟
با تشکر
Rocker
پنج شنبه 11 تیر 1388, 16:14 عصر
از اونجایی که مشکل بنده هم در راستای هدف این تاپیک هست از زدن تاپیک جدید خودداری کردم و سئوالم رو همینجا می پرسم.
بنده میخوام برای یک شبکه ی کوچک (محض امتحان و یادگیری) برنامه ای بنویسم که بتواند از جداول یک دیتابیس استفاده کند.
این دیتابیس تحث sql server 2000 اجرا می شود و بر روی یک کامپیوتر دیگر نصب شده که سیستم عامل آن windows server 2000 می باشد.
اما برنامه client در ارتباط با دیتابیس مشکل داره.اما از لحاظ سخت افزاری مشکلی نیست یعنی دو تا سیستم در این شبکه به راحتی بینشون بسته رد و بدل میشه.
حالا چند تا سئوال دارم
1- لزومی داره که ما حتما sql server رو روی سیستم عامل win server نصب کنیم؟
2- برای اینکه برنامه client بتونه به سرور دسترسی داشته باشه باید چی کار کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.