ورود

View Full Version : سوال: Shift در اكسس

mahdif123
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 11:54 صبح
با سلام

لطفا بگوئيد دكمه Shift را در اكسس چگونه بايد قفل كنم .

ممنونم .

amirzazadeh
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 12:03 عصر
با سلام

لطفا بگوئيد دكمه Shift را در اكسس چگونه بايد قفل كنم .

ممنونم .
اين كد رو توي يك ماژول كپي كن وبعد اجراش كن( قبلا از ديتا بيست يك كپي تهيه كن)

Sub SetBypassProperty()
Const DB_Boolean As Long = 1
ChangeProperty "AllowBypassKey", DB_Boolean, False
End Sub

Function ChangeProperty(strPropName As String, varPropType As Variant, varPropValue As Variant) As Integer
Dim dbs As Object, prp As Variant
Const conPropNotFoundError = 3270

Set dbs = CurrentDb
On Error GoTo Change_Err
dbs.Properties(strPropName) = varPropValue
ChangeProperty = True

Change_Bye:
Exit Function

Change_Err:
If Err = conPropNotFoundError Then ' Property not found.
Set prp = dbs.CreateProperty(strPropName, _
varPropType, varPropValue)
dbs.Properties.Append prp
Resume Next
Else
' Unknown error.
ChangeProperty = False
Resume Change_Bye
End If
End Function

mahdif123
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 07:46 صبح
سلام جناب امير زاده عزيز
از اينكه به سوالات من جواب مي دهيد بنده صميمانه سپاسگذارم و از گذاشتن اين كد ممنونم .
اميدوارم در طول زندگي موفق باشيد .

mahdif123
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 08:21 صبح
جناب اميرزاده عزيز لطفا بگوئيد چگونه بعدا برنامه نويس مي تواند به اطلاعات دسترسي داشته باشد .

amirzazadeh
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 08:42 صبح
جناب اميرزاده عزيز لطفا بگوئيد چگونه بعدا برنامه نويس مي تواند به اطلاعات دسترسي داشته باشد .
اگر توي گزينه هاي startupتيك use access special key فعال باشد ميتونين با فشردن كليد كنترل به همراه g به كد ها دسترسي داشته باشين .

mahdif123
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 12:47 عصر
با سلام

جناب اميرزاده از جواب شما ممنونم .

موردي كه فرموديد زماني كاربرد دارد كه اين دكمه لو نرفته باشد .

لطفا بگوئيد مي شود فرمي ساخت كه از برنامه نويس براي ورود به ديتا بيس User و Password بپرسد بدون اينكه كاربر ديگري به دسترس داشته باشد .
ممنونم .

amirzazadeh
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 14:18 عصر
با سلام

جناب اميرزاده از جواب شما ممنونم .

موردي كه فرموديد زماني كاربرد دارد كه اين دكمه لو نرفته باشد .

لطفا بگوئيد مي شود فرمي ساخت كه از برنامه نويس براي ورود به ديتا بيس User و Password بپرسد بدون اينكه كاربر ديگري به دسترس داشته باشد .
ممنونم .
دوست من اگر درست متوجه شده باشم شما ميخواهيد با ايجاد پسورد از كدهاتون محافظت كنين. خوب براي اينكار اول به محيط كد اديتور وارد شو وبعد با راست كليك در تب دست چپ پروپرتي رو انتخاب و از صفحه باز شده در تب دوم چك مارك رو انتخاب وپسورد مورد نظرت رو دوبار وارد كن(پسورد رو به صورت تركيبي از اعداد وحروف انتخاب كن)از تصاوير ضميمه كمك بگير
.................................
موفق باشيد

mahdif123
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 08:05 صبح
با سلام

فكر مي كنم منظورم را خوب متوجه نشده ايد .
منظور من پنجره ويژوال بيسيك نبود بلكه پنجره ديتا بيس قسمت (Table ، Query و ...) بود كه با كدي كه شما نوشته ايد به هيچ وجه نمي شود به آن دسترسي داشته باشي خوب من از قسمت پنجره ويژوال بيسيك اين كد را حذف كردم تا عمليات به حالت اول برگردد ولي اجرا نشد .

لطفا بگوئيد مي شود فرمي طراحي كرد كه هنگام بالا آمدن اكسس براي ورود به قسمت ديتابيسي كه گفتم برنامه از كاربر اصلي User و Password بپرسد و كاربر ديگري نتواند به آن قسمت دسترسي داشته باشد .

اميدوارم منظورم را خوب فهمانده باشم .
از لطف و توجه شما ممنونم .

amirzazadeh
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 08:32 صبح
با سلام

فكر مي كنم منظورم را خوب متوجه نشده ايد .
منظور من پنجره ويژوال بيسيك نبود بلكه پنجره ديتا بيس قسمت (Table ، Query و ...) بود كه با كدي كه شما نوشته ايد به هيچ وجه نمي شود به آن دسترسي داشته باشي خوب من از قسمت پنجره ويژوال بيسيك اين كد را حذف كردم تا عمليات به حالت اول برگردد ولي اجرا نشد .

لطفا بگوئيد مي شود فرمي طراحي كرد كه هنگام بالا آمدن اكسس براي ورود به قسمت ديتابيسي كه گفتم برنامه از كاربر اصلي User و Password بپرسد و كاربر ديگري نتواند به آن قسمت دسترسي داشته باشد .

اميدوارم منظورم را خوب فهمانده باشم .
از لطف و توجه شما ممنونم .
دوست عزيز نمونه ضميمه ببين (كليد شيفت غيرفعال شده وقتي فرم بالا مياد براي فعال كردن اون پسورد رو وارد كن وبعد از بستن برنامه با گرفتن شيفت دوباره بازش كن)
...........................
موفق باشيد

mahdif123
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 08:00 صبح
با سلام به جناب اميزاده عزيز

فايلي كه به عنوان ضميمه گذاشته ايد دانلود نمي شود .

amirzazadeh
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 10:52 صبح
با سلام به جناب اميزاده عزيز

فايلي كه به عنوان ضميمه گذاشته ايد دانلود نمي شود .
من امتحان كردم مشكلي نداره ولي مجددا اپلود كردم

oracle_2007
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 19:53 عصر
سلام دوستان ، كسي ميتونه خطاي اين رو برطرف كنه ؟ ممنون ميشم كمك كنين ....

مهدی قربانی
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 00:36 صبح
سلام
دوست عزيز پروسه تعريف شده توسط شما در رخداد On Load فرم تنظيمات امنيتي كامل نبود به عبارتي برنامه در صورت موجود نبودن Property مورد نظر امكان ادامه مسير نداشت بنابراين وقتي خصوصيت AllowByPassKey رو پيدا نمي كرد خطا صادر ميشد . من در همون رخداد On Load كد هاي مورد نياز رو اضافه كردم بطوريكه اگر برنامه با خطاي 3270 كه در صورت موجود نبودن يك Property‌ بروز ميكنه روبرو بشه اول اين Property ايجاد شده و مجدداً رخداد On Load پيگيري ميشه .

mahmoud.golzar
یک شنبه 04 اسفند 1387, 12:10 عصر
دوستان پسورد این چیه؟؟؟؟/

mahmoud.golzar
یک شنبه 04 اسفند 1387, 12:13 عصر
بله iran هست

hamid330
دوشنبه 05 اسفند 1387, 21:12 عصر
آيا ميشه براي هميشه كليدشيفت راغيرفعال كرد يعني حتي نشه با برنامه اي ديكر كليد شيفت را بازكرد؟؟اكه ميشه كمكم كنيد مرسي از لطف شما.تو سايتي ديكر يه كد ديدم كه نوشته بايد تو يك مازول كبي كرد وسبس اجراكرد و براي هميشه شيفت بسته ميشه؟اصولا مازول را جكونه بايد اجراكرد؟؟ مرسي بازهم

ryonis
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 16:28 عصر
سلام
دوست عزيز پروسه تعريف شده توسط شما در رخداد On Load فرم تنظيمات امنيتي كامل نبود به عبارتي برنامه در صورت موجود نبودن Property مورد نظر امكان ادامه مسير نداشت بنابراين وقتي خصوصيت AllowByPassKey رو پيدا نمي كرد خطا صادر ميشد . من در همون رخداد On Load كد هاي مورد نياز رو اضافه كردم بطوريكه اگر برنامه با خطاي 3270 كه در صورت موجود نبودن يك Property‌ بروز ميكنه روبرو بشه اول اين Property ايجاد شده و مجدداً رخداد On Load پيگيري ميشه .

جناب قرباني، لازم ديدم ازتون مجدداً قدرداني كنم. با اين فايلي كه آپلود فرموديد تقريباً مشكل چند ساله من با propertyهاي Database رو حل كردين. واقعاً ممنونم

samuel*
شنبه 03 تیر 1391, 21:51 عصر
چطور میشه تست کرد که سیفت بسته شده یا هنوز فعاله؟

hf.farhadi
شنبه 03 تیر 1391, 23:05 عصر
با سلام
شما هنگام باز شدن فایلتون کلید شیفت رو پایین نگه دارین . اگه وارد محیط طراحی برنامتون شد شیفت فعاله و اگه نشد شیفت غیر فعاله