ورود

View Full Version : مشکل با کامپوننت TMs, raize

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 14:23 عصر
سلام دوستان.میخواستم ببینم در مجموعه raize ایا کامپوننت menu وجود داره؟ من گشتم فقط یک menu controller داره. که وقتی منو راست به چپ هست باز نوشته ها رو چپ به راست نمایش میده.
در کامپوننت tms نیز منو داره ولی همین مشکل راست به چپ رو داره.
باتشکر

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 07:30 صبح
اساتید گرام کسی با این مشکل برخورد نکرده؟

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 09 تیر 1387, 12:11 عصر
کسی با این مورد برخورد نکرده؟خیلی عجیبه اصلا این کامپوننت Raize با راست به چپ منو ها مشکل داره.

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 11 تیر 1387, 07:24 صبح
ظاهرا کسی از منوهای قشنگ در برنامه اش استفاده نکرده.

Ramin_khan
شنبه 30 بهمن 1389, 10:41 صبح
سلام دوستان
من از کامپوننت raize توی برنامه ام استفاده کردم،از button , dbgride , edit،برنامه ام توی سیستم خودم به درستی کار میکنه و مشکلی هم نداره
ولی وقتی میخوام exe برنامه رو توی یه سیستم دیگه اجرا کنم و ازش استفاده کنم از چند تا فایل ایراد میگیره و میگه که نمیتونه پیداشون کنه
پس از کمی جستجو متوجه شدم که به دنبال فایل های نصب شده همین کامپوننت Raize میگرده و برای اجرای برنامه حتماً باید خود کامپوننت را توی سیستم جدید نصب کنم و تعدادی فایل با پسوند bpl هم توی پوشه system32 ویندوز کپی کنم تا اجرا بشه
از دوستان اگه کسی هست که راه حل این مشکل رو میدونه بگه ممنون میشم

.

khoshblagh
شنبه 30 بهمن 1389, 11:12 صبح
با سلام
نه نيازي به فايلهاي فوق الذکر به همراه فايل exe نيست. اين مشکل مربوط به نحوه معرفي شما از نظر استفاده از کامپوننت رايز ميباشد. من اين کامپوننت استفاده ميکنم . و مشکلات گفته شده توسط جناب صادقيان را من در اون نديدم.
شما برنامه دلفي را اجرا و از منو component و سپس install packages را انتخاب و در فرم باز شده گزينه اي عنوان
Build with runtime package که داراي چک باکس ميباشد را توجه کنيد که تيک نداشته باشد. اگر تيک زده شده باشد همان درخواستي که شما عنوان نموديد پديد ميآيد. موفق باشيد.

Ramin_khan
شنبه 30 بهمن 1389, 12:24 عصر
با سلام
نه نيازي به فايلهاي فوق الذکر به همراه فايل exe نيست. اين مشکل مربوط به نحوه معرفي شما از نظر استفاده از کامپوننت رايز ميباشد. من اين کامپوننت استفاده ميکنم . و مشکلات گفته شده توسط جناب صادقيان را من در اون نديدم.
شما برنامه دلفي را اجرا و از منو component و سپس install packages را انتخاب و در فرم باز شده گزينه اي عنوان
Build with runtime package که داراي چک باکس ميباشد را توجه کنيد که تيک نداشته باشد. اگر تيک زده شده باشد همان درخواستي که شما عنوان نموديد پديد ميآيد. موفق باشيد.

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییتون،من چک کردم و دیدم که اون چک باکس تیک داره و تیکشو برداشتم و یه بار دیگه برنامه ام رو Rebuild کردم ولی بازم توی یه سیستم دیگه اجرا کردم همون پیغام رو داد که فایل های bpl کامپوننت raize وجود نداره
حالا اگه بازم راه حل دیگه ای وجود داره لطف کنین و بگین ممنون میشم

mojiparadox
سه شنبه 18 بهمن 1390, 03:19 صبح
سلام دوستان.میخواستم ببینم در مجموعه raize ایا کامپوننت menu وجود داره؟ من گشتم فقط یک menu controller داره. که وقتی منو راست به چپ هست باز نوشته ها رو چپ به راست نمایش میده.

در مورد مشکل راست به چپ Raze باید نسخه 5 به بالا رو نصب کنید.

در کامپوننت tms نیز منو داره ولی همین مشکل راست به چپ رو داره.
در نسخه های جدیدش قراره این مشکل رو حل کنن!