View Full Version : bidimode right to left برای FastReport
Mahdi_S_T
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 18:36 عصر
آیا FR امکان bidimode right to left را داره ؟ نسخه 4.2
اگه وجود نداره چطوری میشه با کدنویسی یک همچنین کاری را کرد ؟
vcldeveloper
یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 19:39 عصر
امکان پشتیبانی از راست-به-چپ رو داره (خصوصیت RTLReading). توی Cross-tab Objects یخورده مشکل داشت، که اون رو هم دیدم یکی از کاربران سایت با اضافه کردن یک Property بهش حل کرده بود. خودم اون موقع تست کردم، دیدم کد خوبی هست و خوب جواب میده. الان یادم نیست کدوم کاربر بود یا چه تاپیکی بود.
Mahdi_S_T
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 12:40 عصر
استاد کشاورز ، هر چی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم
vcldeveloper
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 16:24 عصر
هر چی جستجو کردم چیزی پیدا نکردم
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=449765#post449765
sasan_vm
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 16:27 عصر
سلام
FastReport کاملا Right to Left رو پشتیبانی میکنه تمام Object ها گزینه RTLReading دارند که با true کردن آن مشکل حل می شود . اما در مورد TfrxCrossView این خصوصیت وجود ندارد علت هم این است که crossView شی ای هست که خودش از چندین object دیگر ایجاد میشود (Column, Row, Cell) و برای هر یک از این اشیاء بصورت مجزا میتوانید گزینه RTL را true کنید. من از این روش استفاده میکنم مشکلی هم ندارم:
1- CrossView را با در نظر گرفتن همه موارد Left to Right طراحی کنید.
2- از اشیاء مورد استفاده (Column, Row, Cell) بر روی هریک کلیک کنید و گزینه RTLReadig را true و گزینه Align را baRight قرار دهید. دقت کنید Align را برای خود crossView تغییر ندهید.
3- ستون های مورد نظر را بصورت معکوس به CrossView اضافه کنید بر عکس نمایش اولین ستونی که می خواهید در سمت راست دیده شود باید آخر از همه Add شود و غیره ...
تصویر ضمیمه یک CrossView هست که به همین روش ایجاد شده.
dkhatibi
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 17:45 عصر
امکان پشتیبانی از راست-به-چپ رو داره (خصوصیت RTLReading). توی Cross-tab Objects یخورده مشکل داشت، که اون رو هم دیدم یکی از کاربران سایت با اضافه کردن یک Property بهش حل کرده بود. خودم اون موقع تست کردم، دیدم کد خوبی هست و خوب جواب میده. الان یادم نیست کدوم کاربر بود یا چه تاپیکی بود.
بعضی مشکلات حل شده بود اما باز هم فکر کنم مشکلات جدید داشت که ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.