View Full Version : سوال: اشكال در چاپ عكس در گزارش خروجي
morynf
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 16:02 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامي
من يك برنامه طراحي كردم كه در آن عكس پرسنل و نام و نام خانوادگي در گزارش خروجي در حالت پرينت پري ويو ديده مي شود ولي در چاپ عكس مربوط به ركورد جاري و نام و نام خانوادگي مربوط به ركورد قبلي مي باشد .
لطفا دوستان جهت رفع اشكال راهنمايي سريعي بفرمايند.
با تشكر از زحمات شما
hbahjat
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 17:02 عصر
بهتره گزارشی که طراحی کردین اینجا بگذارین تا اشکالش مشخص بشه
morynf
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 15:26 عصر
با تشكر از عنايتي كه داريد فايل خدمت شما تقديم مي شه .
morynf
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 22:35 عصر
سلام
كسي نمي خواد جواب سئوال ما رو بده فكر كنم خيلي ساده باشه ولي ظاهرا اساتيد عزيز فقط به سئوالات سخت جواب مي دن و سئوالات ساده رو نمي بينند .
منتظر پاسخ شما دوستان هستم
morynf
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 19:13 عصر
با سلام خدمت همه دوستان حاضر در سايت برنامه نويس :
اساتيد عزيز و مديران محترم سايت سرشون شلوغه مي شه بي زحمت شما دوستان و كاربران تازه وارد اگه وقت داريد مشكل منو حل كنيد من خودم خيلي تلاش كردم ولي به جايي نرسيدم منتظر عنايت شما هستم از طرف ما هم به مديران و اساتيد (كاربران قديمي سايت) يك خسته نباشيد بگيد .
با تشكر
hbahjat
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 20:10 عصر
با سلام خدمت همه دوستان حاضر در سايت برنامه نويس :
اساتيد عزيز و مديران محترم سايت سرشون شلوغه مي شه بي زحمت شما دوستان و كاربران تازه وارد اگه وقت داريد مشكل منو حل كنيد من خودم خيلي تلاش كردم ولي به جايي نرسيدم منتظر عنايت شما هستم از طرف ما هم به مديران و اساتيد (كاربران قديمي سايت) يك خسته نباشيد بگيد .
با تشكر
شکل اینجاست که چون هنگام اجرای گزارش باید عکس از فایل خوانده بشه اگه یکی از رکورد ها عکس نداشنه باشه عکس رکورد قبلی چون در کنترل Imageباقی می مونه نمایش داده میشه باید کدی بنویسی که اگه عکس وجود نداشت کنترل Image مخفی بشه !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.