PDA

View Full Version : مشکل در نصب ccgost

Mehdi Asgari
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 16:44 عصر
سلام

من میخوام موتور پویای ccgost رو روی openssl ، build کنم. برای ساختش هم از make استفاده می کنم. روی ویندوز (با ابزار MinGW) این پیغام رو میده :

C:\Users\Mehdi\Desktop\openssl 0.9.9\openssl\engines\ccgost>make

(cd ../..; make DIRS=engines EDIRS=ccgost sub_all)

process_begin: CreateProcess(NULL, (cd ../..; make DIRS=engines EDIRS=ccgost sub

_all), ...) failed.

make (e=2): The system cannot find the file specified.

make: *** [top] Error 2

C:\Users\Mehdi\Desktop\openssl 0.9.9\openssl\engines\ccgost>

روی لینوکس (اوبونتو) هم این خطا رو میده:

(cd ../..; make DIRS=engines EDIRS=ccgost sub_all)

make[1]: Entering directory `/home/mehdi/openssl'

making all in engines...

make[2]: Entering directory `/home/mehdi/openssl/engines'

cl -I../include -DOPENSSL_THREADS -DDSO_WIN32 -W3 -WX -Gs0 -GF -Gy -nologo -DOPENSSL_SYSNAME_WIN32 -DWIN32_LEAN_AND_MEAN -DL_ENDIAN -D_CRT_SECURE_NO_DEPRECATE -D_CRT_NONSTDC_NO_DEPRECATE -DOPENSSL_BN_ASM_PART_WORDS -DOPENSSL_IA32_SSE2 -DOPENSSL_BN_ASM_MONT -DSHA1_ASM -DSHA256_ASM -DSHA512_ASM -DMD5_ASM -DRMD160_ASM -DAES_ASM -DWHIRLPOOL_ASM -c -o e_4758cca.o e_4758cca.c

make[2]: cl: Command not found

make[2]: *** [e_4758cca.o] Error 127

make[2]: Leaving directory `/home/mehdi/openssl/engines'

make[1]: *** [build_engines] Error 1

make[1]: Leaving directory `/home/mehdi/openssl'

make: *** [top] Error 2

آیا نیاز به تنظیمات خاصی هست ؟

کسی می دونه کجای کار رو دارم اشتباه میرم ؟

Mehdi Asgari
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 16:41 عصر
بالاخره تونستم openssl0.9.9 رو که حاوی ccgost هم هست (و check out کردمشون) روی لینوکس و ویندوز کامپایل کنم؛
مشکلی که در حال حاضر دارم ، استفاده از توابع ccgost است. رو ویندوز runtime error میده (تو libeay32.dll) ، توی لینوکس هم segmentation fault میده.
کسی تا حالا موفق شده با ccgost کاری بکنه ؟

Inprise
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 17:31 عصر
(تو libeay32.dll) ، توی لینوکس هم segmentation fault میده

با توجه به اين دو حرف فكر ميكنم در فراخواني توابع خطائي رخ ميده اما بايد مشخص باشه كه كدوم تايع خطا برگردونده ( ديباگر ) و بايد مشخص بشه كه چرا ( Conditional Breakpoint ) . بعد از اينكه مشخص شد خطا كجا اتفاق ميفته و به ازاي چه رفتاري ، برنامه ات رو در يك حالت ديگه ديباگ كن و ببين كه به ازاي چه شرايطي برنامه با موفقيت ادامه پيدا ميكنه

( با توجه به اطلاعاتي كه دادي جواب مفيدتري نميشد بدم )

Mehdi Asgari
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 11:15 صبح
برنامه رو با کامپایل مجدد روی لینوکس حلش کردم. (البته هنوزم مشکل داره ، ولی لااقل کارای اولیه ای مثل hash گرفتن و encrypt کردن رو درست انجام میده. )
توی build ویندوز ، هشدار میده که shared library (یا همون موتور های پویا: کتابخونه هایی که به صورت dll یا so هستند و به ما این قابلیت رو میدن که بدون کامپایل مجدد openssl ، الگوریتم ها و cipher suite های دلخواه رو بهش اضافه کنیم) روی این پلتفرم ساپورت نمیشه ، ولی با این حال gosteay32.dll رو ایجاد می کنه!
تو ویندوز ، ccgost لود میشه ولی نمیشه ازش استفاده کرد. (با این که ویندوز کارم ، ولی بی خیال شدم و میخوام رو لینوکس این کار رو ادامه بدم)
حالا قدم بعدی کارم اینه که یک برنامه با C بنویسم که ccgost رو load کرده و از توابعش استفاده کنه. کسی کمکی ، نمونه کدی ، چیزی ؟ (البته نمیخواد حتما ccgost باشه ، واسه هر engineی که باشه فرق نمی کنه ، چون روال کلی و API های استفاده شده یکی ان)
مرسی