PDA

View Full Version : مشکل در کامپایل openssl 0.9.9

Mehdi Asgari
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 16:46 عصر
سلام

من میخوام openssl 0.9.9 رو با mingw روی ویندوز build کنم ، ولی در مرحلۀ config کردن سیستم build ، خطای زیر رو میده: (فقط خط های آخر رو گذاشتم):

...

RC4_CHUNK is undefined

e_os2.h => include/openssl/e_os2.h

"making $target in $dir..."

'TOP' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

make: *** [links] Error 1

(نسخۀ 0.9.9 رو با Microsoft C/C++ Compiler کامپایل کردم و درست جواب داده.)

کسی میدونه مشکل کار کجاست ؟

Inprise
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 17:10 عصر
اين مشكل‌ها رو تقريبا همه وقتي براي اولين بار يك برنامه بزرگ رو با mingw روي ويندوز كامپايل ميكنن دارن . محيط Build ات كامل نيست . MSYS رو نصب كردي ؟ آپديت كردي ؟ متغيرهاش به درستي اكسپورت شدن ؟ معمولا نصب و تنظيم يك محيط كامل براي mingw هم سخته و هم وابسته به برنامه اي هست كه قراره كامپايل بشه . در مرحله كانفيگ خيلي از برنامه ها تعدادي از دستورات لينوكس رو صدا ميزنن ، اگر اون برنامه روي ويندوزت نصب نشده باشه و در Path نباشه طبعا اين تلاش ناموفق هست . ضمن اينكه محيطت رو كامل ميكني win32 gnu رو هم نصب كن و مسيرش رو در path‌ قرار بده . MSYS‌ رو هم نصب و آپديت كن . الان درست در ذهنم نيست اما يادمه كه سه چهار تا وابستگي ديگه هم داشت كه بايد بسته هاش جداگانه دريافت و نصب ميشدن...

بهر حال تا زماني كه مشكلت چيزي شبيه به اين هستش يعني هنوز Build Environment خوبي براي openssl نداري .

Mehdi Asgari
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 23:30 عصر
آخه من نسخۀ 0.9.8g رو با mingw کامل کامپایل کردم. (بدون نصب msys ؛ من mingw خودم رو از سایت اصلیش دانلو نکردم ، بلکه یه نفر خودش کامپایل کرده بود. نسخه اش: gcc 4.2.1 dw2 )
حدس من اینه که مشکل از Makefile باشه

Inprise
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 00:40 صبح
اگر روي لينوكس بيلد ميشه مشكلي نداره .