View Full Version : سوال: بالا بردن آمار وبلاگ
AmirAmiri
دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 22:28 عصر
سلام دوستان. من هیچی از HTML و JavaScript و VBScript نمیدونم ولی همین بحث رو تو بخش VB.net مطرح کرده بودم که به نتیجه ای نرسید. گفتن بهتره اینجا مطرح کنی به همین خاطر این تاپیک رو زدم.
حالا من میخوام کدی بنویسم که بتونم با استفاده از اون کد آمار وبلاگ خاصی رو بالا ببرم مثلا با Refresh کردن قسمت آمار وبلاگ یا هر چیزه دیگه ای که بتونه آمار رو بالا ببره.
در ضمن همینجا بگم من این کد رو واسه خودم نمیخوام... وبلاگها و سایتهای زیادی هستن که از طریق تبلیغات پول در میارن و کسانیکه به دنبال جایی برای تبلیغات میگردن مسلما وبلاگها و سابت های پر بازدید (با آمار بالا) و بیشتر ترجیح میدن پس از این طریق میتونن پولی به جیب بزنن و همچنین کدی که براشون پولساز باشه رو با قیمته خوبی میخرن...
حالا خواهش میکنم منو کمک کنید... من اگه کد HTML یا هر کدی که بتونه این کارو انجام بده رو داشته باشم بقیه کار خود به خود حله...
لطفا کمک کنید...
eyes_shut_number1
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 09:50 صبح
من فکر کنم توی آمار سایت IP شما نگه داشته بشه یعنی منطقی آن اینطوره
پس اگه هی صفحه رفرش شه با همون IP رفرش میشه که توی سرور اون شمارنده تاثیری نداره!
دوست من شما به جای این کار تا اونجایی که من دیدم میتونی فقدار اولیه به کانترت بدی!
و همه چیش دست خودته
پس اونو تغییر بده
twelve
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 10:51 صبح
دوست من شما به جای این کار تا اونجایی که من دیدم میتونی فقدار اولیه به کانترت بدی!
و همه چیش دست خودته
خیلی ممنون ! می فرمایید تقلب کنه دیگه ؟؟ به به !
AmirAmiri
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 11:26 صبح
دوست من شما به جای این کار تا اونجایی که من دیدم میتونی مقدار اولیه به کانترت بدی!
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. ولی من نمیخوام اینکارو بکنم میخوام به طور طبیعی انجام بشه انگار واقعا بازدید کننده داره. مقدار اولیه ماله وبگذر هست اگه از میهن بلاگ استفاده میکرد چی؟ در هر صورت نمیخوام مقدار اولیه رو عوض کنم چون گوشش بازه و همه فورا میفهمن که مثلا با روزانه 50 تا 100 نفر بازدید کننده نمیشه 10 میلیون بازدید در طول شش ماه که وبلاگ افتتاح شده داشت.
من فکر کنم توی آمار سایت IP شما نگه داشته بشه یعنی منطقی آن اینطوره
پس اگه هی صفحه رفرش شه با همون IP رفرش میشه که توی سرور اون شمارنده تاثیری نداره!
چرا تاثیر داره من یه برنامه نوشتم که توش شش تا بروزر اینترنت هست و هر 5 ثانیه اینا رو رفرش میکنم که اینکار توی میهن بلاگ جواب میده اما blogfa چون خودش شمارنده نداره اکثرا از وبگذر استفاده میکنن پس برای بالا بردن آمارشون باید کدی که وبگذر بهشون داده رو به جای آدرس وبلاگ بدیم.
لطفا بیشتر درباره راه حلتون توضیح بدید. من میخوام کدش طوری باشه که نیازی به کانکت بودن برای رفرش نداشته باشه یعنی لازم نباشه که مدیر وبلاگ مدارم به اینترنت کانکت باشه تا آمار بره بالا. مثلا طوری عمل کنه که هر بازدید کننده ای که وارد وبلاگ شد تا زمانیکه داخل وبلاگ هست و از صفحه خارج نشده عمل رفرش کردن انجام بشه بدونه اینکه کاربر متوجه بشه و بدونه اینکه صفحه از دوباره لود بشه. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
eyes_shut_number1
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 12:03 عصر
راستش تقلب تقلبه!
اگه قرار به تقلب باشه خوب آدم راه ساده تر رو انتخاب میکنه twelve جان!
مثلا برای سیستم های تبلیغی کلیکی روزی یک باره!
eyes_shut_number1
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 12:06 عصر
خوب دست عزیز اگه میخوای صفحه کار بر رو ریفریش کنی که پدر مادر طف در میاد که! انقدر سرعتش میاد پایین
دوست عزیز برای این کار اگه وجدان درد نیمگیری ;-)
بیا و یه آیفریم IFRAME بذار و اونو Hidden کن!
حالا توی اون بیا و با setTimeout هر دفعه بعد از چند ثانیه لینک داخل ifarme رو فراخونی کن!
ولی خوب من که عذاب وجدان میگیرم :D
twelve
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 12:31 عصر
مثلا طوری عمل کنه که هر بازدید کننده ای که وارد وبلاگ شد تا زمانیکه داخل وبلاگ هست و از صفحه خارج نشده عمل رفرش کردن انجام بشه بدونه اینکه کاربر متوجه بشه و بدونه اینکه صفحه از دوباره لود بشه. امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
شما با یک جادوگر مشورت کنید!!
بیا و یه آیفریم IFRAME بذار و اونو Hidden کن!
حالا توی اون بیا و با setTimeout هر دفعه بعد از چند ثانیه لینک داخل ifarme رو فراخونی کن!
ولی خوب من که عذاب وجدان میگیرم :
آخه شما که با وجدانی راه حل باید بدی؟!
قانون شماره 10
مطرح کردن و پاسخ به مباحثی که به هک و کرک ( از دید منفی ) و مسائلی که باعث آزار و اذیت دیگران شود اکیداً ممنوع است.
eyes_shut_number1
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 13:32 عصر
راه بهتری که بلد نسیتم!
در ضمن توضیحات من جهت آموزش داره دیگه استفادش بر میگرده به دسوتمون!
هر چند میدونم نباید میگفتم ولی خوب غیر از تغییر کانتر تنها راهی که به نظر میرسه همین ای فریم
درضمت دوست من twelve شک نکن اگه این کارو بکنه حد اقل هر نفر بیشتر از 2 بار نیماد تو سایتش!
وقتی ببینند کند میشه دیگه نمیاند!
قانونه که وقتی یه چیزی نیره بالا (کانتر مجازی اونم با کلک) تعداد بازدید ها میاد پیااین و در آخر خودش شکست میخ.ره
قاننون فیزیکه دیگه! البته شمیم اینو میگه :D
eyes_shut_number1
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 13:33 عصر
قانون شماره 10
مطرح کردن و پاسخ به مباحثی که به هک و کرک ( از دید منفی ) و مسائلی که باعث آزار و اذیت دیگران شود اکیداً ممنوع است. راستی به این قاننون دقت نکرده بودم منون که یاد آوری کردی twelve جان :*
الته میشه ماسمالیش کر و بگیم این مطرح شد که اگه دسوتان دیدن سرعت اومد پایین و ریسیو زیاد شد به اون سایت شک کنن!
به وجدان خودم شک ککردم! :-(
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.