ورود

View Full Version : منو در DreamWearver

raha2006
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 15:13 عصر
سلام
من با DreamWearver منو ساختم داخل برنامم آوردم .خودم از Vs2005 برای طراحی و برنامه نویسی استفاده کردم . حالا نمی دونم چرا از وقتی منو را به صفحه ام انتقال داده ام صفحه چپ صفحه ام فاصله افتاده هر کاری هم می کنم این فاصله از بین نمی ره
کسی هست بدونه چرا این طوری شده:متعجب:

لطفا کمکم کنید

KavoshGar_ir
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 15:55 عصر
سلام
من با DreamWearver منو ساختم داخل برنامم آوردم .خودم از Vs2005 برای طراحی و برنامه نویسی استفاده کردم . حالا نمی دونم چرا از وقتی منو را به صفحه ام انتقال داده ام صفحه چپ صفحه ام فاصله افتاده هر کاری هم می کنم این فاصله از بین نمی ره
کسی هست بدونه چرا این طوری شده:متعجب:

لطفا کمکم کنید
اگر از table استفاده کردید در نزدیکترین تک به کد منوهایتان از

valign="top"

استفاده کنید! اگر هم از div بوده با استفاده از css و margin ها ...

در نهایت اگر درست نشد صفحه را اینجا بگذارید تا ببینیم مشکل از کجاست ...

raha2006
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 09:30 صبح
ببینید من از یک table ی که 9 تا سطر و 1 ستون داره استفاده کردم که داخل آنها عکسهامو گذاشتم و امدم داخل dreamweraver به عکسهام زیر منو دادم و کدشو داخل برنامم کپی کردم می دونید که dreamweraver کدهای جاوا تولید می کنه منم اون کدها را داخل هد کپی کردم یک فایل js است داره که کنار فایلام کپی کردم ، دقیقا زمانی که فایل های جاوا رو کپی می کنم این فاصله سمت چپ سایتم بوجود میاد.
حالا دیگه نمی دونم مشکلش چیه اگه می دونید لطفا کمکم کنید.

raha2006
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 09:39 صبح
کسی نیست به من کمک کنههههههههههههههههههههههه هههه:گریه:

KavoshGar_ir
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 16:39 عصر
ببینید من از یک table ی که 9 تا سطر و 1 ستون داره استفاده کردم که داخل آنها عکسهامو گذاشتم و امدم داخل dreamweraver به عکسهام زیر منو دادم و کدشو داخل برنامم کپی کردم می دونید که dreamweraver کدهای جاوا تولید می کنه منم اون کدها را داخل هد کپی کردم یک فایل js است داره که کنار فایلام کپی کردم ، دقیقا زمانی که فایل های جاوا رو کپی می کنم این فاصله سمت چپ سایتم بوجود میاد.
حالا دیگه نمی دونم مشکلش چیه اگه می دونید لطفا کمکم کنید.
کدهای صفحه تان را ارسال کنید تا ببینیم مشکل از کجاست!

این راه را هم امتحان کنید پراپرتی ها with - height را به صورت 100% مقداردهی کنید کلا باید پروژه تان را دید بدون کد که نمیشه نظر درستی داد!:اشتباه: