View Full Version : سوال: connect data base
mehdi_mohamadi
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 15:51 عصر
من مي خوام در اس كيو ال سرور وقتي user name و password را عوض مي كنم نيازي به تغيير exe برنامه نداشته باشم
ضمنا" من از ado connection به ديتابيس وصل مي شم.
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 19:11 عصر
سلام.شما میتونی یک فرم ورودی تهیه کنی و در داخل اون username,password رو بگیری و بعد connectionstring رو بسازی بعد اونو به adoconnection پاس بدی بعدش هم اونو True کنی.
موفق باشید.
dkhatibi
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 17:28 عصر
یا اینکه User=_pass را درون یک فایل یا رجیستری بنویسی(البته کد شده)
mehdi_mohamadi
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 17:51 عصر
ببينيد من نمي خوام كاربرها كلمه عبور sql server را بدونن من مي خوام فقط در bde administrator يك آلياس ايجاد كنم و با استفاده از اون برنامه به sqlserver كانكت بشه
Vahid_moghaddam
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 11:02 صبح
user و password دیتابیس رو در یک فایل به صورت کد شده قرار بدید. کاربر لازم نیست بدونه توی فایل چیه. برنامه فایل رو باز می کنه، اطلاعات کانکشن رو می خونه و کانکت می شه. زمانی که user و pass دیتابیس تغییر کرد، کافیه این فایل دوباره تولید بشه.
mehdi_mohamadi
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 14:01 عصر
كسي راه حل بهتري پيشنهاد مي كنه؟
mehdi_mohamadi
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 07:31 صبح
يعني هيچ كدوم از دوستان نظر بهتري نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
karzari
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 09:28 صبح
سلام
دوست عزیز اصلا چرا شما انقدر اصرار دارید که یوزر و پسورد شما در ساختار برنامه باشه
همون بهتر که یه فرم درست کنی اونوقت دیگه هروقت که یوزر و پسورد رو عوض کردی کاربر مجبور میشه که یوزر و پسورد صحیح رو وارد کنه
در ثانی اگر شما انقدر به کاربراتون اعتماد دارید که یوزر و پسورد رو در بتن برنامه براشون قرار بدید پس بهتره اصلا یوزر و پسورد نگذارید
ولی اگه می خوای یوزر و پسورد رو ذخیره کنی می تونی از فایل یا رجیستری استفاده کنی
اما باید بصورت کد شده باشه
برای اینکار باید بحث رو در قسمت های دیگه ایجاد کنی
tefos666
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 11:24 صبح
دوست عزیز بهترین راه حل شما استفاده از فایلهای UDL هستش - اظلاعات CString خودتون رو تو یه فایل متنی بزارید و بعد میتونید به اون متصل شید exe شما فقط با فایل خارجی کار داره - ضمنا خود دلفی رابطه قوی با فایلهای udl داره
من نمونه یه فایل udl رو میزارم
[oledb]
; Everything after this line is an OLE DB initstring
;Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=Solico;Data Source=.;Application Name=Solico
Provider=SQLOLEDB.1;Password=ur db pass;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=ur database name;Data Source=.;Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;Workstation ID=ur server name;Use Encryption for
Data=False;Tag with column collation when possible=False
متن فوق رو تو یه فایل تکست با پسوند udl ذخیره کرده و اطلاعات خودتون رو توش قرار بدید وقتی میخوای با ado کانکشن رو انتخاب کنی یه پنجره باز میشه که تو قسمت اولش udl هستش آدرس این فایل رو به اون بده و تمام ---
راستی برای آشنایی بیشتر یه آدرس میزارم یه سر به ایمجا بزن مفیده
http://www.delphi3000.com/article.asp?ID=789
http://computer.parsx.com/about989.html
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=83308
امیدوارم به دردت خورده باشه - یا علی مدد :قلب:
success is doing , not wishing !!!!
mehdi_mohamadi
جمعه 03 خرداد 1387, 08:42 صبح
سلام
دوست عزیز اصلا چرا شما انقدر اصرار دارید که یوزر و پسورد شما در ساختار برنامه باشه
همون بهتر که یه فرم درست کنی اونوقت دیگه هروقت که یوزر و پسورد رو عوض کردی کاربر مجبور میشه که یوزر و پسورد صحیح رو وارد کنه
در ثانی اگر شما انقدر به کاربراتون اعتماد دارید که یوزر و پسورد رو در بتن برنامه براشون قرار بدید پس بهتره اصلا یوزر و پسورد نگذارید
ولی اگه می خوای یوزر و پسورد رو ذخیره کنی می تونی از فایل یا رجیستری استفاده کنی
اما باید بصورت کد شده باشه
برای اینکار باید بحث رو در قسمت های دیگه ایجاد کنی
دوست عزيزم من نمي خوام كاربر يوزر و پسورد اس كيو ال را بدونه
DataMaster
جمعه 03 خرداد 1387, 08:54 صبح
من همیشه توی SQL Server یک یوزر و لوگین محدود شده تعریف می کنم که فقط به دیتابیس مورد نظر داشته باشه و اون رو به صورت کد شده از یک فایل موقع ساختن کانکشن استرینگ فراخونی میکنم ، اینجوری حتی اگه کاربر بدونه یوزر و پسورد چیه بازم خیلی محدود میشه
البته باید توجه داشته باشید که عملا کسی که به سیستمی که دیتابیس بر روی اون قرار داره میتونه دستکاری های مختلف انجام بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.