View Full Version : سوال: راهنمايي در تعيين User و Password
jaberian2
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 16:08 عصر
سلام
مي خوام براي فايلم يوزر و پسورد مربوطشونو تعريف كنم كه اينكارو با Secure Wizard انجام دادم. حالا وقتي مي خوام Access رو براي فايل هاي ديگه هم باز كنم ازم Password مي خواد. ميشه يكي راهنمائيم كنه چه جوري مشكلمو حل كنم و Password فقط براي فايل مخصوص خواسته بشه.
سئوال دومم اينه كه اگه بخوام براي قايل MDE اينكارو كنمك آيا مورد خاصي رو بايد در نظر داشته باشم يا شبيه MDB هستش؟
جهت اطلاع بيشتر بايد بگم قراره فايل جداول رو توي شبك استفاده كنم و مي خوام يه نسخه از فايل MDE رو براي يوزرها تو كامپيوترشون قرار بدم.
jaberian2
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 08:57 صبح
ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
jaberian2
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 15:39 عصر
كسي جواب نميده؟
jaberian2
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 16:38 عصر
از اساتيد محترم يكي نيست جواب بده؟
elham123
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 08:54 صبح
با سلام خدمت دوستان
من هم همین اشکال را دارم آیا کسی هست که جواب این سوالو بدونه؟
سلام
مي خوام براي فايلم يوزر و پسورد مربوطشونو تعريف كنم كه اينكارو با Secure Wizard انجام دادم. حالا وقتي مي خوام Access رو براي فايل هاي ديگه هم باز كنم ازم Password مي خواد. ميشه يكي راهنمائيم كنه چه جوري مشكلمو حل كنم و Password فقط براي فايل مخصوص خواسته بشه.
سئوال دومم اينه كه اگه بخوام براي قايل MDE اينكارو كنمك آيا مورد خاصي رو بايد در نظر داشته باشم يا شبيه MDB هستش؟
جهت اطلاع بيشتر بايد بگم قراره فايل جداول رو توي شبك استفاده كنم و مي خوام يه نسخه از فايل MDE رو براي يوزرها تو كامپيوترشون قرار بدم.
davood-ahmadi
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 11:21 صبح
این امکان نداره که فقط برای اون فایل استفاده شود. چون یک سطح دسترسی گروهی است. لطفاً این تایپیک را مطالعه کنید.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=106475
elham123
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 12:01 عصر
تو این لینکی که زدین من رفتم یک فایل ضمیمه کردین به نام Object که من نتونستم بازش کنم میگه دسترسی براش تعیین کردین چه جوری برنامه رو نگاه کنم؟
davood-ahmadi
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 12:22 عصر
وقتی شما یک گروه سطح دسترسی می سازید. آن گروه بر روی فایل شما تأثیر می گذارد و اگر آن فایل را نداشته باشید. دیگر نمی توانید از آن فایل استفاده کنید. چون قبلاً روی آن سطح دسترسی به افرادخاص داده است.حتماً باید آن فایل را برای شما می گذاشتم تا می توانستید از آن فایل استفاده کنید. ولی این خودش هم یک ضعف است که فایل همیشه باید همراهش باشد. تازه اینکه آن فایل روی تمام فایلهای اکسس دیگر شما هم تأثیر دارد و یوزر و پسوورد میخواهد.
این کار بهترین مورد استفاده در یک کامپیوتر است. مانند یوزرهای ویندوز عمل می کند. می توانید سطح دسترسی کاربران به فایلها را مشخص کنید.
jaberian2
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 15:33 عصر
سلام
بالاخره مشكل من چه جوري حل ميشه؟
يه مشكل جديد ديگه هم برام پيش اومده. الان بانك اطلاعاتي رو سروره ولي تمام افرادي كه مي تونند از طريق فايل به بانك وصل بشن قابليت اديت و حذف ركورها رو دارند. چه جوري ميشه مثلا" با يه پسورد يا چيزي مثل اون امكان باز كردن مستقيم فايل بانك رو از كاربران ديگه گرفت.
البته اگه پسورد بزاريم مشكل اينه كه فايل ورود اطلاعات به بانك متصل نميشه.
davood-ahmadi
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 16:21 عصر
شما می توانید دو تا فایل ایجاد کنید. یکی اصلی و دیگر فرعی . فایل اصلی به عنوان ذخیره کننده اطلاعات باشد(یعنی جداول در آن باشد) و دارای رمز عبور سخت(20 کاراکتری که شامل حروف و علائمی مانند#$ و اعداد باشد) باشد. فایل فرعی شامل فرمها و گزارشها باشد که بتوانید از طریق فایل اصلی اطلاعات را به کاربر نمایش دهید و برای کدهای برنامه نویسی فایل فرعی هم رمز عبور بگذارید.
jaberian2
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 17:17 عصر
دوست عزير قبلا" اين كارو كردم. فايل فرعي كه شامل فرم ها و ...است رو Password دادم ولي افرادي كه داراي كلمه عبور هستند مي تونند به فولدر مشترك توي سرور كه بانك ( جداول ) تو اون قرا داده دسترسي مستقيم داشته باشند. به اين ترتيب امكان حذف احتمالي جداول و اطلاعات اونها وجود داره. سئوال اينكه ايا ميشه كاري كرد كه اون بانك قابل باز شدن براي كرابرا نباشه. البته قبلا" با Pasword مستقيم اين كارو كردم ولي فايل فرعي به بانك وصل نشد.
davood-ahmadi
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 18:21 عصر
سوال: چطور دیگران رمز عبور فایل اصلی را دارند؟!!
در حالیکه شما در ارتباط خود از فایل فرعی به اصلی در قسمت کدنویسی رمز را وارد کرده اید و هر بار که می خواهید با فایل فرعی به فایل اصلی ارتباط بر قرار می کنید.
یک روش دیگر وجود دارد که آن هم از طریق Permission خود ویندوز(یک فولدر Share کنید و سطح دسترسی آن را فقط به کاربران خاصی بدهید) که این هم بعلت هایی منطقی نیست.
jaberian2
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 15:28 عصر
سلام دوست عزيز فايل اصلي تو فولدر مشتركه كه توسط Admin به من و افرادي كه مشخص كردم دسترسي داده شده است. البته شاير بشه دسترسي اونها به فولدر رو حذف كرد و يه بار براي اتصال به بانك با يوزر و پسورد خودم از طريق كامپيوتراشون به بانك وصل بشم. ولي نمي دونم آيا بعدا" كه بخوان از طريق يوزر و پسورد خودشون از فايل فرعي وارد بشن آيا مشكلي براي اتصال به فايل ااصلي پيش مياد يا نه؟
davood-ahmadi
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 07:54 صبح
سلام.
حالا اون مسئله به کنار. هنوز نگفتید که چرا دیگران Password بانک شما را دارند. در حالیکه نیازی نیست که داشته باشند.
jaberian2
شنبه 04 خرداد 1387, 08:31 صبح
آقاي احمدي عزيز
بانك password نداره . قبلا" هم خدمتون گفتم اگه بخوام به بانك پسورد بدم امكان اتصال فايل فرعي به بانك وجود نخواهد داشت.
davood-ahmadi
شنبه 04 خرداد 1387, 10:03 صبح
چرا میشه. دو راه وجود دارد:
1- از فایل فرعی به فایل اصلی لینک بزنید که این خیلی راحت تره.
2- شما می توانید روی فایل اصلی password بگذارید و از طریق کد نویسی از فایل فرعی به جداول فایل اصلی ارتباط برقرار بکنید و اطلاعات بخوانید یا ثبت کنید.
jaberian2
شنبه 04 خرداد 1387, 16:11 عصر
ممنون ميشم اگه كد مربوطه رو برام بگذاريد. كدي كه بتونه از فايل فرعي، پسورد فايل اصلي را باز كنه و به اطلاعاتش دسترسي پيدا كنه.
jaberian2
دوشنبه 06 خرداد 1387, 16:45 عصر
جناب احمدي
منتظر اعلام نظر شما هستم.
Pardazan
دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:03 عصر
توضيح كامل را در اين مسير قرار دادم اميدوارم سودمند باشد
http://www.4shared.com/file/49021632/43fab304/Access_Security.html
Pardazan
دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:12 عصر
توضيح كامل را در اين مسير قرار دادم اميدوارم سودمند باشد
http://www.4shared.com/file/49021632..._Security.html (http://www.4shared.com/file/49021632/43fab304/Access_Security.html)
jaberian2
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 15:21 عصر
خيلي لطف كرديد. تستش مي كنم و اگه سوالي بود خدومتون مي پرسم.بازم ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.