View Full Version : هیچ مورد تازه ای یافت نشد.!!!؟
babak23
سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 18:50 عصر
هر بار که میخوام مطلبی را در این سایت سرچ کنم به این جمله بر میخورم
هیچ مورد تازه ای یافت نشد.!!!
مشکل از کجاست از سایت هست یا سیستم من
shahinghorbani
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 07:45 صبح
اگر چه ربطي به اين تاپيك نداره اما
آره انگار سرچ سايت خراب است اساتيد تاييد ميكنند؟
البته جستجوي گوگل هست ديگه خوب هم جواب ميده.
مهدی کرامتی
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 10:27 صبح
یکبار کش آفلاین و کوکی های بروزرتون رو پاک کنید و دوباره تست کنید. امکان فوق برای من درست کار میکنه.
pars.engineer
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 14:06 عصر
سلام؛
جناب DelphiAssistant براي بنده هم اين مشكل وجود دارد.
babak23
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 11:14 صبح
من رو چند سیستم امتحان کردم اما جواب نداد از مرورگر Opera هم استفاده کردم باز هم جواب نداد.!!!؟
rainstorm
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 12:45 عصر
لطفا سیستم سرچ سایت رو به همون سیستم قبل برگردونین و مشکلسو طوری دیگه حل کنین
Behrouz_Rad
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 13:46 عصر
لطفا سیستم سرچ سایت رو به همون سیستم قبل برگردونین و مشکلسو طوری دیگه حل کنین
احیانا دوست نداری که سایت هر چند وقت یک بار Down بشه؟ در این صورت فکر می کنم دامنه ی اعتراض ها بیشتر بشه!
قبول کنید که مسئولین سایت برای رفاه حال کاربرانشون هر آنچه که از دستشون بر بیاد با جان و دل انجام میدن؛ پس لطفا با شرایطی که برای بقایای سایت مجبور به وجودشون هستیم کنار بیاید.
متشکرم.
شاپرک
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 12:07 عصر
من هم همين مشكل رو دارم !!
مهران رسا
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 14:24 عصر
سیستم جدید Search سایت خیلی ضعیف عمل می کنه . وقتی از کلمات انگلیسی و فارسی به صورت ترکیبی در Search Key استفاده کنیم پیغام معروف هیچ مورد تازه ای یافت نشد.!!! نمایان میشه ...
hector2000
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 00:46 صبح
برای من یک سوال همواره مطرح است
دلیل ارتقای نسخه وی بولتین سایت چیه؟
ایا اگر صرفا امکانات پایه ای را در نظر بگیریم(جستجو،عضویت و..) که نسخه قبل بخوبی انجام میداد
ایا برای سایت برنامه نویسی این امکانات نه چندان بنیادین که در هر نسخه وی بولتین اضافه می شود واقعا مهم و ارزشمند است؟
خیلی از سایتهای بزرگ هم لزومی به ارتقا نسخه وی بولتینشون نمی بینند
ایا دلیل واضحی دارد ؟
معتقدم که اپگرید نسخه وی بولتین بصورت دائمی مشکلاتی را هم خواهد داشت
موفق باشید
vcldeveloper
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 02:12 صبح
ایا اگر صرفا امکانات پایه ای را در نظر بگیریم(جستجو،عضویت و..) که نسخه قبل بخوبی انجام میداد
ایا برای سایت برنامه نویسی این امکانات نه چندان بنیادین که در هر نسخه وی بولتین اضافه می شود واقعا مهم و ارزشمند است؟
1- برطرف شدن ضعف های امنیتی موجود در نسخه قبلی.
2- امکانات جدید نسخه جدید.
تغییر وضعیت جستجوی سایت بخاطر ارتقاء به ورژن جدید نیست! اون امکان قبلی در ورژن جدید هم وجود داره، اگر به پست های قبلی دقت کنید، امکان جستجوی قبلی بخاطر فشاری که به سرور می آورد غیرفعال شد.
UpgradeVB6Code
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 22:24 عصر
من ديگه با سرچ چيزي پيدا نميكنم
من كلمه Printer (http://barnamenevis.org/forum/search.php?searchid=890177) رو سرچ ميكنم فقط 3 تا تاپيك كه همين 2 الي 3 روز پيش ايجاد شده و خودم توشون سوال مطرح كردم مياد اما قبلا وقتي اين كلمه رو سرچ ميكردم كلي تاپيك ميومد تازه فقط در بخش VB اما اين سرچ توي كل انجمن هست
جستجوي گوگل هم خوبه فقط اينكه نميشه مثلا مشخص كرد كه در بخش VB سرچ كنه مشكل داره
سرچ همين كلمه توي Google و 34 صفحه مياره
چند صفحه اي رو باز ميكنيم كلي صبر ميكنيم صفحه لود شه بعد ميبينيم مال بخش ديگس ...
من فكر كنم اين مشكل باعث بشه كه كاربرا تاپيك تكراري درست كنند
vcldeveloper
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 02:25 صبح
جستجوي گوگل هم خوبه فقط اينكه نميشه مثلا مشخص كرد كه در بخش VB سرچ كنه مشكل داره
در کنار کلمه ایی که می خواید جستجو کنید، نام بخش مربوطه را هم در کادر جستجو وارد کنید.
emad_67
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 10:22 صبح
اون اوایل که من عضو شده بودم یه سیستمی برای جستجو وجود داشت که تقریبا نتایج زیادی رو هم توی جستجو میورد. بعد از اون سیستمی تحت عنوان Full text search راه اندازی شد که نتایج جستجو رو خیلی محدود تر و بهتر کرد. حالا الان که میگین جستجوی سایت به حالت پیشفرض در اومده، منظورتون همون سیستم جستجوی قبل از راه اندازی Full text search هست؟ اگه همون هست پس چرا هیچ چیزی رو پیدا نمیکنه؟ ظاهرا فقط بین تاپیک هایی که در چند روز اخیر بالا اومدن جستجو میکنه. با جستوجوی گوگل هم نمیشه درست یه چیزی رو پیدا کرد. حجم تاپیک هایی که میاره خیلی زیاده و حتی وقتی عنوان بخش رو هم در جستجو می نویسم بازم عملا نمیشه محدود کرد که صرفا توی یه بخش خاص جستجو صورت بگیره و از همه بخش ها نتیجه رو میاره. به نظرم اگه همون سیستم جستجوی اولیه به همون شکلی که در ابتدا بود راه اندازی بشه باز خیلی بهتره که اقلا کاربران بتونن تو یه بخش خاص جستجو کنن.
با تشکر از زحمات مسئولین سایت
SabaSabouhi
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 15:12 عصر
2- امکانات جدید نسخه جدید.
با سلام
مىشه خواهش كنم اين «امكانات» رو به صورت فهرستوار براى ما هم معرفى كنيد؟
امکان جستجوی قبلی بخاطر فشاری که به سرور می آورد غیرفعال شد.
وقتى به كاربران بابت «جستجو نكردن» درست يا غلط اخطار داده مىشه. صحيح نيست كه امكان جستجو رو غير فعال كنيد. فشار به Server رو مىتونيد با ارتقاء سختافزار جبران كنيد.
خود من اخطارى با عنوان «جستجو نكردن» دريافت كردم كه گمان مىكنم نبايد اخطار داده مىشد. در اين مورد تلاش كردم با شخص اخطار دهنده در مورد اين اخطار مذاكره كنم كه پاسخى داده نشد و نتيجه گرفتم كه متاسفانه در اين گونه موارد «آنچه به جايى نرسد فرياد است.»
صبا صبوحى
whitehat
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 15:54 عصر
لیست کامل امکانات نسخه جدید رو میتونید اینجا (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?p=1549690#post1549690) بخونید.
vcldeveloper
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 15:55 عصر
آقای کرامتی در تاپیکی که خبر ارتقاء را اعلام کردند، لینک مربوط به امکانات جدید را هم قرار دادند. الان لینکش یادم نیست، توی بخش اعلانات یا گفتگو با مسئولین اگر نگاه کنید، باید بتونید راحت تاپیکش را پیدا کنید.
وقتى به كاربران بابت «جستجو نكردن» درست يا غلط اخطار داده مىشه. صحيح نيست كه امكان جستجو رو غير فعال كنيد.
امکان جستجو غیرفعال نشده!! قبلا یک نوع امکان جستجو داشتید، الان سه نوع امکان جستجو دارید: Tags، گوگل، امکان جستجوی عادی. کاربران می تونند با مشارکت در Tagگزاری تاپیک ها تا حدود زیادی نتایج جستجو را بهبود ببخشند.
فشار به Server رو مىتونيد با ارتقاء سختافزار جبران كنيد.
هزینه هاش رو چه کنیم؟ فراموش کردید که اینجا یک سایت مجانی هست و هزینه های آن بطور شخصی پرداخت میشه؟
hector2000
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 16:39 عصر
هزینه هاش رو چه کنیم؟ فراموش کردید که اینجا یک سایت مجانی هست و هزینه های آن بطور شخصی پرداخت میشه؟
با سلام و خسته نباشید
درست است که برنامه نویس یک سایت مجانیست اما نباید هزینه ای که از بابت تبلیغات گیر سایت می اید را نا دیده بگیریم
من هم سایق از شرکت ایران هاست فضا گرفته بودم در ان دوران مدیر شرکت(اقای نورایی) دائما به من می گفت که سروری که اقای کرامتی گرفته در سطح پایینی است و در ماه در حدود 100 هزار تومان هزینه چنین سروری است و از انجایی که با یک حساب سر انگشتی هزینه ای که از تبلیغات گیر سایت می اید را در کنار این رقم بگذاریم متوجه می شویم که برنامه نویس می تواند سرور به مراتب بهتری تهیه کند(البته من منابع درامد دیگر سایت را اشاره نکردم)
موفق باشید
مهدی کرامتی
یک شنبه 05 خرداد 1387, 09:38 صبح
سیستم جستجو بصورت Full Text Search بنابر نظر مسئول فنی سایت مجددا فعال شد تا امکان بهینه سازی آن بررسی شود.
ممکن است این امکان در آینده بخاطر حفظ سلامت سرور مجددا غیرفعال شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.