View Full Version : ایجاد فایل XML
diplomat
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 09:48 صبح
با عرض سلام و خدا قوت به تمام دوستان برنامه نویس
اینجانب به تازگی برنامه نویسی با دلفی را شروع کرده ام .
دوستان لطف کنید نحوه ایجاد فایل ابتدایی xml را توضیح دهید ممنون.
Valadi
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 10:37 صبح
این هم لینک آموزش
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=89578#5
vcldeveloper
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 12:43 عصر
فکر نکنم منظورشون ذخیره کردن داده های یک جدول با فرمت XML باشه.
برای ایجاد یک فایل XML دو راه وجود داره، اول اینکه خودتون بصورت دستی فایل را درست کنید، یعنی یک فایل متنی درست کرده و در آن تگ های XML خود را قرار بدید و آن را با پسوند XML ذخیره کنید. این راه برای ایجاد فایل های XML ساده خوب هست. برای این کار کافیه که یک نمونه از کلاس TStringList درست کنید و محتوای XML مورد نظر خود را با استفاده از متد Add آن به لیست اضافه کنید. وقتی سند XML مربوطه را تکمیل کردید، با استفاده از متد SaveToFile آن را در یک فایل ذخیره کنید. درباره TStringList قبلا زیاد بحث شده، نمونه کدهای زیادی هم برای آن در سایت موجود هست.
راه دوم اینه که از TXmlDocument (در تب Internet قرار داره) استفاده کنید. TXMLDocument یک پیاده سازی DOM برای XML در اختیار شما قرار میده که می تونید از طریق آن، نودهای سند XML خودتون رو بسازید و پس از تکمیل سند، آن را در یک فایل ذخیره کنید. استفاده از XMLDocument نیازمند آن است که شما با DOM آشنایی داشته باشید. این روش بخصوص برای ایجاد فایل های XML پیچیده مفید هست. البته استفاده اصلی از TXMLDocument زمانی هست که می خواید یک فایل XML را بخوانید و آن را پردازش کنید.
hajibandeh
شنبه 06 مهر 1387, 13:25 عصر
از TXmlDocument استفاده کردم فکر میکنم به جوابم رسیده باشم
باز هم از تمام دوستان به خصوص آقای کشاورز صمیمانه تشکر میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.