View Full Version : سوال: ایجاد یا ویرایش یک کانکشن در ODBC
Amir_Safideh
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 18:03 عصر
سلام به همه
یه برنامه دارم با بانک اس کیو ال 2000 که کاربر میتونه کانکشن برنامه رو عوض کنه . من توی برنامه برای گزارشگیری از Crystal Reports استفاده میکنم و برای ارتباط Crystal Reports با دیتابیس از ODBC استفاده میکنم . به همین دلیل زمانی که کاربر نام دیتابیس رو انتخاب میکنه باید تنظیمات ODBC هم به همین ترتیب تغییر کنه . میخوام بدونم چطور با دلفی میشه ODBC ایجاد کرد و یا ODBC موجود رو ویرایش کرد . ممنون .
حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 22:05 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52083
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40600&highlight=ODBC
Amir_Safideh
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 08:52 صبح
ممنون حمید رضا جان . من این روشها رو هنوز تست نکردم در اسرع وقت تست میکنم . میخواستم بدونم که خودت از این روش نهایتا جواب گرفتی یا نه . و اینکه تا اونجا که من فهمیدم کدهائی که دوستمون وصال داده بود برای ایجاد یک ODBC هستش برای ویرایش یک ODBC موجود چه کار باید کرد ؟
در ضمن من واژه ODBC رو قبل از ایجاد تاپیک جستجو کردم ولی جالبه که این تاپیکها رو در نتیجه جستجو ندیدم دوباره الان هم از طریق جستجوی پیشرفته تست کردم باز هم این تاپیکها رو در لیست نتیجه جستجو نمیبینم . نمیدونم شاید من درست جستحو نمیکنم .
----------
موفق باشید .
حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 09:06 صبح
سلام امیر جان.شما درست جستجو میکنی. اگر به بخش پیشنهادات و انتقادات بری من در مورد همین جستجو سوال کردم آقای کرامتی فرمودند که قبلا سایت از طریق FTS استفاده میکرده ولی به دلیل سربار خیلی زیاد این روش رو دیگه استفاده نمیکنه و باید از طریق گوگل سرچ کنی تا به نتیجه برسی منم از طریق گوگل اینکارو کردم.
درمورد روشها من از طریق رجیستری به نتیجه رسیدم و تونستم تنظیماتش رو انجام بدم.
Amir_Safideh
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 12:31 عصر
میشه لطف کنید و یه نمونه کد برای انجام این کار با رجیستری بزارید ؟
ممنون میشم از لطفت .
----------
موفق باشید .
Amir_Safideh
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 08:54 صبح
کسی نبود کمک کنه ؟
Amir_Safideh
جمعه 03 خرداد 1387, 11:29 صبح
ما گشتیم چیزی پیدا نکردیم . آقا در مورد سوال این تاپیک اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمائی بفرماید .
حمیدرضاصادقیان
جمعه 03 خرداد 1387, 11:45 صبح
سلام.ببخشید دیر جواب دادم.شما میتونی در رجیستری در کلید HKCU-Software-Odbc تنظیمات odbc رو ببینی.همچنین میتونی در خود odbc یک فایل برای خودت درست کنی.که پسوند فایل Dsn هست. که اونو توی برنامه با تنظیماتی که میخوای درست کن بعد به odbc اونو وصل کن.بعداون فایل رو در مسیر Program files\common files\odbc\data source کپی کن تا از تنظیمات اون فایل استفاده کنه.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.