View Full Version : سوال: چطور میشه یک Css Class رو بصورت دینامیک ساخت
shahab_ksh
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 19:08 عصر
چطور میشه یک Css Class رو بصورت کد ساخت و به صفحه اضافه کرد؟
raravaice
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 19:29 عصر
ashx برای این مورد چیز عالی هست!
Is Nice ;)
موفق باشید
shahab_ksh
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 20:00 عصر
می خام بصورت Inline ساخته بشه
مثلا
Page.Header.Style.Add("linkbutton", "color: #2A62C4;font-family: Tahoma;font-size: 10pt;text-decoration: none;")
محمدامین شریفی
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 20:50 عصر
به نظر من چند تا css تولید کن و انتخاب اونا رو به کاربرت بسپار .اگه خواستی کدش بدم؟
raravaice
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 21:27 عصر
یه متغییر public تعریف کن از تو برنامه بهش مقدار بده"همون css که میخوای"
توی html بین تگ style اینجوری بنویس:
<style>
<%=MyCss%>
</style>
موفق باشید
shahab_ksh
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 23:44 عصر
به نظر من چند تا css تولید کن و انتخاب اونا رو به کاربرت بسپار .اگه خواستی کدش بدم؟
جمله CSS بصورت دینامیک تولید میشه !
یه متغییر public تعریف کن از تو برنامه بهش مقدار بده"همون css که میخوای"
توی html بین تگ style اینجوری بنویس:
ظاهرا تنها راه دست به گریبان این نوع کاراست راه استاندارد نداره
raravaice
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 10:33 صبح
ظاهرا تنها راه دست به گریبان این نوع کاراست راه استاندارد ندارهنه این راهیه که من همیشه ازش استفاده میکنم و راحتم یه راه دیگه هم داره!
تگ head رو اگر runat server نیست این کارو باهاش بکن بهش یه id بده مثلا myhead :
<head id="myhead" runat="server">
سمت سرور اینو بنویس :
myhead.Controls.Add(Page.ParseControl("<style>body{background-color:#cc0000}</style>"))
اینم یه راهشه.
موفق باشید
Behrouz_Rad
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 14:48 عصر
روش هایی که در اینجا به اونها اشاره شده بد نیستند اما به عنوان Ugly Code شناخته میشن ;)
یک اصل کلی که همیشه باید در نوشتن برنامه ها به اون دقت کنید، رعایت اصل "تفکیک پذیری" و "قابل حمل بودن" قسمت های مختلف برنامه تا حد ممکن هست.
به عنوان مثال، کدهای "صفحه ای" که در پست 5 قرار داده شدند به وجود یک متد وابسته هستند.
اگر به هر دلیلی این متد وجود نداشته باشه، صفحه با خطا مواجه میشه.
اگر به کدهای برخی پروژه های حرفه ای نگاه کنید می بینید که کمترین کد ممکن رو در صفحاتشون دارن و شاید در مواردی اصلا نداشته باشن!
برای اینکه به شکلی حرفه ای و امروزی موردی که گفتی رو پیاده سازی کنی، قابلیتی با نام ControlAdapters در ASP.NET فراهم شده که با به ارث بردن یک کلاس از ControlAdapter و Override کردن رفتار کنترل مورد نظرت از طریق متد Render و ایجاد یک فایل browser و نسبت دادن کلاس ایجاد شده به کنترلی که کلاست خصوصیات و متدهای اون رو Override می کنه (با استفاده از خاصیت controlType در فایل browser)، نحوه ی رندر کنترل مورد نظر رو تحت اختیار خودت می گیری.
دنیای جالبیه ;) در موردش تحقیق کنید. اگر به مشکلی برخوردید در همین تاپیک مطرح بفرمایید.
موفق باشید.
محمدامین شریفی
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 18:18 عصر
آقا بهروز نمی شود همانگونه که فایل های xml را به طور پویا خلق می کنیم.رجوع شود به :http://www.w3schools.com برای تم هم همین کار را بکنیم؟
اگر اشتباه نکنم می شود یک txt به صرت آنلاین ساخت و کدwrite.header(css)را در آخر به وسیله ی asp وارد کرد.اگر میشه برم دنبال کدش بزارم اینجا
Behrouz_Rad
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 19:19 عصر
رجوع شود به :http://www.w3schools.com
به قول دوستان: :D
من رو دنبال کاه در کاهدان میفرستی؟ لینک مستقیم بده تا بدونم منظورت از خلق پویای XML به چه صورت هست!
اگر اشتباه نکنم می شود یک txt به صرت آنلاین ساخت و کدwrite.header(css)را در آخر به وسیله ی asp وارد کرد.اگر میشه برم دنبال کدش بزارم اینجا
متوجه منظورت نشدم.
shahab_ksh
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 20:48 عصر
اگه منظور جواب سوال من بود
چطور میشه یک Css Class رو بصورت دینامیک ساخت
اگر میشه برم دنبال کدش بزارم اینجا
با کمک دوستان اینطوری حل شد
به Tag استیل یه آیدی بدیدمثلا style_page وبعد به وسیله کد زیر Cssclass رو اضافه کنیم
Dim Style As string = "
.gridview_page_link{}
"
Master.FindControl("style_page").Controls.Add(Page.ParseControl(Style))
محمدامین شریفی
جمعه 03 خرداد 1387, 19:57 عصر
به قول دوستان: :D
من رو دنبال کاه در کاهدان میفرستی؟ لینک مستقیم بده تا بدونم منظورت از خلق پویای XML به چه صورت هست!
متوجه منظورت نشدم.
آه همشهری(ش) چرا کاهدان؟
منظورم این بود:http://www.w3schools.com/xml/xml_server.asp
اگه بتونی با این کد css بنویسی و در پوشه ی theme به طور خودکار ذخیره کنی خیلی باهال میشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.