View Full Version : گفتگو: در مورد تاپیک های قدیمی
H4i0 ACP
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 23:15 عصر
سلام
تاپیک هایی هستن که ماه ها یا حتی چند ساله که بازدیدی ندارن یا تو این مدت بی جواب هستن و آخرین بازدید هم مال چند سال پیشه ، خوب اگر این تاپیک ها حذف بشن جست وجو و پیمایش راحت تر می شه .اگر برای تاپیک ها یه تاریخ اعتبار گذاشته بشه مثلا اگر یه سال گذشت و تاپیک بازدید نداشت و جواب نگرفته بود حذف بشه فکر کنم سایت خلوت تر بشه و نظم بیشتری بگیره .
( البته این فقط یه نظره )
ممنون
razavi_university
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 02:47 صبح
ممكنه جواب داده شوند ولي ايجاد كننده تاپيك دكمه "حل شده " رو نزنه(حالا به هر دليلي)، اونوقت تكليف چيه؟ ؟ ؟
mosab_vb
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 09:56 صبح
بسیاری از تاپیک های قدیمی پاک شدن.دو روز پیش من یه چیزی می خواستم پیدا کنم ولی پیدا نکردم ولی میدونستم این مطلب قبلا تو این سایت بود.دوست عزیز تاپیک های قدیمی بار علمیش از تاپیکهای جدید خیلی بالاتره و کاربردی تر.
liaghat
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 12:05 عصر
اگر تاپیک های قدیمی از نظر ارزش بررسی شوند، حذف موارد بی ارزش، مفید خواهد بود. ولی همانطوریکه دوستمون اشاره کردند، ممکنه گزینه حل شد انتخاب نشده باشد. بنابراین این مسئله از طریق بازدید دوره ای تاپیکها امکان پذیر است که بسیار وقت گیر خواهد بود.
H4i0 ACP
جمعه 03 خرداد 1387, 05:07 صبح
سلام
گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد (http://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
مسئولین در مورد در مورد تاپیک های قدیمی چه نظری دارن ؟
Behrouz_Rad
جمعه 03 خرداد 1387, 13:30 عصر
اگر برای تاپیک ها یه تاریخ اعتبار گذاشته بشه مثلا اگر یه سال گذشت و تاپیک بازدید نداشت و جواب نگرفته بود حذف بشه فکر کنم سایت خلوت تر بشه و نظم بیشتری بگیره .
دوست عزیز!
همه ی تاپیک ها که سوال نیستند! برخی مقاله هستند.. برخی بیان تجربیات و ... در این صورت تمامی مقالاتی که به اونها Reply نشده حذف میشن!
بهترین کار اینه که عده ای برای بخش خاصی داوطلب بشن و لینک تاپیک های بدون نتیجه رو در اختیار مدیر بخش مربوطه قرار بدن تا اونها رو حذف کنه.
موفق باشید.
مهران رسا
جمعه 03 خرداد 1387, 14:18 عصر
بهتره به جای حذف کردن تاپیک های قدیمی به فکر فشرده کردن اونها باشیم ...
H4i0 ACP
شنبه 04 خرداد 1387, 20:01 عصر
سلام
برخی تاپیک ها این مشخصات زیر رو دارن که به نظر من پاک بشن بهتره :
سوال های بی جواب هستن
قدیمی هستن
تکراری هستن
آخرین بازدید اونا مال خیلی وقت پیشه
کاربری که اونا رو گذاشته دیگه وارد سایت نشده
بی محتوا هستن و یا سوال های جزئی و ساده پرسیده شده
و....
-----------------------------------------
منم برای بهتر شدن برنامه نویس برای هر کاری حاظرم .....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.