ورود

View Full Version : سوال: کمک در مورد Dhcp

H4i0 ACP
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 23:46 عصر
سلام
می خواستم بدونم که این سرویس Dhcp فقط در ویندوز سرور هستش یا نه ؟

اصغر (پآچ)
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 01:29 صبح
تا اونجا که من میدونم این یه سرویس برای Domain محسوب میشه و در ویندوز های دیگه نیست

H4i0 ACP
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 02:20 صبح
سلام
DHCP روشی برای دادن اجازه دسترسی ( IP ) و تنظیم تاریخ انقضا به صورت محدوده ای و خودکاره .

bobrus
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 07:59 صبح
برنامه هايي هستن كه administrator tools نام دارند و روي يه كامپيوتر معمولي Active directory و DHCP و . . . نصب مي كنن و با داشتن رمز ادمين مي توني كامپيوتر كلاينت رو به يه سرور تبديل كني من خودم اين كارو تو شركتمون انجام دادم
ار آدرس زير وردار
www.microsoft.com/downloads (http://www.microsoft.com/downloads)

vahidm
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 15:03 عصر
با سلام
بله H4i0 جان فقط در ویندوز سرور هستش
موفق باشید

H4i0 ACP
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 16:17 عصر
خوب من میخوام اونو در WIN XP شبیه سازی کنم .
بالاخره با XP هم می شه شبکه کرد .

cybercoder
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 17:25 عصر
می خواستم بدونم که این سرویس Dhcp فقط در ویندوز سرور هستش یا نه ؟

DHCP مخفف Dynamic Host Configuration Protocol هستش که بهد از BootP و یکی از پروتکل های زیر مجموعه TCP/IP هست.
در تمامی سیستم های عاملی که در شبکه بر مبنای TCP/IP کار می کنند پروتکل DHCP قابل پیاده سازیست.
می تونید در سیستم عامل های غیر سروری مایکروسافت که فقط DHCP client رو پشتیبانی می کنند از نرم افزارهایی مثل Winroute استفاده کنید.

bobrus
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 09:49 صبح
می تونید در سیستم عامل های غیر سروری مایکروسافت که فقط DHCP client رو پشتیبانی می کنند از نرم افزارهایی مثل Winroute استفاده کنید.

خوب منم همين و گفتم

برنامه هايي هستن كه administrator tools نام دارند و روي يه كامپيوتر معمولي Active directory و DHCP و . . . نصب مي كنن و با داشتن رمز ادمين مي توني كامپيوتر كلاينت رو به يه سرور تبديل كني من خودم اين كارو تو شركتمون انجام دادم
از آدرس زير وردار
www.microsoft.com/downloads (http://www.microsoft.com/downloads)

mohammad.tanoomand
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 15:08 عصر
دوستان عزیز تا جایی که من متوجه منظور دوستمون شدم اینه که سرویس dhcp فقط در ویندوز سروره یا نه :دوست عزیز در ویندوز xp هم چنین سرویسی و جود دارد اما با نام dhcp client که اگه این سرویس استاپ بشه شما حتی اگه تنظیمات ویندوز سرورتون مشکلی نداشته باشه ویندوز client شما که xp باشه آی پی اتوماتیک نمی گیره به صورت پیش فرض این سرویس فعال است خوب حالا یه چیز دیگه ما اگه یک Lan نظیر به نظیر (pear to pear) مثل همین کافی نت ها که تمام سیستم عامل ها xp هست این سرویس باعث می شه بازم هم به صورت اتوماتیک آی پی بگیره کانکشن شبکه رو باز کنید و در قسمت support رو یه نگاهی بندازید در قسمت اول address type مال من نوشته assigned by DHCP
موفق و موید باشید اگه پست من انتقادی داشت دوستان من رو متذکر شوند مرسی
راستی اینو یادم رفت بگم در کل این سرویس برای شبکه های pear to pear برای دریافت آی پی در محدوده اون کلاس می باشد و قابلیت دادن رنج و جود نداره چون سروری وجود نداره و هر کلاینت سرور خودشه

salarblacklove
شنبه 11 خرداد 1387, 22:56 عصر
دوستان عزیز تا جایی که من متوجه منظور دوستمون شدم اینه که سرویس dhcp فقط در ویندوز سروره یا نه :دوست عزیز در ویندوز xp هم چنین سرویسی و جود دارد اما با نام dhcp client که اگه این سرویس استاپ بشه شما حتی اگه تنظیمات ویندوز سرورتون مشکلی نداشته باشه ویندوز client شما که xp باشه آی پی اتوماتیک نمی گیره به صورت پیش فرض این سرویس فعال است خوب حالا یه چیز دیگه ما اگه یک Lan نظیر به نظیر (pear to pear) مثل همین کافی نت ها که تمام سیستم عامل ها xp هست این سرویس باعث می شه بازم هم به صورت اتوماتیک آی پی بگیره کانکشن شبکه رو باز کنید و در قسمت support رو یه نگاهی بندازید در قسمت اول address type مال من نوشته assigned by DHCP
موفق و موید باشید اگه پست من انتقادی داشت دوستان من رو متذکر شوند مرسی
راستی اینو یادم رفت بگم در کل این سرویس برای شبکه های pear to pear برای دریافت آی پی در محدوده اون کلاس می باشد و قابلیت دادن رنج و جود نداره چون سروری وجود نداره و هر کلاینت سرور خودشه

دوست عزیز دوستان بالا اشاره کردن این مورد فقط برای سیستم عاملهای سرور هستش یا تجهیزاتی که به نوعی مثل سرور عمل می کنند.مثل روترهای سیسکو و موذم های ADSL که تو کافی نت ها یا هر جایی ازش میشه استفاده کرد.شما هم تو سیستم خودتون(شبکه)مودم ADSL دارید که توسط اون اینترنت تو شبکتون به اشتراک گذاشته شده!!!و ای از خاصیت موذم هست که به صورت DHCP آی پی گرفتید.

ronin2008
دوشنبه 13 خرداد 1387, 11:43 صبح
سرویس dhcp در ویندوزهای کلاینت مثل xp هم وجود داره
ولی نمیتونه بعنوان dhcp server عمل کنه
میشه با یه نرم افزار کمکی انو تو xp هم شبیه سازی کرد.

ronin2008
دوشنبه 13 خرداد 1387, 11:46 صبح
سرویس dhcp در ویندوزهای کلاینت مثل xp هم وجود داره
ولی نمیتونه بعنوان dhcp server عمل کنه
میشه با یه نرم افزار کمکی انو تو xp هم شبیه سازی کرد.

nima5848
دوشنبه 03 تیر 1387, 08:34 صبح
dhcp baray dadan ip va faghat dar server