View Full Version : تکمیل تکست باکس
abdorreza
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 01:32 صبح
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی برنامه یا تجربه ای در مورد تکمیل اتوماتیک تکست باکس داره. منظورم اینه که مثلا برای وروی اسامی در یک برنامه وقتی کاربر مثلا حروف "ش" و "ه" را میزند اسم "شهرام" بیاید و حروف "ر" و "ا" و "م" در حالت انتخاب باشد تا ببیند کاربر همان اسم "شهرام" را میخواهد با مثلا میخواهد بنویسد "شهروز".
نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه ؟!؟!؟!؟!؟
rahro
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 07:20 صبح
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی برنامه یا تجربه ای در مورد تکمیل اتوماتیک تکست باکس داره. منظورم اینه که مثلا برای وروی اسامی در یک برنامه وقتی کاربر مثلا حروف "ش" و "ه" را میزند اسم "شهرام" بیاید و حروف "ر" و "ا" و "م" در حالت انتخاب باشد تا ببیند کاربر همان اسم "شهرام" را میخواهد با مثلا میخواهد بنویسد "شهروز".
نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه ؟!؟!؟!؟!؟
فكر كنم جناب توكل در اين زمينه يك كارهايي كرده اگر خودشان نگذاشتند! من با اجازه شون برات ميذارم:چشمک:
rezaTavak
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1387, 07:40 صبح
یک کلاس برای اینکار دارم که از FM20 استفاده میکند searchcombo است در فایل ضمیمه.
بقیه نیست حوصلم نیومد جداش کنم.
mehran_337
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 09:28 صبح
کلاس فوق همو چیزیه که نیاز داری ولی مسلما با توجه به شناختی که بهت دارم غر خواهی زد .
چون این تکست باکس یه تفاوتهایی با تکست خود فاکس داره .
اما نتیجه کار تضمینیه و دقیقا همون کار و انجام خواهد داد.
خاصیت auto complete خود تکست باکس در فاکس هم لیست پیشنهادی از قبل وارد شده رو لیست خواهد کرد.
کلاسهای موجود در سایت یونیورسال هم انواع مختلفی از سرچ کمبوها رو در اختیارت خواهد گذاشت . بالاخص یک کلاسه که وقتی در کمبو چیزی می نویسی یک گرید باز می شه و ...
abdorreza
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 09:34 صبح
سلام محسن جان
خیلی ممنون از اظهار لطفت !!!! و از توضیحات بسیار خوبت. من از همون خاصیت فاکس میخواستم استفاده کنم ولی نشد. چون وقت هم کم داشتم خواستم از راهنمایی دوستان استفاده کنم.
(این دفعه بخاطر تو غر نمیزنم !!!)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.