ورود

View Full Version : درخواست ايجاد تنظيماتي براي تغيير نام کاربري

A_Salimi
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 00:16 صبح
با سلام

پيشنهادي دارم (اگر احيانا تکراريست معذرت ميخواهم)

خواستار ايجاد تنظيماتي هستم که کاربران بتوانند نام کاربري خود را تغيير دهند (مثلا محدود به يک يا دو بار) و اين تغيير در پروفايل و يا امضاي آن ثبت شود و يا آيکن کوچکي در کنار نام جديد کاربري جديد وي (براي ممانعت از ايجاد يک کاربر داراي چند هويت ) ثبت شود .

آيا ايجاد چنين تنظيماتي ممکن است ؟ چه بسا که کاربراني به خاطر سهل انگاري و عدم دقت در هنگام ثبت نام خواستار تغيير در آن باشند ولي به دليل عدم وجود اين امکان مجددا ثبت نام کنند.
اگر اين امکان فراهم شود احتمالا کاربران از ايجاد چند نام کاربري (که مخالف قوانين سايت است ) جلوگيري خواهند کرد .

آيا اين امکان وجود دارد ؟

با تشکر

Mahdi.Kiani
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 11:08 صبح
با سلام

پيشنهادي دارم (اگر احيانا تکراريست معذرت ميخواهم)

خواستار ايجاد تنظيماتي هستم که کاربران بتوانند نام کاربري خود را تغيير دهند (مثلا محدود به يک يا دو بار) و اين تغيير در پروفايل و يا امضاي آن ثبت شود و يا آيکن کوچکي در کنار نام جديد کاربري جديد وي (براي ممانعت از ايجاد يک کاربر داراي چند هويت ) ثبت شود .

آيا ايجاد چنين تنظيماتي ممکن است ؟ چه بسا که کاربراني به خاطر سهل انگاري و عدم دقت در هنگام ثبت نام خواستار تغيير در آن باشند ولي به دليل عدم وجود اين امکان مجددا ثبت نام کنند.
اگر اين امکان فراهم شود احتمالا کاربران از ايجاد چند نام کاربري (که مخالف قوانين سايت است ) جلوگيري خواهند کرد .

آيا اين امکان وجود دارد ؟

با تشکر

سلام
می تونین با یکی از مدیران سطح بالا که این دسترسی را دارند ( فکر کنم فقط در اختیار مدیران کل باشه) صحبت کنید و چنانچه دلیل معقولیبرای آن داشته باشید، عوض می شه
موفق باشید

A_Salimi
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 11:47 صبح
با تشکر

اگه اشتباه نکنم در یکی از تایپیک ها دیدم که انجام این کار از طرف مدیران نیز انجام نمی شود (به همون دلیلی که در بالا گفتم یعنی ممانعت از ایجاد یک کاربر دارای چند هویت)

هرچند من این مسئله رو با هیچ کدام از مدیرای محترم سایت بصورت خصوصی در میان نگذاشتم اما فکر میکنم اگه اینطور اجازه ای به کاربر داده بشه ، امکان مفیدی رو فراهم کنه.

درسته که در حالت کلی اینطور چیزی در سیستم هایی که کاربری هستند و حالت ثبت نامی دارند غیرفعاله اما خوب بیایم و سنت شکنی کنیم !!! مگه چه مشکلی داره ؟
کارهای بزرگتری از این در حال پیاده سازی در این سایت هست فکر نکنم این کار خیلی مشکل ساز باشه
اگه مدیرهای سایت پاسخگو باشند ممنون میشم .

A_Salimi
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 10:33 صبح
بقیه دوستان
و مدیران محترم سایت :

نظری پیشنهادی انتقادی نکته ای تبصره ای سخنی گپی دیدگاهی . . . حرفی . . . در مورد این پیشنهاد ندارند ؟

vcldeveloper
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 15:36 عصر
امکان تغییر ID چیز چندان مفیدی نیست. در اکثر سایت ها و فوروم ها هم که نگاه کنید، کسی اجازه تغییر ID را نمیده. مواردی که شما بهش اشاره کردید، خیلی محدود هستند و میشه با درخواست از مدیر سایت، در صورت لزوم ID کاربر را اصلاح کرد. دردسر امکان تغییر ID توسط خود کاربر بیشتر از اون نکته مثبت محدودی هست که بهش اشاره کردید.

A_Salimi
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 15:47 عصر
نام کاربری من به نام دلخواهم تغییر کرد و لازمه اینجا از جناب DelphiAssistant کمال قدردانی رو داشته باشم

در هر حال پیشنهادی بود که برای راحت تر شدن کار خود مدیران داده شد .

با تشکر