View Full Version : سوال: رمزنمودن اطلاعات در FoxPro تحت Dos
mbn775
جمعه 27 اردیبهشت 1387, 23:41 عصر
با سلام.
من يك فايل DBF تحت Dos دارم كه 4 ستون داره كه 2 ستونش اطلاعاتش رمز شده . ميخواستم بدونم كه اولا با FoxPro تحت Dos دستوري داريم كه با اون بشه اطلاعات رو قبل از ذخيره رمز كرد و ثانيا به نظر شما چه جوري رمز اين دو ستون رو باز كنم (البته برنامه اي كه از اين فايل داره استفاده ميكنه در اختيار دارم)؟
rahro
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 06:41 صبح
با سلام.
من يك فايل DBF تحت Dos دارم كه 4 ستون داره كه 2 ستونش اطلاعاتش رمز شده . ميخواستم بدونم كه اولا با FoxPro تحت Dos دستوري داريم كه با اون بشه اطلاعات رو قبل از ذخيره رمز كرد و ثانيا به نظر شما چه جوري رمز اين دو ستون رو باز كنم (البته برنامه اي كه از اين فايل داره استفاده ميكنه در اختيار دارم)؟
سلام
تا جايي كه حقير اطلاع دارم خير . ولي با توابع دست ساز ميشه چنين كاري كرد. من خودم به شخصه اطلاعات فيلدهاي جدول كاربران را با اينگونه توابع رمزدار ميكنم .
rezaTavak
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 07:57 صبح
با سعي و خطا آلگوريتها ساده بدست مي آيد. اما آلگوريتم پيچيده خيلي مشكل است.
ريفاكس ميتونه به شما كمك كند.
mbn775
شنبه 28 اردیبهشت 1387, 16:33 عصر
لطفا در صورت امكان بنده را بيشتر راهنمايي كنيد و اگر ممكنه لينك ابزار ReFox رو كه بتونه EXE فاكس پرو رو به كد تبديل كنه برام قرار بدين .ممنون.
rahro
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 06:34 صبح
لطفا در صورت امكان بنده را بيشتر راهنمايي كنيد و اگر ممكنه لينك ابزار ReFox رو كه بتونه EXE فاكس پرو رو به كد تبديل كنه برام قرار بدين .ممنون.
يك روش معمول نيست كه بشه در خصوصش توضيح داد همانطور كه استاد توضيح دادن با سعي و خطا بايد به نوع كدگذاري برنامه نويس پي ببري ولي آنچه حائض اهميته اينه كه اگر نوع فيلد كاركتري باشه معمولا روي كدهاي اسكي آن كار شده (مثلا" تك تك كدهاي اسكي آن رشته از يك عدد كسر يا اضافه شده ) و اگر عددي باشه از مقدار يك عدد ديگه كسر يا اضافه شده . روشها متفاوته
rezaTavak
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 07:59 صبح
ریفاکس لینکش توی همین قسمت هست.
mbn775
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 10:29 صبح
(ضمن تشکر از اینکه به سوالات بنده پاسخ دادین.)
من reFox 8 رو دارم ولی فایل Exe رو که انتخاب میکنم ، محتواش به صورت نامفهوم دیده میشه،( ضمن اینکه من همراه فایل Exe فایل FXP ندارم) . چه جوری با Refox از Exe برنامه به کد برسم؟(در حقیقت نحوه کار کردن با Refox رو بهم توضیح بدین و اگه ممکنه ترجیحا با شکل باشه ممنون)
rezaTavak
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 10:56 صبح
ممکنه با خود ریفاکس دوباه کد شده باشد که راهی من بلد نیستم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.