View Full Version : سوال: فرمت پارامتر وروردی
NewFoxStudent
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 08:41 صبح
چه جوری میتونم فرمت پارامتر ورودی رو به دست بیارم
به عنوان مثال توی یک تابع پارامتری به عنوان تاریخ آغاز قرارداد داریم این پارامتر باید با فرمت YYYY/MM/DD و از نوع رشته باشه حالا چطور میشه فهمید که این پارامتر با همین فرمت ارسال شده .
@پیشاپیش از اساتید محترم تشکر میکنم@
mehran_337
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 10:22 صبح
در تابع با فرمت کاری نداریم بلکه در هنگام ورود اطلاعات شما باید فرمت ورودی را تعیین کنید .مثلا یه تکست در فرم قرار دهید و input,ask را 9999/99/99 قرار دهید . مقداری که کاربر در این تکست وارد می کند منطبق با این فرمت خواهد بود و چنانچه بخواهید در هنگام lostfocus تکست باکس ، چک کنید که همه ارقام وارد شده باشد
rezaTavak
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 10:55 صبح
راه کد نویسی در تابع مثلا من یک تابع دارم که تاریخ را چک میکند مثلا روز زیر ۳۱ روز ماه زیر ۱۲ و...
یک تابع برای اینکار بنویسید.
در مورد ورودی هم دوستمون مهران نوشته اند فقط InputMask است که اشتباه تایپی بوده است.
IC_prog
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 12:59 عصر
البته اگر درست متوجه سئوالتون شده باشم : :متفکر:
اگر شما با یک تابع برخورد کرده اید که با vfp نوشته شده باید بدانید پارامتر ورودی آن به چه شکلیست که یا برنامه نویس آن help یی را در اختیارتان قرار میدهد یا اینکه با آزمون و خطا باید فرمت ورودی آن را بیابید که همیشه کار راحتی نیست .
اگر آن تابع در دل یک dll یا ... است برنامه هایی برای نمایش دستورات وشکل آنها برای dll و... وجود دارد
NewFoxStudent
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 14:14 عصر
با تشکر از تمامی اساتید و تشکر بیشتر از آقا مهران عزیز خیلی لطف کردید .
NewFoxStudent
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 09:38 صبح
میشه یکی از این برنامه ها رو معرفی کنید برای Dll
kia1349
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 17:17 عصر
IDA Pro Free
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.