ورود

View Full Version : پاك كردن ركوردهاي زير فرم از داخل فرم

shahabrayane
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 10:57 صبح
با سلام
مي خواهم بوسيله كامند باتون (شارژ ) كه در فرم قرار دارد تمام ركوردهاي زير فرم به غير از ركورد آخر پاك شود و تنها ركورد آخر در زير فرم باقي بماند . لطفا مرا راهنمايي كنيد .
(در صورت امكان بوسيله كد نويسي ) لطفاً كد آن را در اختيارم قرار دهيد . با تشكر

davood-ahmadi
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 11:14 صبح
در مورد سوالتون : شما می توانید با دو کووری این کار را انجام دهید.
کووری اول: شما درخواست از جدول مورد نظر انجام بدهید و با شروط راننده و آخرین رکورد ذخیره شده را بدست بیاورید.
کووری دوم: شما باید یک کووری حذف بسازید که به جز رکوردی که در کووری اول درخواست کردید همه رکوردها حذف بشوند.

ولی من فکر کنم که طراحی شما برای اینکار ضعیف می باشد. چرا؟!!
بخاطر اینکه شما می توانید دو تا جدول داشته باشید که در اولی شارژها را ذخیره کنید و در دومی استفاده شده ها را ذخیره کنید.(البته با یک جدول هم می شود این کار را کرد ولی فکر کنم برای شما کمی سخت باشد. اگر می خواهی اولیش را انجام بده بعد ببین می تونی با یک جدول اینکار رو بکنی)
همیشه این نکته را به یاد داشته باش که اطلاعات نباید حذف شوند مگر در مورد وجود اشتباه و یا خطا.(بایگانی اطلاعات)

shahabrayane
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 22:50 عصر
[همیشه این نکته را به یاد داشته باش که اطلاعات نباید حذف شوند مگر در مورد وجود اشتباه و یا خطا.(بایگانی اطلاعات)[/quote]

از بيان اين نكته ممنونم پس با اين حساب من بايد تمام مصارف سوخت راننده ها را در يك جدول ذخيره كرده و يك فيلد چك باكس هم در اين جدول قرار دهم و بوسيله يك كووري ( شرطي ) مصارفي كه چك باكس آنها تيك نخورده اند به عنوان زير فرم به فرمم اضافه كنم و در موقع شارژ فقط يك دستور علامت دار كردن چك باكي را بدهم بدين ترتيب كووري (زير فرم ) خالي مي شود ولي اطلاعات در جدول اصلي باقي مي ماند . اگر راه را درست فهميدم بهم بگيد و بگوييد چگونه مي توان از روي فرم چندين چك باكس را در يك زير فرم در يك زمان علامت گذاري كرد . در واقع 2 سوال
1- چگونگي علامت زدن چك باكس زير فرم از درون فرم
2- چگونگي علامت زدن چندين چك باكس در يك فرمان

davood-ahmadi
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 00:57 صبح
بله به این شکل هم میشه. با کووری می توانید هر دو کار را انجام بدهید.
چطوری زیرفرم را می گیرید؟ همانطور که زیرفرم را میگیرید می توانید یک دکمه بگذارید که این کار را انجام دهد. البته اگر خواستی برنامه را بگذار تا انجام بدهم. چون اینطوری فهمیدنش راحت تره و سریعتره.

shahabrayane
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 09:44 صبح
با سلام .
اصل برنامه به خاطر حجم بالايي كه دارد نتوانستم بفرستم ولي يك نمونه كوچك از فرم و زير فرمي كه صحبت شد درست كردم همراه كووري و دو جدول برايتان ارسال مي كنم . ببخشيد ديگر با پررويي زياد مي گوييم برايم درست كنيد .

davood-ahmadi
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 10:38 صبح
نمونه آماده است

shahabrayane
پنج شنبه 02 خرداد 1387, 11:40 صبح
آقا داوود از زخمتي كه كشيديد متشكرم با اين كار شما فهميدم كه هنوز هيچي از اكسس نمي دونم . حالا يه زحمت . يه سوال ديگه . ميشه كاري كرد كه اين كامند شارژ كه براش كد نوشتيم در زمان مشخصي مثلاً اول هر ماه به صورت اتوماتيك فعال شه و يعني در حقيقت اين كد در اول هر ماه براي اين فرم براي تمامي ركوردهاي فرم ( راننده ها ) اجرا بشه ؟ چه فرم باز باشه و يا فرم بسته باشه ؟و فقط ديتابيس باز باشد .
با تشكر.
البته خودم يه فكري دارم . با اجراي يك ماكرو كه فرم را در زمان مشخص باز كند به اول ركوردست برود يكي يكي ركوردها را جلو ببرد و كد مورد نظر را در مورد هر كدام از ركوردها اجرا كند و در آخر فرم را ببندد .
نظر شما چيست . آيا راه بهتري هم هست ؟ كه حتماً هست . بفرمائيد . ممنون و متشكر از شما