PDA

View Full Version : سوال: عدم اتصال به SQL

Ehsan Valinouri
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 21:09 عصر
با سلام. راستش یه کمی شک داشتم که موضوع به این فروم مربوطه یا نه اما به هر حال مطرح می کنم.
مشکل من در اتصال به دیتا بیسه به این شکل که نمی تونم از طریق visual Studio.net به DB وصل شم. البته مشکلی در کد های ADO نیست بلکه مشکل از اونجا ناشی میشه که ظاهرا User Account ای که با اون در ویندوز ویستا لاگین می کنم دسترسی به DB نداره در واقع اروری که میده این رو میگه. عجیب تر اینجاست که Account Type اش هم Administrator است یعنی قاعدتا نباید محدودیتی در دسترسی داشته باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

AminSobati
یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 22:09 عصر
احسان جان چه پیغام خطایی دریافت میکنید؟

Ehsan Valinouri
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 00:05 صبح
دوست عزیز راستش کامل یادم نیست چون این مسئله در کامپیوتری غیر از کامپیوتر من اتفاق افتاد اما مضمون کلیش این بود که با اون حساب کاربری خاص که درویندوز ویستا لاگین کرده نمی تونه به DB متصل شه. اگه دقیق اش رو بخوای تا فردا شب می تونم بگم.
نمی تونه اشکال از نوع نصب SQL من باشه؟ من windows authenticate نصب کردم به صورت Server & Client میدونم احتمالش کمه ولی عقل من به جایی قد نمیده. ممنون میشم اگه تجربیاتتون رو در اختیارم بذارین.

Ehsan Valinouri
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 21:25 عصر
اینم از error:
System.Data.SqlExeption:Login Failed for user "VAIO-PC\PC". Thats it
اون قسمت داخل " نام User account ویندوز ویستاست.
لطفا راهنمائی کنید. کارم بد جور لنگ مونده

AminSobati
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 22:07 عصر
شما لاگین برای کاربرتون در SQL Server ایجاد کردین؟

Ehsan Valinouri
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 00:41 صبح
نه این کار رو نکردم معمولا هم وقتی رو لوکال اجرا می کنم این کار رو نمی کنم تنها وقتی که آپلود می کنم یه Account برای DB می سازم.

Ehsan Valinouri
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 11:00 صبح
AminSobati عزیز آیا منظورتون رو درست متوجه شدم؟ جوابم به سوال شما مربوط بود؟
احتمال داره ایراد از Vista باشه؟ از این جهت میگم که در PC های دیگه به این مشکل بر نخوردم اما در لپ تاپ Vaio عملیات نصب ویندوز خیلی متفاوته و ممکنه مشکل از این ناحیه باشه

Ehsan Valinouri
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 12:10 عصر
دوستان دیگه هم اگه دانشی در این زمینه دارند خوشحال میشم کمکم کنند.

Saeid59_m
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 14:30 عصر
یک یوزر از یوزرهای SQL ایجاد کن و با اون کانکت بشو نه از یوزر های ویندوزی (زیاد به یوزهای ویندوزی اعتباری نیست . چون اگه ویندوزت رو عوض کنی با یه یوزر دیگه . برنامه ات اونو نمی شناسه )

AminSobati
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 14:34 عصر
نه این کار رو نکردم معمولا هم وقتی رو لوکال اجرا می کنم این کار رو نمی کنم تنها وقتی که آپلود می کنم یه Account برای DB می سازم.

شما روی Local این مشکل رو دارید؟

Ehsan Valinouri
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 20:14 عصر
بله مشکل روی لوکال بود اما ضمن تشکر از همه دوستان همانطور که حدس می زدم اشکال از SQL نبود بلکه تنها کافی بود به در visual studio Properties در تب Compatibality چک باکس مربوط به استفاده به عنوان Administrator را True میکردم. مشکل به همین آسونی حل شد. بازم ممنون از همه به خاطر راهنمائیهاشون