PDA

View Full Version : پروژه ی اجرایی شده

abdorreza
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 00:11 صبح
سلام
وقتی پروژه را توی خود فاکس اجرا میکنم مشکلی نیست ، ولی وقتی به برنامه ی اجرایی EXE تبدیل میکنم و برنامه را اجرا میکنم ، فرم فعال نیست . حتما باید با ماوس روی فرم کلیک کنم تا فعال بشه. اشکال کارم کجاست ؟!

NewFoxStudent
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 10:54 صبح
من هم همین مشکل رو دارم فکر میکنم به خاطر دستور Read Event که بعد از اجرای فرم اجرا میشه باشه به هر حال اگه کسی میدونه کمک کنه

mehran_337
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 11:19 صبح
دستور read event دقیقا برای فعال کردن فرم نمایش است اما باید برنامه خود را تریس کنید و مرحله به مرحله ببینید در چه بخشی فوکوس از فرم خارج می شود .
بنده همیشه در ابتدای برنامه این فایل prg را دارم :

set ...
do form menu
read event
Procedure MAINHWND
Procedure _WHTOHWND
Procedure _WONTOP
Procedure GetFileVersion

release all
quit

و دیگر هیچ ...

abdorreza
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 16:46 عصر
آقا محسن عزیز ، خیلی تریس کردم ولی نفهمیدم. دوباره تریس میکنم. در ضمن میشه در مورد این چند تا procedure توضیح بدی که چرا گذاشتی و چی میکنه ؟!

farhad_shiri_ex
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 17:46 عصر
اولا که حتما بعد از فراخوانی فرم اصلی برنامه تان MAIN MENU باید دستور READ EVENT را قرار دهید. نکته دیگر اینکه بهتر است که در حالت MODEL فرمتان را قرار دهید و حتما هم In TOP Level Form را هم Set نمایید.

abdorreza
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 18:38 عصر
فرهاد جان تمام این کارها را که میفرمایی انجام دادم. ولی باز نمیشه. در ضمن قبل فرم اولیه ی من یک فرم ست هست. که فکر نمیکنم این هم تاثیری داشته باشه. قاعدتا باید وقتی اجرا میشه فرمم فعال باشه و احتیاجی به کلیک روش نباشه !!!

farhad_shiri_ex
دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 18:41 عصر
بله قاعدتا!
بهتر فقط فرم اصلی تان به همراه Loader Program را ارسال کنی تا مشکلت را حل کنم!

abdorreza
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 01:45 صبح
ممنونم

یه چیزی فکر کنم متوجه شدم. وقتی برنامه اجرا میشه ، Screen فعال هست و کنترل میره روی Screen. برای همین هم فرم من فعال نیست و حتما باید روش کلیک کنم. هر کاری هم کردن نشد.

یه چند تا فایل که داشتم روش تست میکردم که چطوری این مشکل را برطرف کنم میزارم.

توضیح : قبل از اجرای فرم این دستورات را قرار دادم ولی باز اسکرین فعال میشه(البته بدون اینکه معلوم باشه)screen.AlwaysOnBottom= .T
Screen.Visible=.F

mehran_337
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 08:00 صبح
اگر قراره اسکرین فعال نباشه چرا چپکی کار می کنی . تنظیمات اسکرین رو دست نزن . توی مسیر فایل اجرائیت فایل متنی بصورت config.fpw درست کن و توش بنویس screen = off

mehran_337
سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 08:03 صبح
فرمتو دیدم:
در فایل prg 2 دستور screen رو پاک کن
در فرم ، desktop را چرا برابر با .t. گذاشتی؟ برش گردون به حالت اول( .f.)
مشکلت حل می شه